| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 46155  [Dalších 45825 >>]
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: jo

14.6.2006 7:42:01
Já teda holky myslím že Eta je dobrá značka ne, zatím co jsem měla z Ety vždy to bylo v pohodě.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: jo

14.6.2006 7:28:29
Andy, vypada to, ze zaroven s Artikem popisujes Krystofa. Ten ted spava taky hodinu a pul a pak uz vubec. Je unaveny a protivny. Dela neustale binec, porad je v pohybu, v kocare byt absolutne nechce...
Manzel se boji, ze by ten teplomer ETA nebyl kvalitni. On je dost velky zstance kvality a vse dost dukladne nastuduje nez neco koupi.:o) Tak, abych se ho vubec dockala.:o)
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: jo

14.6.2006 7:25:46
Hezké ránko tak jsem tady první:-)
Evísku včera jsem přehlédla že jsi těhulka takže tu už nebudu sama a brzy se určo přidá Arulka:-)
Píšeš že je ti zle já už to mám celkem zasebou ale po ráno se musím opravdu hned najíst a zase se nesmí přejíst abych nezvracela.Ale jinak už mám pokoj a funguji normálně¨:-) A ráno když Vojta spí tak já taky.
Dneska bude pařák a já asi ale radši zustane s Vojtíkem doma v chládku on ty horka snáší špatně. Odpol mu napustím vaničku ale až kol 15 nebudu ho tahat na přímé slunko.

Včerea jsme taky zkoušeli napustit bazén co jsme mu koupili, jsou tam takové nafukovací hračky a je trochu větší je moc fajn tak snad bude v létě delší dobu teplo ať ot můžem vytahnout :-) S nechat nafouknuté:-)
Andy s klukama 22326

jo

13.6.2006 23:27:57
a ještě jsem se chtěla MartinoM zeptat jak jste si prožili výročí a jestli se můžu zeptat co hezkého Ti manžílek z lásky koupil???

Jinak jsem ráda,že je tu i někdo zastánce ETY,já u čelního teploměru až tak neřeším jaká to je značka,vyzkouším to na čele Artíka a pokud bude OK tak ho koupím.Co člověk více potřebuje u čel.teploměru?
Jinak ostatní věci se mi líbí taky takové ty značkovější,ale to kupuji kvůli tomu,že se mi zdá,že ty většinou dýl vydrží a jsou většinou spolehlivé.
U této drobnosti mi stačí 2 letá záruka a za dva roky bude zase něco lepšího,tak to za pár kaček neřeším.

Jinak co se týče ETY tak mám doma od nich nerez varnou konvici a šlape taky už dost dlouho,takže si myslím,že tím,že je to ETA-to nemusí být hned šmejd.

Těhulky držte se,je to náročný mít ročního prcka a k tomu když je člověku zle....pak je potřeba aspon pomoc blízkých osob,tak Vám držím palečky!!!
Bell-ty už toho telefonování nechej!!Ted jsem někde četla,že je to hodně i psychikou a to ty ted asi na tom moc dobře nebudeš,že??Všechno dobře dopadne!!!Hlavně at jsou miminka zdravá!!!!

Andy s klukama 22326

Re: Jéje,

13.6.2006 22:38:05
Martino-no to je právě ono...Ten 3 hodinový spánek mi chybí-ted spává maximálně hodinu a půl a odpoledne neví jak zalomit a většinou spí až kolem 16.00 asi tak tu hodku.
Však sama víš,že je to lepší když spí vkuse ty tři hodinky-člověk toho víc udělá a pak si stihne i odpočinout a nabrat síly do večera.
Dnes jsem byla skoro celý den s mojí mamkou a ta se nestačila divit jak je Artík živej a kolik nadělá nepořádku atd....Nechtěl dnes ani moc sedět v kočárku.
Počasí bylo děsné,chvilku bylo hezky,pak pršelo,bouřka a zase hezky-no fakt nic moc.
Přece jenom více mi vyhovuje když spí doma a ne v kočárku.
Ted budeme mít snad zase víc klid na spaní doma v postýlce,tak třeba při jeho klidu doma bude zase déle spát.:))))))
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Jéje,

