Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj,9.6.2006 23:27:47
Martino-a udržíš si za této situace ten zkrácený úvazek nebo přijde nabídka, která nepůjde odmítnout?
|
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: Re: Ahoj,9.6.2006 21:55:28
koukám, že se mi to tam objedvilo dvakrát - chtěla jsem si jen upravit ten počet kolegů - teď nás bylo 5, budeme 3... a to nám v září nastoupí 7 nových asistentů....
|
|
|
Re: Ahoj,9.6.2006 21:54:38
Ivaxx, tak to je tedy úžasná náhoda s tím Podolím :-). Na pokoji jsem byla ale se dvěma maminkami,co porodily 25. dubna večer a od druhého dne po porodu jsem byla na nadstandardu.
Jinak také vítám maminku s malým Ferdíkem, doufám, že se Ti tady s námi bude líbit. Jinak co se týče např. pudingů, myslím, že už je prckové klidně můžou papkat. My jsme to sice ještě nezkusili, ale myslím, že někdy o víkendu bychom mohli. Jinak v práci to bude od září opravdu bezva - z pěti současných kolegů na stejné pozici zbydeme 3 - jeden odešel v pondělí a druhý pojede v září na 1,5 roku do Ameriky.. No, ale snad nám přijde nějaká posila ze zahraničí, tak to snad nějak zvládneme... |
|
|
Re: Ahoj,9.6.2006 21:54:14
Ivaxx, tak to je tedy úžasná náhoda s tím Podolím :-). Na pokoji jsem byla ale se dvěma maminkami,co porodily 25. dubna večer a od druhého dne po porodu jsem byla na nadstandardu.
Jinak také vítám maminku s malým Ferdíkem, doufám, že se Ti tady s námi bude líbit. Jinak co se týče např. pudingů, myslím, že už je prckové klidně můžou papkat. My jsme to sice ještě nezkusili, ale myslím, že někdy o víkendu bychom mohli. Jinak v práci to bude od září opravdu bezva - ze tří současných kolegů na stejné pozici zbydeme 3 - jeden odešel v pondělí a druhý pojede v září na 1,5 roku do Ameriky.. No, ale snad nám přijde nějaká posila ze zahraničí, tak to snad nějak zvládneme... |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Ahoj,9.6.2006 21:22:28
vítám novou maminku Evika. Ferda je skvělé jméno. U nás doma se tak už jmenuje třetí kocour v řadě. Manžel to zkoušel prosadit i pro syna, ale přece jen jsme to nedali - přiběhli by mi oba :o)). Jinak jsme z východního okraje Prahy a máme holčičku Nelu (25.4. - měli jsme být až v květnu, ale byla o 3 týdny dříve, tak jsme se zabydleli tady).K tomu máme skoro 4 letého kluka Hynka. Nelča má 6 zubů, momentálně pěknou rýmu a prakticky jen kojíme - příkrmy nám nesedí, ale snažíme se.
Martino (s Madlenkou a Kačenkou) - konečně jsem se dostala k tomu podívat se do vašich deníčků - zjistila jsem, že jsme rodily obě ve stejný den (my asi o dvě hodiny dříve) v Podolí. Jenže se svojí pamětí na obličeje bych si tě asi stejně nepamatovala (leda, že bych byla s Tebou na pokoji jako s Gabcikem při Hynkovi):o))). Zítra se chystáme na kola (buď Nelču s rýmou dorazíme, nebo jí sluníčko pomůže) z Nymburka do Přerova nad Labem. Nejela jste to některá? Jinak byli jsme v sobotu (minulou) v dendrologické zahradě - psala jsem o ní minulý týden - a bylo to tam super. Kvete snad všechno, co může (pro mě trochu bohužel, jsem snad na všechno alergická a při kojení si nesmím nic rozumného vzít) a skoro nikdo tam nebyl. Davy se hrnuly jen do průhonického parku. Jo, a je tam snad 50 malých kačenek. Hynek s Nelčou z toho byli úplně mimo. |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: ...9.6.2006 19:56:56
Majenko ježiš to je mi líto holky nějak se nám ten červen vyložene se......
|
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: ...9.6.2006 16:09:44
děvčata, chci vám popřát hezký víkend a doufám že už konečně bude slunečný.
didi, rádá bych ti napsala ale už nemám čas. dáme sváču a jedeme na víkend k našim - konečně zase vytáhneme kolo. můžu napsat až tak někdy po víkendu naš zkušenost, ale myslím že do té doby ti odpoví další holky.... jo a majenko, snad se lucinka obejde bez říznutí, ale určitě by se jí ulevilo. tak pááá jo a holky, já k těm digi taky moc důvěru nemám, asi jsme měli opravdu šmejdy, ale měřily podle nálady... a v nemocnici se teploměry nakládají do dezinfekčního roztoku a ty špičky se rtutí jsou v desinfekci stále. někde už digi teploměry používají, ale většinou na novoroz nebo gyndě. tak pááááááááá ale už opravdu |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: ...9.6.2006 15:11:16
Jsme zpátky. Tak nejdřív jsem byla u doktorky, ta mi řekla , že mě tedy s tou boulí posílá na chirurgii a taky mi sdělila, že jestli bude kakat pořád řídce a nebude přibírat a bude stále pod posledním percentilem, tak mě na podzim pošle do Plzně na gastroenterologii.
No a na chíře nám řekl doktor, že to může být nějaký hnisavá boule, která vznikla tak, že jak měla průjem a měla odřený konečník, tak se tam dostaly bakterie a zanítilo se to. Je taky možné, že všechny ty horečky byly od toho.... Řekl, že to mám pozorovat a v úterý přijít na kontrolu, jestli se to nezlepší tak do nemocnice , aby to řízli.... |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Re: nebo9.6.2006 15:06:49
Gabčo, máme tenhle. Akorát nápis je jiný, ale vypadá naprosto stejně.
|
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
...9.6.2006 14:54:59
jinak teda zkusenost s jinyma teplomerama nez klasickyma mam spatnou hlavne v nemocnici :((( kde jsou "stare" sestricky a proste ani memu digitalnimu teplomeru moc neverili :(((
holt stara škola ale ten SENCOR za 980 Kc vypada dobre .... ja osobne bych se modernim vecem v tomto smeru nebranila ... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.