Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Holky,7.6.2006 16:14:39
Ahoj holky
Já tu sedím a brečím. V něděli se stala taková věc. Nstoupila jsem s mamkou do auta a jela pro jednu babičku za 70 oslavu. POdivala jsem se do zrcatka a trochu couvla abych mohla vyjet auto za mnou nebylo ale bratr z okna zakrcel tak jsem dupla na brzdy ani moc ne jen jsem opravdu popojela podivala jsem se zpět do zadu proč kričí že tam auto není a nic jsem tam neviděla. Tak jsem hodila blinkr a jela. I mamka si řikala co blbne.Náraz žádný nic. Takže jsem si řekla asi tam něco bylo a upozrnil me at už necouvám. Samožrejmě jsem se vratila a šla nahoru a řekl mi že tam stála holka zády a já do ni žduchla a ona spadla. Mě se udělalo zle. ALe říkal že běhá pod vchodem. Jsem se podívala a vesele si tam hrála malá romská 13 letá holka. Fajn řekl ajsem bylo 7 oblekli jsme Vojtu a že jedem dom. CHtěla jsem se ještě zeptat jestli je v pořádku ale mezitím se tam objevilo 10 děcek a už zvonilo na matku. Samozřejme cigana ujaštěna začala řvát že jsem přejela děcko a odjela jsem. Snažila jsem se ji vysvětlit co se stalo a proč jsem jela, žře jsem neměla ani ponětí že tam něco natož někdo je a ptala jsem se jakto že tam najednou stala když jsem ji neviděla, holka nebyla schopna odpovědět a matka ječela. Manžel chtěl zavolat policii a ona že ne. Tak jsem se te holky zeptala jestli je ok ona že jo a odjeli jsme. Samozřejmě teď jsem se dozvěděla že večer jeli do nemocnice má zavázaný malíček a je podané na nás trestní oznámení. Vyšetřovatel má do soboty volno a já tu teď musím čekat až mi nějaká ciguna co chce prachy bude likvidovat nervy. V9m že jsem řidič a je to má vina ale nic se nestalo škoda žádná a ona řekla že je ok.NO je viděť oč jim asi jde.Ale ten pocit teď čekat a vysvětlovat. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Holky,7.6.2006 16:05:15
koukala jsem teď na MMB na zimní kombinézu velikosti 62 a normálně jsem se zasnila, jak by to bylo hezké, moct zase pořizovat výbavu pro malé miminko... :-)) No nic, to já jen tak, aby řeč nestála. :-))
Terinko, ahoooj. Škoda, že si to už asi nepřečteš, co? Tak jsem si uvědomila, že jsem fotky z Tunisu ještě neviděla, hned vletím na Dubňátka, dokud Ondra kouká na Pošťáka Pata. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
Marti7.6.2006 16:00:43
MartinoMadlenko,
jee / tak to rada slysim, ze jste na Permoniku/te druhe chate byli spokojeny ... my mame byt taky na ty druhy ... v pokojicku NEMO :) Lili, ja beru druhym tydnem EVRA HA ... zatim krom obcasneho svedeni - jak to drzi nalepeny - jsem zadny zmeny nezaznamenala ... Padim s detma na piskoviste, papa |
| Teri + 2 | 24191 |
|
|
Ahoj holky7.6.2006 15:50:53
omlouvam se, ze sem skoro v posledni dobe nestiham chodit, ale Daniel je desny drak a kdyz zrovna nemam hlidani jako ted, vubec se k PC nestihnu ani priblizit. Podle fotek od Gabro a Cat ale vite, ze jeste zijeme :) V Tunisku bylo super, krasne jsme si to uzili, jenom ten navrat - tricetistupnovy teplotni rozdil - byl docela narocny :)
Nestiham cist dozadu, ale chtela jsem dat tip vsem z Prahy 4, kdo to mate kousek do Nusli na Nuselske nedavno otevreli novy obchod se zdravou vyzivou a maji tam super bio veci vcetne cerstveho ovoce a zeleniny (jablka, mrkev, brambory, pomerance...), skvele celozrnne pecivo, bio ryzi a dalsi potreby k vareni pro deti, kosmetiku od Welledy a detske krupinky :) Vrele doporucuju! Doufam, ze budu mit obcas cas se sem taky podivat. Jinak moc vsechny zdravime a moc radi vas zase nekdy uvidime na nejakem sraziku. |
| Máca | 22402 |
|
|
lili,7.6.2006 14:56:17
jééé lili, jak já ti rozumím:-))) loni jsem zjistila, že když se šimon narodil v dubnu a já ho chtěla mít v červnu v pase napsanýho, tak pokud jsem nechtěla hnát honzu do místa jeho trvalého bydliště, aby ho tam napsali jemu, tak jsem tak mohla jít rovnou z porodnice zařizovat tyhlety debility na úřady...na to máš tak akorát pomyšlění, když po porodu sotva lezeš a sžíváš se s naprosto novou situací, jakou je mimčo v domě....já byla tenkrát tak na.....
a škoda, že na nás už nemá čas Lenka s leničkou, tu by to určitě taky potěšilo:-))) |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: lenny7.6.2006 14:42:21
Gabčo, my jsme na Permoníku byli v zimě, tedy na Ťapce, která k Permoníku patří, Je to tam super a máte velké štěstí, že měli místo. V zimě jsem zamlouvala pokoj na příští zimu a měli v lednu jeden volný pokoj... Určitě se vám tam bude líbit. Jen musím předem upozornit, že na placení musíte mít hotovost, karty neberou.
|
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
Andy7.6.2006 14:33:00
neeeeeeeeee, nikoho neberem:-)
Arulko - jo, úplně pokaždé mám na pasovém nějaký problém též.... |
| Vínečko | 13944 |
|
|
Re: Lenny7.6.2006 14:30:39
Lili, beru Microgynon.
Na náplast jsem se ptala a dr. říká, že zadržuje hodně vody v těle a taky se po ní přibírá, což já teda nepotřebuju, ale když jsi jako proutek tak by ti mohla sedět. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Re: ahoj holky7.6.2006 14:25:28
Lili, naprosto Te chapu, manzel se prave na tehle prepazce pravidelne pohada. Stehoval se predloni s dcerou ke mne, loni jsme se stehovali vsichni o ulici vedle a ted jsme zapisovali maleho. Snad vzdy byl nejaky nepochopitelny "problem".
|
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Lili a Máco a spol.7.6.2006 14:24:25
je to k nasr....á...ní když se nedaří!!Jo holt jednou jsme nahoře a jednou zase dole!Bude zase líp!!!!!
Lili-berete si Erička ted sebou na dovolenou?? S Evrou zkušenosti nemám.HA neberu žádnou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.