| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 46155  [Dalších 45785 >>]
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Lilly,

12.6.2006 10:41:44
Ahoj holy pijí vaše děti už sami z hrničku nebo flašky já to Vojtu nemohu naučit napije se sám jen vleže ale ve stoje ne ani si to nechce chytit čeká až mu dám napít někdy má až žízen ale vždy spustí ruce a pije tak nevím co stím:-(
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Lilly,

12.6.2006 8:51:03
Ondra byl tak utahaný :-), že v autě usnul až za Přerovem. :-) Pospal si tak 40 minut, než jsme dorazili do Zlína. Zato večer usnul nějak ve 20.15 a vzbudil se dnes v 7.30, což je jeho nadlidský výkon. :-))

Shodou okolností dnes, právě asi v těchto chvílích, podstupuje moje kamarádka umělé oplodnění, tak na ni moc myslím. Kdyby to vyšlo, tak by měla asi Březňátko - jako je Ondra.
Lilly+2 kluci 22726

Re: Ahoj všem,

11.6.2006 23:13:07
Krasny vecer,

tak uz to vite, ze jsme se dnes sesli s Ondraskem, Martinou a Michalem.
Bylo to moc prima, ale musim rict, ze jsem teda pekne utahana, takze se vubec nedivim, za to tatka Michal nezvladl a cestu domu musela odridit mamka Martina /viz.info na dubnatkach :-)/

Marti, tak v kolik usnul Ondrasek? Domi se samozrejme probudil asi 10 minut na to, co ho Michal prinesl k nam domu a sel s nelibosti spat v 19.30 a do 20.15 skakal v postylce a vyrvaval na cele kolo jeho dnes oblibene DA DA :-)))
Ve 20.15 konecne usnul...

----------------------------

Arulko, gratulujeme sestricce k mimiskovi! At jsou moc a moc zdravi!!!!

Mne dnes volala druha kamoska z USA, ze asi ceka mimi, vysel ji trikrat pozitivni testik, tak jde v utery k mudrovi a uvidi se. Uz maji ctyrletou holcicku a druhe mimi si moc prali :-)
Moje nejlepsi kamoska z USA je ted ve 14 tt, tak snad uz je to nejhorsi za ni a mimiska se zdarne docka. Termin ma 12.12.
Sousedka ceka taky mimi, narodit by se melo pristi mesic a dalsi z mych kamosek ceka mimi v srpnu.
A jeste moje holicka mi v patek oznamila, ze ceka "lednacka" :-)))
Tak vsem jenom tise zavidim a tesim se, az budu ve stavu, kdy budou ony zavidet mne :-)))

MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Ahoj všem,

11.6.2006 21:20:53
Arulko, gratuluju, koukám, že jsi celá rozněžnělá. Holt mateřský pud se silně ozývá, co? :-))

Lili, už odjíždíte? Hlavně si to pořádně užijte. A ne že si druhý den na pláži začnete s manželem říkat, že bez těch dětí je nějaký až podivně velký klid. :-)) Aspoň se pořádně vyspíte.

My jsme dnes byli v Olomouci, Ondra měl sraz s Domískem, tak jsme kluky doprovodili na zoo na Svatém Kopečku. Výsledek můžete posoudit na Dubňátkách. Zajímavé je, že ačkoliv je Ondra o měsíc starší, tak Domísek je od něj o nějaký centimetr vyšší. No a Ondra, aby to dohnal, je zase o "trochu" těžší. Ale i přes tyto rozdíly si kluci kápli do noty. :-)
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Lili,

11.6.2006 20:29:56
Dekuji za gratulace. Dnes jsem si ho chovala, je kouzelny. Loni jsem v Podoli rodila ja, letos segra, pristi rok?...:o)))
Lili, uzij si dovolenou a odpocin si.:o)
Gabro 23787

Re: Re: Lili,

11.6.2006 19:10:45
Tak to bude bez obrázku :-( Nechce se zobrazit...
Gabro 23787

Re: Lili,

11.6.2006 19:10:22
Gabro 23787

Lili,

11.6.2006 19:09:56
tak hezkou dovolenou!!! Ještě ti sem vložím obrázek... (tchána kůň)

A gratuluji k narození Arulky synovce!!!
ivaxx 44192

Ahoj holky,

11.6.2006 14:06:50
gratuluju k neteřím a synovečkům!

My jsme včera absolvovali ten cyklovýlet kolem Labe z Nymburka do Přerova n.L. a bylo to prima. Ani vedro, ani zima, trochu foukalo, ale hlavně - děti šlapaly a NEREMCALY. Sešlo se nás nakonec 6 dospělých a 9 dětí (7 kluků a 2 holky) - od 10 let do půl roku - nejmladší jel ve vozíčku (byl pěkně zaprášený), Nelinka v sedačce a ostatní šlapali. Ujeli jsme 43 km (rovinka, zvládl to i náš Hynek, ačkoli ke konci z kola sesedal tak, že se naklonil a spadl do trávy) a prohlídli si skanzen (moc hezky udělaný, jen jsme víc hlídali kluky, aby ho nerozebrali, než si to v klidu prohlíželi).

Další pozitivní výsledek byl utáhání dětí - spí teď jako dudkové :o))).
Lili + 5 :-)) 28559

Arulko

11.6.2006 13:40:16
gratulace - tetičko :-)

Holky - dnes v noci vyrážíme :-))!!!!!!

Máco - moooc se omlouvám, nějak tento týden nestihám, zajišťujem milion věcí před odjezdem a nějak mi to vypadlo z hlavy..:-(( Hned jak přijedem ti to pošlu. Doufám, že do té doby tě nebudou strašit zlé sny:-)

Ahoj nové maminky já mám tři kluky - 4 a třičtvrtě, tři a dubňátko Erička. Eriček je sluníčko. Mám něco mezi 27 a smrtí :-))

Zas máme další slova - "nahoru" a "dolu", "čau" "děda jede" a "dem pa".

Večer sem ještě kuknu. Zatím všem přejí hezký a především sluníčkový den!!!
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 46155  [Dalších 45785 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.