| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 46155  [Dalších 45685 >>]
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: ahoj holky

7.6.2006 14:23:03
Lenunko, uplne mi zamrazilo. Ach jo, s tema detma je tolik nervu...ale nastesti i tolik radosti.:))
Leny, to je fajn, ze je vse v poradku. Tak mas aspon po nervech.:o)
Holky, ja uz chci taky teplo, tohle je silena otrava. Ale hlavne, kdyz neprsi.
Andy s klukama 22326

Re: ahoj holky

7.6.2006 14:19:50
samozřejmě neeeee od 5.6. ale od 5.7.
Lili + 5 :-)) 28559

Lenny

7.6.2006 14:18:16
co bereš za HA??

Máte někdo zkušenosti s náplastí Evra???

Holky, ZLIKVIDUJTE BYROKRACII!!! Právě jsem zahodila hodinu života:-((( Byla jsem na pasovém, aby mi nechali připsat Erika do pasu, čekám hodinu ve frontě! s celou miniškolkou.Dostanu se na řadu, mám sebou pas, rodný list sebe, list Erika, taky Denisa, manžela, oddací list a pro jistotu ještě manželovu občanku a ta můůůrřa mi odmítla zapsat Erika, páč jsem si nechala občanku doma - ta je potřeba jen k ověření trvalého pobytu, který se stejně do pasu nepíše!!! A ani číslo občanky ve folmuráři není?:-((((( Prostě system na h.....o
Andy s klukama 22326

ahoj holky

7.6.2006 14:14:20
Lenunko to sis tedy užila,hlavně,že už je to za Vámi a malej je zdravej!!!
Je to nebezpečný,člověk dopředu nemůže odhadnout jestli ta febr.křeč přijde nebo ne-proto je dobré mít ty ampulky u sebe.

Byla jsem dnes s A. v parku na obřím pískovišti a malej měl pěkně studený ruce.Sice máme na teploměru 18 stupnů,ale fouká dost studený vítr.
Doufám,že už se to počasí od zítřka opravdu umoudří a bude už teplo!!!!
Koupila jsem spoustu kratasů,bermud a triček a zatím jsme je ještě nepoužili...:o((((

Gabčo-klidně přijedte v létě sem do Brna,ráda s Vámi strávím veškerý volný čas,tady v Brně je spousta míst kam se dá s dětmi jít.Bylo by to super,zajeli bychom i za Lili na ranč nebo by jsme si někde udělali mini srazík na Moravě s dalšími dubnátky!!!!Určitě si něco naplánuj!!!
Já budu mít od 5.6. asi týden na návštěvě rodinu z Čech a jinak zatím nic plánovaného nemám.K moři nejedeme a tady u nás v ČR se dá kdykoliv zbalit a na týden odjet-chtěla bych letos do Krkonoš v blízkosti Adršpachu a okolí.
Koukala jsem na ten Permoník-vypadá to tam hezky-tak potom dej vědět!
Máca 22402

Re: Ahoj,

7.6.2006 14:13:49
teda holky, tak vám povím, že mi šíma dneska dává zabrat...napřed ráno nechtěl vůbec usnout v postýlce, děsně řval, kdykoliv jsme se tam přiblížili, vůbec nevím proč, když ještě včera večer usnul úplně v pohodě...tak jsem ho tady uspávala v náručí a nakonec jsem ho tam přesunula, což ho samozřejmě probudilo a začal zase řvát, pak se najedou uklidnil a když jsem ho šla přikrýt, že už spí, tak byl normálně vzhůru a koukal...nakonec usnul okolo jedenáctý, a furt ještě spí...asi nemsím říkat, že jsem měla už touhle dobou někde být, jak to tak bývá...a do toho měl kamarád přijít na návštěvu a když jsem tu s vyplazeným jazylkem vydrhla celý byt, tak samozřejmě zavolal, že to ruší...

tento týden mi ještě jedinej den nevyšla ani jediná věc podle plánu, to se tak někdy sejde...blbý je, že člověk se se změnou plánů sám srovná, ale kolikrát to zasáhne i to dítě a to je fakt naprd...a já ty plány měním fakt nerada a 3 dny po sobě to je fakt síla...

Gabčo, ta dovča vypadá fakt hezky....

marti, já si ty čípky asi nechám napsat taky, já myslím, že není špatný být připraven na všechno, už tak tě ta situace psychicky zaskočí, tak proč nebýt připraven aspoň fyzicky, tím spíš v zahraničí, kde člověk neví vůbec, který bije...i doma je to dost náročný, natož v cizině...
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Ahoj,

7.6.2006 13:44:19
Lenunko, tak jak to popisuješ, tak je to ještě horší, než jsem si představovala podle líčení PA. Fuj, tohle bych opravdu nechtěla zažít.
Já tady nechci vypadat jako katastrofik :-), ale hned mě třeba napadlo, jak bych v takové situaci asi jela s Ondrou do nemocnice, když bych byla sama doma. Co s ním, abych ho mohla zároveň kontrolovat a hlídat. To je šílená situace. To by se asi musela volat záchranka nebo nevím. :-( Ty čípky si radši nechám napsat. Možná se mi někdo bude smát, že myslím na nejhorší, ale radši si je vezmu i do Řecka - člověk fakt nikdy neví, může dostat dítko třeba úpal s horečkou a je to.

Gabčo, to jste vybrali výborně. Kdybyste jeli sem na Moravu, tak to bychom se stejně minuly - my jedeme na dovolenou od 20. do 30. 6. a toho 19. bychom už určitě nestíhali.
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

lenny

7.6.2006 12:46:52
uz jsem s pani majitelkou mluvila - maji volny pokoj na ten nas termin :)

tak jsem rada - nasla jsem to uplne nahodou, i ted od soboty maji volno ... pry ji sem-tam nejaka ta rodina s detma vypadne ... ted si dve deti zlomily nejakou koncetinu a nemohou odjet
Vínečko 13944

Re: Lenny

7.6.2006 12:40:34
Gabčo, jen jeslti tam bude volno:-( Mají hodně dopředu plno.
Vínečko 13944

Re: halo halo

7.6.2006 12:39:13
Holky, u nás už ubytování bohužel nelze. Všechno okupuje salon:-)
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

Lenny

7.6.2006 12:37:35
no tak to je moc fajn, ze to tak dobre dopadlo :)

holky, jukala jsem jukala po tom ubytovani ... kam na tu dovcu .... a budu vam neverna ... nebot jsem nasla toto a jsem z toho tak vedle, ze si myslim, ze si to tam naše holky užijí a my odpočinem, ze holt to "vandrování" necháme na léto nebo jako prodloužený víkend :)

http://www.permonik.net/
juknete ... koho by to zajimalo, jsou vylozene "stavěný" pro rodiny s detma :)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 46155  [Dalších 45685 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.