| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 46155  [Dalších 45715 >>]
Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 21121

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky

8.6.2006 14:35:18
A v kolika měsících ti začala chodit Madlenka?
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Re: Re: ahoj holky

8.6.2006 14:05:04
Lenunko, jen ta odvaha jí chyběla :-).

Re: Re: Re: ahoj holky

8.6.2006 14:01:32
Marti tak to gratuluju, ale ono už na tom srazíku jí k chození moc nechybělo.

Re: Re: ahoj holky

8.6.2006 13:58:38
Máco klouzačku jsem chtěla koupit na zahradu, ale přišlo mi, že je na to Michal ještě malej, tak jsem jí nakonec nekoupila a teď koukám, že jsem udělala chybu.

Andy dík za tip. Zítra se poptám v trafice jestli to mají a koupím si to. Z vlastní zkušenosti teď vím, že těch rad není nikdy dost.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: ahoj holky

8.6.2006 13:58:09
Lenunko, tak to Vám s Míšou moc blahopřeju, mám velkou radost. S tím měřením teploty v uchu je to prima nápad!!!

Musím se pochlubit, Kačka od včerejška už ťape sama - najednou ji to začalo bavit :-)

Re: ahoj holky

8.6.2006 13:52:43
Tak jsme zpět z nemocnice a vše je v pořádku. HURÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akorát 13.7. jedeme ještě na kontrolní EEG, prý pro jistotu.

Přímo na Bulovce ve zdravotních potřebách jsem si koupila teploměr na měření teploty v uchu. Mám z toho hroznou radost. Změří to teplotu za vteřinu a tak než Michal zjistí, že se něco děje, tak je po všem. Po tom měřícím maratonu za poslední dny má fobii z teploměru. Jen ho vidí tak zpustí hysterák. A když jsem ho teď měřila tím novým tak se tomu smál, asi ho to v tom uchu lechtalo. Jsem z něj fakt nadšená. Chtěla jsem koupit ještě tu odsávačku na vysavač, ale tu bohužel neměli, tak jí musím sehnat někde jinde.

Bell přeju ti ať se to vše rychle vyřídí a ať to dopadne dobře. Už je ti dobře nebo ještě telefonuješ?

Gabro moc ti to sluší. Kámošce se to povedlo.

Andy s klukama 22326

ahoj holky

8.6.2006 13:05:30
Bell-neboj se,všechno dopadne dobře a ty fakt mysli hlavně na miminko!Nenervuj se z toho,mohlo by se Ti něco přihoršit a nestojí to za to!!!!

Holky chtěla jsem Vám napsat,že vyšel výborný speciál časopisu miminko a jmenuje se to ZDRAVÉ BATOLE-jsou tam popsány všechny dětské nemoci,povinné a nepovinné očkování,úrazy,první pomoc atd.
Je tam psáno i o febrilní křeči a myslím,že je to celkově dobře udělaný.
Já jsem si to koupila i přesto,že mám spoustu knih.Líbí se mi,že je to přehledné a všechno lehce po ruce....

Lili,včera jsem byla s A.tam,kde jsme měli spolu kluky ve výběhu,a tak už je tam dnes voda s vodotryskem!Měl tam včera odpoledne vystoupení zpěvák Spálený,jeli jsme okolo s kočárkem a pak jsme tam ztvrdli asi 2 hodiny,Artík byl ve svém živlu,běhal si tam volně k lidem na lavičkách,sem tam jim zatrsal Tany-tany-tanyny,odvážlivec chtěl do vody po hlavě,ale jinak bylo pěkné odpoledne.Taky se potom udělalo krásně,že to bylo na tričko.
Přijeli jsme v 19.45 domů a Artík byl vylítanej,únavou jsem do něho nemohla ani dostat ovesnou kaši.No on tam dostal od Rozhlasu Brno čerstvě upečený perník a tak byl i zasycenej.
Ale chrupal ráno do 8.45,tak uvidíme jestli to bylo tím,že byl tak vylítanej a skoro celý den venku-mimo polední spánek.
Jsem ráda,že už je tak hezky,ted máme 22stupnů,to budeme celé léto hodně venku a už se těším na výlety po republice!:o)))))
Včera jsem se tak letmo dívala na Chůvu v akci,takové matky nechápu,má 5 dětí a kupu problémů....dětí mě bylo hodně líto,hlavně Ti malí asi procházejí krutým dětstvím,jen koukají jak máma řve a bije ty větší a jinak to byla fakt síla!!!Když nemám chlapa a kde bydlet,tak už bych si asi další děti nepořizovala a ona po dvojčatech,kdy už má 4 děti a sama to zvládat je těžký si pořídí pátý při ročních dvojčatech.....no comment.A vůbez nezná správnou výchovu-no chudáci děti!Fakt síla!!!
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Ahoj holky

8.6.2006 12:31:22
Bell, moc Ti drzim palce. Hlavne se snaz myslet na to, ze ted je nejdulezitejsi, aby miminko a Vojtik byli v klidu. Snaz se nenervovat.:o)
Gabro, moc Ti to slusi!
My byli s Krystufkem dnes na Praze 4 v ESSI pro nove plne boty. Myslela jsem, ze me trefi, pul hodiny! jsem hledala misto na zaparkovani. Nakonec jsem ho nasla dost daleko a nemela jsem kocar, tak jsem se dost pronesla...
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Ahoj holky

8.6.2006 8:01:16
Ahoj holky tak jsem nemohla v noci usnout pořád myšlenka u policajtu a spol:-(
JInak VOjtík v noci taky nějak poplakával asi zoubky.
Lenunko držíme palčeky ať to dobře dobdne.

Gabro ten učes je boží ofina je skvělá vypadáš úplně jinak.
Máca 22402

Re: Ahoj holky

7.6.2006 22:52:57
lenunko, tak to jsi měla fakt štěstí, že ten doktor je takhle blízko, fakt nevím, jak bych to řešila já...

gabro, účes je super, fakt bomba:-))

jinak jsem se dneska hrozně vyděsila, šíma se mi vrhnul u našich po hlavě ze schodů, ale naštěstí se zastavil hned na tom prvním a složil se tam tak nějak bokem, ale i tak by se ve mně krvě nedořezal...zrovna tady s honzou polemizujeme nad tím, že čím je člověk šťastnější, tím větším strachem je to štěstí vykoupený, no, je to docela depresivní téma, tak asi radši půjdem spát...

asi jsem chtěla reagovat ještě na něco, ale už nevím...

jo a mám hroznou radost, páč jsme dneska konečně vytáhli klouzačku, co od našich dostal šíma k prvním narozeninám a byl z ní nadšenej, vyřádil se na ní až hrůza, jen nechtěl nahoru lézt po schůdkách, ale furt se hrabal zpátky po tý klouzavý ploše, což bylo teda dost o nervy, ale on když už mu to dál nešlo, tak se pustil zase po břiše dolů a děsně se tomu chechtal...
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 46155  [Dalších 45715 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.