Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re:9.6.2006 10:55:19
evísku, na rýmu je fakt bezva možská voda - mám humex ve spreji, stojí asi 180 ale vydrží dlouho a opravdu uvolní rýmu a pak můžeš i lépe odsát.
ale my rýmujeme vždy vodu když vojtovi lezou zuby. pak když jsou zoubky venku tak je po rýmě. a ferdinand se mi moc líbí. mám pro to jméno slabost :-)))) jmenoval se tak náš pejsek - ferda, ferdánek.... ale bohužel loni v létě umřel. bylo mu 16let majenko, andy má pravdu! víkend na krku, jeď rovnou na chirurgii. a stejně ta dr nic nevyřeší. budeš čekat do odpoledne a stejně pak pojedeš na chíru. čím dřív tím líp. abyste pak nemuseli běhat po vyšetřeních do večera což asi na lucinku nebude mít dobrý vliv. takže teď to vypadá že ty teploty byly od té boule? ale když lucce odebírala krev tak by měla zvýšené bílé krvinky. jsem zvědavá co se dozvíte, ale pevně doufám že jen dobré zprávy |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re:9.6.2006 10:48:11
ahoj holky.
majenko, tak tvoje mamča zachovala chladnou hlavu a nenechala se ošálit sestrou . tak přeju lucince ať to není nic závažného a brzo to přejde. martino s madlou, takový malinký úspěch co moc potěší...... dnes jdeme plavat a budeme se fotit pod vodou. teda jen vojta, ale mám z toho docela strach belll, no já bych raději nic nepředělávala. ještě by tě pak nařkli že protože máš špatné svědomí tak se snažíš něco ututlat..... ale poučení pro příště. vždy volej policii a vždy trvej na lékařské prohlídce. budeš alespoň chráněná proti zneužití a vydírání. jo a měly jste pravdu. s jardou jsem si to vyříkali, pozval mě do nové restaurace s bowlingem tady v kral. můžu vám říct že přesně tohle tady v kral chybělo. úplně fakt krásné prostředí. a navíc ty ceny. oba jsme se najedli a napili za necelé 200! dali jsme si jarda obalovaný hermelín a já obalovanou nivu s hranolkami, 1 tatarka a 2velká piva. tak za chvíli vyrážíme na plavčo. mám fakt hrůzu.... |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Re: Re: Ach jo,9.6.2006 10:45:07
Vítám mezi námi novou maminku.Napiš odkud jsi a víc o sobě.....
Já mám kluky 17,14 a Artík je 24.3.05,jsme z Brna. Artík je hodně živý dítko,chodí od 11.měsíců,má 8 zubů a myslím,že se brzy vyklubou stoličky,občas ho v noci zlobí. Možná se ještě pokusíme o holčičku....:o)))) Majenko-já bych jela hned na tu chirurgii,navíc je pátek!! Jsou to přece odborníci a kdyžtak Tě pošlou ještě dnes jinam na vyšetření. Dětská dr. se jen podívá a stejně Tě někam s malou pošle a co o víkendu?? No jinak Artík dneska taky chrupal dlouho,sice se po actimelu v 5.30 vrtěl a dlouho mu trvalo než usnul,ale potom si to prodloužil do 9.45 a já s ním..o)) |
| Fasola | 24539 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nestává se vám to?9.6.2006 10:30:26
Bell - taky máme hodně tmavé okna, i vzadu na kufru a u policajtů to nevadilo. Dělala to original škodovka.
Vím že vadí - jen když si tam člověk lepí folie sám - nejlíp se zeptejte v nějaké autocentrále co dělají STK, tam to musí vědět. A pamatuj máte svědky že jste chtěli volat policii, a oni nechtěli. Věřím že to dobře dopadne, hodně štěstí :-) Majenko ať Vám to dobře dopadne !! doktorku máte fakt děsnou :-( |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: Ach jo,9.6.2006 10:27:36
Všem děkuju za přivítání.
Majenko, ta doktorka i se setrou se snad zbláznily, ne? Držím palce, ať to dopadne dobře! Ferda je celým jménem Ferdinand. No, jinak má poslední týden kašel a rýmu, tak jsem nasadila Hedelix, který vždycky pomáhal, ale nějak se to nelepší. Nemáte nějaký tip na něco lepšího? Teplotu nemá, ale jestli se to přes víkend nezlepší, jdu s ním k doktorce. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Re:9.6.2006 10:19:06
Majenko, moc Ti drzim palce. Ta doktorka je uplne BLBA! HNed napis jak jste dopadli.
MartiM, nepamatujes si kde jsi ten teplomer koupila? Jaka to byla internetova adresa? |
| Máca | 22402 |
|
|
Re:9.6.2006 9:53:30
majenko, jejda, to je mi moc líto, stačí ty starosti samy o sobě a ještě taková necitlivá doktorka...a k tomu víkend na krku, co?? ještě že je mamka rozumná a nezačala panikařit a všechno to takhle vyřídila...no, budu na vás moc myslet, ať to všechno dobře dopadne, umím si představit, jak ti je:-((
|
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: Ach jo,9.6.2006 9:40:55
Majenko, to mě tedy strašně mrzí :-((( Chudák Lucinka :-( A přístup té doktorky teda fakt nechápu... :-( Držím palce.
|
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Nestává se vám to?9.6.2006 9:21:48
holky podané na polici to je manžel mluvil se známým na policii, ale asi budem muset předelat okna máme tam dané černé jsou sice atestované ale manžel si myslí že by to mohlo při jednání uškodit je to totiž i na zadním u kufru a to být asi nemá
|
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Nestává se vám to?9.6.2006 9:04:48
Ahoj holky!
Mitchi, a jaká karierní úspěch? :-) Lenunko, Madlenka chodila od 11 měsíců, Kačka je ale fakt "paní opatrná" :-). Večer jsme byli na oslavě svatby našeho kamaráda, Kačka spala u našich. Bylo to moc prima. Bell, myslím, že to nebude tak horké, jak to vypadá... navíc tihle lidé jsou většinou "známé firmy", případně Ti mohli tím trestním oznámením jen vyhrožovat - třeba si mysleli, že jim něco zaplatíš, aby to stáhli, ale přitom vůbec nic nepodali. Být tebou, tak bych to teď pustila z hlavy. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.