13.6.2006 22:28:39
tak druhé miminko na Dubňátkách na cestě. :-) Gratuluju. Vsadím se, že určitě není jediné, však ona to tady některá určitě brzo přizná, až přečká ty první týdny.... Teda aby to nevyznělo, jako že jsem to snad já, kdo bude sdělovat radostnou novinu. :-))) To opravdu ne. :-)))

My jsme dnes oslavili 14 let svatby. No na to, že jsme spolu tak dlouho, je teda jedno dítě ale fakt mizerný výsledek. :-))

Andy, co to je - spí míň? To jako místo pěti hodin čtyři? :-)))
Ondra dnes po obědě spal tři hodiny a to byl, musím říct, opravdu balzám. A kolik jsme toho za tu dobu stihla!!
Evís+3 ks 42663

Re: Re: ahoj holky

13.6.2006 22:17:12
Andy, Arulko, díky!!! Snad všechno bude probíhat, jak má. Já bych se přimlouvala za holčičku, ale stejně už je rozhodnuto:-). Arulko, jistě se miminko brzy povede. Já jsem otěhotněla na druhý pokus (s Ferdou i teď).

Ten teploměr na čelíčko takhle v noci vážně není špatný... Dej pak vědět, jak ten od Ety vypadá. My jsme s manželem "Eťáci", co jde, kupujem od Ety.

Je mi pořád zle (stejně jako při prvním těhu) a Ferdík ne a ne to pochopit:-). Dneska jsem se z procházky vyloženě doplazila.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: ahoj holky

13.6.2006 22:08:22
Evisku, gratuluji k tehotenstvi a at vse probehne v poradku. My se zacali s manzelem taky snazit, jsem zvedava kdy se zadari a Krystufek bude mit sourozence.:o) Jinak Kryspin patri k tem zivejsim, mene klidnejsim a mene spavejsim detem.:o) Presto verim, ze to zvladneme.
Andy, celni teplomer chceme urcite koupit, ale mazel chce nejaky kvalitni. Eta se mu nelibi...tak nevim co koupime.
Andy s klukama 22326

ahoj holky

13.6.2006 21:34:56
tak mám chvilku čas než sem zasedne Patrik,tak Vám aspon v rychlosti napíšu.

Blahopřeji další těhulce,přeju at to všechno dobře dopadne a at se miminko zdárně vyvíjí a maminka se těší na třeba sestřičku Ferdíkovi!!!!!!Ale to je jedno,hlavně at jste zdraví.

Vítám novou maminku z Brna!Konečně někdo taky z Brna,na to jak je to velké město,mě překvapuje,že jsme tu jen my dvě....
Odkud jsi?Já jsem z Králova Pole,ale zž z konce,bydlíme nad Kociánkou.
Mám tři kluky,17+14 a Artíka nar.24.3.05.
Napiš něco víc o sobě.Zítra dopoledne bych měla mít více času na pokec,protože to ted bylo dost náročné a navíc je už venku krásně,tak jsme hodně venku a doma to pak nestihám dohonit,manžel je zase v Polsku,tak mi ani nemá kdo chvíli hlídat čertíka,který fakt dlouho nikde nevydrží a neposedí,ale co bych chtěla po dítku,které už 3 apůl měsíce běhá....,že???
Poslední dobou i mín přes den spí.:((

Holky psaly jste tu o teploměrech čelních a do ucha,ted je v akci nabídka zn.ETA- např.čelní za 399.kč,tak se jdu zítra na něj podívat-na občasné noční měření se mi zdá být lepší než neustále vyslíkat z plenky a měřit v zadečku např. v noci.
Pak dám vědět...
Evís+3 ks 42663

Re: Re: Hola hola léto volá..

13.6.2006 18:32:28
Jak jste tady diskutovaly o teploměrech... My používáme obyčejnej digitální do zadečku za dvě stovky a je úplně super!!!

No, jinak to vypadá, že bude mít Ferdík brášku nebo sestřičku, pokud se nic nepokazí. Takže Bell, pojedeme asi na stejné lodi:-). Ferda je taky moc hodnej chlapeček a patří do klubu spáčů, takže to snad zvládnem:-)

Teda, posledních pár dní je Ferdík pěkně ukňouranej. V neděli jsem mu našla nový zub, tak se mu asi ještě klube na druhé straně.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 46155  [Dalších 45825 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.