Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Hola hola léto volá..13.6.2006 14:26:47
Ahoj Hrabácku,
tedy vy se porad uzivate s tema nemocema.:o( Chudak Daja. Moc drzim palce at se da do kupy! Prosim, nevis, jestli ta kozi farma uz prodava vyrobky? |
| Hrabáček | 26190 |
|
|
Re: Hola hola léto volá..13.6.2006 9:56:19
jo Bell,
držim palce ať to dopadne dobře, je to pech, teď tu léčbu bude určitě natahovat, bohužel oni v tom umí líp chodit než my :-((, tak hodně štěstí. |
| Hrabáček | 26190 |
|
|
Hola hola léto volá..13.6.2006 9:54:42
Ahoj holky,
koukám, že tu máme nové tváře..teda momentálně alespoň pro mě, neb jsem tu doooost dlouho nebyla. Tak vás tu vítám David má pořád problémy s ušima, takže končíme s plaváním alespoň do doy než se mu to spraví, za poslední 4týdny mu levé ucho SAMO prasklo 3x :-(, poprvé jsme byli v Motole na pohotovosti okolo nedělního oběda a prý dobrý, večer před koupáním mu ruplo a 2dny mu z něj tekl hustý zelený hnus, dostal na to ATB, byl v pohodě a mudra nám dlaa zelenou na dovolenou, jeli jsme přes Alpy a ono mu hned tím tlakem zase prasklo, zas mu to teklo 2dny a to jsme ucho vykapávali a čistili a na zpáteční cestě mu zas prasklo..takže teď čekáme na výsledky výtěrů, dostane zas ATB a pokud mu to nepomůže tak pofrčíme na RDG do Motola, mudra má podezření na "špatnou anatomii ucha" - něco takového, prý to zřejmě má všechno ve sklípkách a jakmile nastanou vhodné podmínky propukne to, a za normální léčby se to zřejmě z těch sklípků nedostane, takže si Dája užívá, chudák malej. U Sáry střídavě oblačno, před dovčou měla virozu, přes den jí nic nebylo a jakmile ulehla večer do postýlky měla horečky. AD NOČNÍKY nenočníkujeme, Davidovi nočník nic neříká, ani na něm nechce sedět a nic nepomáhá, takže neřešim a začneme až po 18m, když ho vidim kakat nebo když je na zahradě a čůrá, tak mu říkám, že dělá ee.., ale nic víc. Sára byla úplně jiná, s tou jsem začla docela brzo a dost brzo byla bez plen jak na spaní tak přes den (odbourali jsme je naráz), ale tím, že je Dája úplně jiný tak netlačím na pilu, prý si to fakt uvědomují až okolo 18m a úspěch se dostaví (obecně) za kratší dobu (průměr). jediný co je blbý, že to vychází na zimu, takže už vidim jak budu někde venku svlíkat kombinézu :-))) PITÍ nejvíc Davidovi chutná pití z lahve od fa Rajec se sportovním uzávěrem :-)), z hrnku mu to docela jde, jen když má na dně, jinak je zlitej, a jinak sosá z Aventu toho největšího "nevim jstli není aý pro větší děti, ale pije se mu z toho líp než z toho zelenýho sosáčku). Pije ovocný čaj od Lerosu, když je nastydlej tak bylinkový od Lerosu a ze zdrav. výživy, vodu. Občas mu naředím Kubíka, ale to jen málo. Už mě nic nenapadá, tak si Vás jdu trochu pročíst. mějte se krásně |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj holky!13.6.2006 9:19:40
Darčí no ono to byla u nás nějaká divná karma:-) ale VOjta je hodn chlapeček pořád chrní patří do klubu spáčů:-) Takže to snad nějak zvládnu:-)
|
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
Ahoj13.6.2006 9:17:39
Ahoj Darčíku,
vitej u nas na diskuzi, at se ti tu libi ... i kdyz jak říká Bell, se sluníčkem budem asi povětšinou venku :O) Tak další "posila" Jižní Moravy :) Ja jsem z Kladna, mam dve cacorky viz muj nick a je mi 30let. |
| Darčík+Sárinka 12.4.05 |
| • |
Re: Re: Ahoj holky!13.6.2006 9:11:04
Děkuji za uvítanou Bell, já Tě fakt obdivuji, mít dubňátko 05+ ještě k tomu čekat dalšího mimíska. To bych s našim neposedou asi nezvládla. Druhé mimi vidím tak na konec roku 07, nebo na začátek 08, no uvidíme, třeba to nakonec dopadne úplně jinak:))
|
|
|
Re: Ahoj holky!13.6.2006 8:52:46
Darčík vítej ale teď je to tu nějaké chcíplé no to víš sluníčko venku :-):-)
|
| Darčík+Sárinka 12.4.05 |
| • |
Ahoj holky!13.6.2006 8:46:14
Ahoj maminky, mohu se k Vám prosím připojit? Mám také dubňátko. Naše Sárinka se narodila 12.4.05 a jsme z Brna. Máme 7 zubů a chodíme od 1.4.06, je to děsný živel a neposeda, zatím se mějte mooc pěkně, jdu věšet na balkon prádlo a potom vyrazíme s malou ven na písek.
