Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
9.9.2009 9:02:29
Máco - upřímnou soustrast ...
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
8.9.2009 23:32:23
Maco, uprimnou soustrast...
|
| Máca | 22402 |
|
|
8.9.2009 22:57:19
ahoj holky,
jen vám chci dát vědět, že táta má to čekání už za sebou a my s ním... byl to extrémně vyčerpávající měsíc, tak snad už teď konečně bude trošku klidu.. v pondělí je pohřeb.. honza mi odjel na 3 dny pryč, aby toho nebylo málo, tak jsem s klukama sama... snad příště přijdu s nějakou lepší zprávou konečně.. |
| vojtami | 21287 |
|
|
8.9.2009 12:21:02
ahoj.
Dášo, když jsi psala o změnách, myslela jsem spíš na těhu než na rozvod.... to mě překvapuje, ale holt člověk neví, co bude za pár let. když už, tak hlavně, ať to probíhá "důstojně" a rozumně. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
4.9.2009 19:57:23
Ahoj Dasule, pro srazik jsem vsema deseti, jen prosim az nekdy v rijnu, abych se mohla zucastnit. Slibuju, ze odstrikam mliko a dite necham doma a dostavim se
Rozvod ti nezavidim, aspon drzim palce, at to mas rychle vyresene.Maco - Ada se mi libi vic s delsima vlaskama, ma je totiz pekne huste, navic ted se delsi vlasy nosi, tak je proste ma. A hlavne - on se nestriha moc rad, tak takhle je to kompromis, jednou za tri mesice mu vezmu konecky a ofinku a mam klid, strojkem bych to musela brat kazdy mesic, aby na hlave nemel kvetak. A u Bely jeste uvidim, culicek nad celem ji jde udelat uz ted, tak ji asi dlouhe vlasky necham, ale mozna ji naopak vezmu na nejaky pekny sestrih ![]() Jinak diky za pochvalu deti, jsem na ne samozrejme nalezite pysna, i kdyz to rozhodne neni moje zasluha ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
4.9.2009 19:45:02
ahoj dašule, to jsem ráda, že ses ukázala, trošku jsem se bála, že jsi na nás zanevřela definitivně , tak jsem ráda, že to tak není..
pokud vím, tak lili ještě mimčo nemá, ale fakt je, že ani nevím, kdy má termín porodu, ale tipuju až tak někdy na konci roku.. a co se stalo u vás, jestli se můžu zeptat?? pamatuju si tvýho muže dobře- takovej vysokej, fousatej, společenskej?? hm, to jsou mi teda věci.. tak jen doufám, že to probíhá všechno aspoň v klidu, pokud takový rozvod vůbec existuje.. srazík bych moc ráda, taky bych vás ráda všechny viděla po dlouhý době.. |
| Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
|
|
4.9.2009 19:14:00
Ahoj holky,
moc vas tu po dlouhe dobe zdravim. Nemam moc moznosti byt na internetu, tak obcas jen nakouknu, ale dneska mam volny vecer, tak to tu probrouzdam ![]() U nas je par veci novych a mame se moc fajn. Ondra je porad stejny, zkusim nekdy vlozit fotku, ja stale pracuji v bance, kam jsem nastoupila loni v srpnu, takze jsem porad v praci a mam pocit, ze porad nestiham. Taky jsem potkala u nas v bance Martinu ( MMCH ti to moc sluselo, Marti ). No a taky jsem tak trochu zmenila soukromy zivot a to tak, ze se rozvadim a uz s Ondrou bydlime jinde. Mohly bychom udelat nekdy sraz, moc rada bych vas videla.Tak pokud bude zajem, klidne ho zorganizuju. zatim preju hezky vecer D. P.S. Narodilo uz se neco Lili? |
| ivaxx | 44192 |
|
|
4.9.2009 13:25:44
Fasol - přiznám se, že jsem ještě platový výměr neviděla
. Nějak to naštěstí nebo naneštěstí v naší současné situaci bylo to poslední, co jsem řešila. Fakt ale je, že v mém oboru je to přece jen lepší než např. u humanitních oborů. Každopádně můžu být překvapena jen příjemně.Máco - co napsat. Ať hlavně tatínka pokud možno nic nebolí a kluci ať dělají jen radost. |
| Máca | 22402 |
|
|
4.9.2009 10:17:09
skramuško, koukala jsem na dubňátka a máš krásný děti..ale nějak se mi adrianek víc líbil krátkovlasej.. ale chápu, že to je na každý mamce.. a ty máš tu výhodu, že se culíčků ještě načešeš
![]() sakriš, taky budu muset zase přihodit nějaký aktuální fotky mých raubířů.. paní učitelka ve školce říkala, jak je šíma hodnej na sestřičku .. úplně každej si plete matouše s holčičkou, ale taky se mi nechce mu ty lokýnky ostříhat, protože už mu nejspíš nenarostou.. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.