| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 46155  [Dalších 45705 >>]
Gabro 23787

Re:

7.6.2006 22:49:58
Wal, nejhorší bylo asi čekání ve frontě na odbavení a na nástup do letadla... Když letíte dva, je to v pohodě. Jeden stojí frontu a druhý chodí po okolí... V letadle to jde už vše rychle. Posadí vás, dají ti pás, který si nasadíš na vlastní a připoutáš si dítě.

Měla jsem výhodu, že stále kojím (ale to ty taky), takže při startu dostala Kao prso. V letadle bylo hodně dětí (za náma, vedle nás)... takže měla o zábavu postaráno. Nakonec tam ťapala v chodbičce s 1,5 letou holčičkou a půjčovaly si hračky a jeden starší kluk jim půjčil autíčka... Usnula těsně před spřistáním (opět u prsa), takže přistání prospala...

Pro ty děti to je moc zajímavé, stále se něco děje a rychle to utíká...

Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 21121

Ahoj holky

7.6.2006 22:17:04
Máco náš MUDr taky neordinuje v neděli, ale jelikož nad ordinací bydlí a mám to k němu kousíček, tak jsme tam jeli. On je opravdu velice ochotný a hodný.

MartiM já bych to sama taky nezvládla. Měla jsem plné ruce Michala a nedovedu si představit, že bych u toho měla telefonovat a něco někomu vysvětlovat a pak čekat 15 minut než záchranka přijede.... No a sama ho někam odvézt to je taky nemyslitelné.

Určitě řekněte pediatrům ať vám to napíšou, klidně jim řekněte co se stalo u nás.

Zítra jedeme zpět na Bulovku na další testy a odběry, tak nám držte palce, ať je vše v pořádku a už je to za náma.
Walerie 20776

Re: Re: Gabro,

7.6.2006 21:18:30
Gabro- prosím tě napiš mi tvojí zkušenost s letem letadlem s Karolínkou.
Nakonec zřejmě taky na dovču poletíme a já se přiznám, že na ten let s Esterkou se moc netěším.
Walerie 20776

Re: Gabro,

7.6.2006 21:14:56
MartinoM- v té rodině bylo roční dítě, jenže s ním nebyly problémy a hlavně jeho táhly ty starší děti!!!!!!!!! Takže o jeho činnost bylo postaráno.
Já to vidím na Esterce, když je někde mezi staršíma dětma, tak ona je šťastná a zabaví se tak, že nás ani nepotřebuje.
To víš, u jedináčků je to horší. Takže ty sourozence musíme suplovat.

Jinak k té rodině no commment.

Gabro - super účes, sluší ti to opravdu moc.
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Gabro,

7.6.2006 21:08:02
teeeeeda, kámoška je šikovná, hezky ti to udělala.

Já jsem dnes byla na kosmetice, krásně jsem si zdřímla u masáže. :-) A večer se Ondra při oblíkání hrozně vrtěl (oblíká ho vždy manžel), tak abych ho pomohla uklidnit, tak jsem si k němu při tom oblíkání přilehla (manžel ho oblíká na posteli) a vyprávěla jsem mu, jak mě paní kosmetička masírovala a pak jsem mu to začala ukazovat a jezdila jsem mu prsty po obličeji a - holky - on držel jako přibitý, což je u našeho Ondry už co říct, zvláště večer, a normálně jsem ho napůl uspala. Tak aspoň mám zase něco, co na něj zabírá. :-))

KOukaly jste na Chůvu v akci? Zase poučné. Ale už by jednou mohli zajít i do rodiny s dítětem kolem roku, ať z toho máme trochu víc.
Gabro 23787

Re: Re: Re: Re: Bell,

7.6.2006 19:48:15

Gabro 23787

Re: Re: Re: Bell,

7.6.2006 19:47:03
Bell, to je hrozný... :-( Je jasný, že se nic nestalo, jen chtějí peníze, hajzlové! Mohlo to být i nahraný (oni mají různé finty, jak "vydělat" a nemuset chodit do práce)... Každopádně se neboj, určitě jim na to nikdo neskočí!

Dnes byl nějaký špatný den. Celý den mě bolí hlava, jsem jako praštěná palicí... Byla jsem se nechat u kámošky ostříhat a nabarvit a Kao tam předvedla pěkně uřvanou scénu (rovnou 2x). Prostě chtěla být jen u mě... Rostou jí ty špičáky, do toho má rýmu a je neuvěřitelně protivná!!! Už aby to přešlo!!!

Vložím vám sem foto, ať vidíte, jak teď vypadám...
Vínečko 13944

Re: Re: Bell,

7.6.2006 16:45:49
Bell, neboj, určitě to dobře dopadne.
Je to ale pech. Lidi jsou fakt svi...
Drž se.
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Bell,

7.6.2006 16:37:34
ta holka tam vesela skala a hrala si s balonem a kdyz jsme ty policajty chteli volat tak nechteli bylo 8 vecer a vojta spal uz v aute takze jsem to brala za vyresene ze rekli ze ji nic neni na aute taky nebylo ale asi to vyresene neni no uvidim
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Bell,

7.6.2006 16:29:55
no to je blbá situace. Ono je asi lepší, když se tohle stane, dítě okamžitě vzít k doktorovi - máš pak krytý záda, než si rodina rozmyslí, že by mohla simulovat.
Musím tě ale trošku uklidnit - že je na tebe podané trestní oznámení, ještě nic neznamená, na mě bylo kdysi taky, prostě podat trestní oznámení může každý - třeba i ty, stačí si vymyslet cokoliv - a pak je na policii, že to prošetří a třeba 95 procent podobných oznámení odloží.
Pokud má holka zavázaný malíček, tak pokud to není rovnou zlomenina, tak neboj, abys měla vážnější oplétačky, třeba se soudem, tak to by muselo jít o těžké zranění s citelným omezením "běžného způsobu života". A i kdyby to bylo takhle vážnější, tak jsi bezúhonná a netrestaná a nemůže se ti stát nic vážného. Pokud se bude ta rodina domáhat odškodnění, tak to budou muset u civilního soudu, kde by si asi museli najmout právníka, na toho snad nemají, takže to snad taky nehrozí.
Neboj a počkej si, co ti řekne vyšetřovatel.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 46155  [Dalších 45705 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.