Pá Darča |
|
|
Re: ahoj13.6.2006 8:34:19
Hezké ránko, tak jsem musela jít včera spát bolelo mě hrozně břicho za chvili budu rodit v listopadu a ne prosinci:_(Ale Vojtík chrněl do 8 a teď už tam zas leží a chystá se spinkat:-)
NO ještě jsem mluvila se strejdou on je dopravák a dělá na přestupkovém na kraji a říkal že důležité že ona odmítla volat policii hned a řekla že ji nic není že to vidí tak že to zástupce odloží přinjhorším podmínka s pokutou, kvůli tomu odjetí. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
ahoj12.6.2006 23:43:57
Ahoj holky,
to byl dneska "pařáček" co ? :o)) Docela az moc ... Ctu, jak vam deti pijí, co pijí, kolik pijí ... nočníkují, nenočníkují ... Amalka má denne 150ml umělého mlíka po probuzení ráno a večer 150ml pred spaním. Jinak vypije tak 4-5 po 150ml čajíku (vařím detske čaje od Megafyt, Jemči atd, nebo instatní HIPP, Hami čaje, nebo i jen vodu). Juice nedávám - pry se snad i ve vedrech rychlejc kazi :( Amalka pije ze silikonoveho sosáčku ... z hrnku ji nedavam kvuli svému pohodlí - ona by byla hned mokrá a tohle je praktičtější :o) Ale občas zkouší pít ode mne nejaký piti z hrnku nebo od Žofky si cucne z "jupíka" lahve nejakou štávu nebo čaj. Nočník jsme ani nezkusili, neberu to tragicky, dávám Amálce "čas" ... začnem po 18mesici zkoušet a trénovat :o) Jinak je to děsný masožravec ... jak vidí maso v omáčce nebo maso jako takove nekde (řízek, párek, maso pečené ...) - hned se ho dožaduje :o) Bell - to je mi lito .... ze máš takovy trápení kvuli jednomu "couvání" :(((( Drzim ti palce ... Gabro - no, me taky přišlo u ZOfky "divný" ... ze dítko skoro baští párek a přitom se dožaduje mateřského mlíka ... :o)))) Ale proti gustu .... Ivaxx - trochu valim oči ... ze Nela jeste neochutnala nic jineho nez MM ... asi naivne jsem si myslela, ze matky jsou u druhych dětí "drsnější" a už nekteré veci tak neberou a nezaobíraj se jimi :o) jako matky-prvorodičky :o) (tedy matky, co maj dve a vice deti kratce po sobe narozenych - ty matky s vicero detma). Amalka mi pomalu opouští od dopoledního šlofíku ... takže jsme na jednom odpo spaní ... bohuzel mi usíná těsně před tím, než jdu pro Zofku do školky po 12.hodine ... tak je to takovy "na houby" ... ale co nadělam ... spí pak 2-2,5hodiny. Vecer chodí spát kolem 20.hod. Budíček ovšem trochu posunula z 6.hod na 7 az 7,30 hodinu. No, je to stejne fuk ... protoze od šesti ráno tu štrachá manzel a Zofka, kteří se chystaj do práce a do školky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.