| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 17166  [Dalších 16686 >>]
Andy s klukama 22326
24.8.2009 22:22:25
ahojky

držím pěstičky a posílám hodně energie.....je to hodně náročný na psychiku.

Procházela jsem tím podobným když jsem čekala Maxíka u mé tety
no a k mému tátovi jsem chodila až do posledního dne do nemocnice~n~
byl statečnej...ještě mi den před smrtí řekl jeho "oblíbené rčení"
"AHOJ A NIČEHO SE NEBOJ"~n~
Ach jo......

nevím jak Ti pomoci......

je to krutý,hrozně rychlý...však víš.....nedá se nic dělat než se se vším smířit,ale chce to čas....

DRŽ SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!~s~
MOC NA TEBE MYSLÍM!!!!!!!!!:-)
Máca 22402
24.8.2009 19:51:17
holky, děkuju... paní primářka říkala, že to může trvat několik dní, ale i týdnů :-( já už po těch 14 dnech padám únavou..
Katy (Michaela,Valentina) 20406
24.8.2009 12:02:27
Máco, moc na tebe myslím, posílám pohlazení ~s~
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
24.8.2009 11:24:25
Máco, to mě moc moc mrzí :-(. Drž se, myslím na Tebe.
Máca 22402
23.8.2009 13:36:08
Ahoj holky,
koukám, že tady už dlouho nikdo nebyl, ani se nedivím, léto, prázdniny...

tak vás jdu jen pozdravit, je mi dost na prd, táta už 11 dní leží na ARU v umělém spánku, doktoři se usnesli, že není žádná naděje na zlepšení, takže už jen čekáme na telefon :-( to čekání je strašný, 100x za noc kontroluju mobil, úplně nesmyslně, pochopitelně, stejně by nevolali mně, že jo.. naštěstí měl honza teď 3 dny dovolený, tak to děti moc neodnášejí, snažím se žít normálně, ale řeknu vám, že se to zvládá dost těžce :(

tak si užívejte hezky léta, já jsem moc ráda, že naši vzali loni šímu sebou k moři, tohle by mně před rokem ani ve snu nenapadlo :-( tak bude mít šíma aspoň hezký vzpomínky..

omlouvám se, že sem jdu zrovna s takovou zprávou, jen jsem se potřebovala trošku "vybrečet".. ~;((
ivaxx 44192
10.8.2009 20:10:52
Tadyyyyy jsmeeee....

Ahoj, koukám, že se také někdo vrátil z dovolené.

Co se týče zoubků - vím, jen, to co Ti řekl ten zubař - zoubek po úrazu někdy odumře a zešedne. Poté obvykle o něco dříve vypadne. Nelinka má obě přední 1 přeražené a doktorka nás na to také upozorňovala. Zatím to vypadá, že zoubky přežily. Je to už skoro 2 roky. Nicméně, říkala, že ani tak to není tragédie. Horší jsou mrtvé 2. zuby (ale např. sestra má mrtvé jedničky už 30 let a čas od času jí je prostě "potáhnou" nějakou látkou a drží jí pořád.

Jinak dovolená - obdivuju všechny, kdo se s dětmi vydávají na daleké cesty autem. Mě z nich tečou nervy v autě už po 3 hodinách... Manžel je na tom obdobně, takže dovolenou jsme strávili s komáry na kolech na Třeboňsku a pak v severních Čechách. V zahraničí jsme ale vlastně také byli - na kolech jsme jeli po cyklostezce z Děčína do Bad Schandau a zpět. Je to nádhera, úplná rovina (bez komárů) a kdo byste tam měli cestu, tak vřele doporučuji. I Nelinka v naprosté pohodě zvládla 33 km a pak se teprve dala ukecat na tyč. Trochu nám jen výlet pokazila "keška" v Děčíně, kterou jsme nenašli, ačkoli jsme indicie sbírali celou cestu (a potom prolezli všechna roští a kopřivy - 2 hodiny hledali a nic...).

MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383
10.8.2009 14:32:33
kde jste kdo?

Zkusím "nahodit" téma :-) - už někomu z dětí vypadávají první zoubky? A pak si pamatuju, že tady někdo psal o problému s mrtvým černajícím zubem..... Všimla jsem si asi před dvěma měsíci, že Ondrovi jeden horní přední zub jakoby zešedl, sice mě všichni přesvědčovali o opaku, ale na dovolené s námi byl kamarád zubař, tak jsem ho požádala o letmou kontrol :-) a od pohledu potvrdil,že zub je šedý, protože je mrtvý.Prý se musel Ondra někde praštit.Pamatuji si jednu takovou událost před rokem - je prý možné, že se to projevilo až teď. Tak jsem se chtěla zeptat, kdo máte stejný problém, jak pokračuje dál změna barvy zoubku a jestli s tím pak nejsou nějaké těžkosti jako bolení apod.

Jinak naše dovolená se vydařila, Chorvatsko samo o sobě mě sice čím dál víc irituje po lidské stránce (což je ale na delší vyprávění), ale kluci si to tam maximálně užili a my taky.
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383
24.7.2009 16:01:01
usilovně balíme, večer vyjíždíme.:-)

Lili, no bombaaaaaa ~x~, tak ať se ještě v bříšku nepřeonačí. :-)
Jedeme na ostrov Pag, je to naše tradiční místo, kam jsme jezdili ještě jako bezdětní, no jedeme tam snad už podesáté - popatnácté? Ani si nepamatuju. Je to oblíbené potápěčské místo, takové průměrně velké letovisko, méně známé. Poprvé jedeme takhle daleko s oběma klukama. Ale víme, do "čeho" jdeme, což je velká výhoda.

Marti, díky za info... Nejspíš opravdu někdo v Praze zazmatkoval a smlouvu na neurčito mu dali omylem, asi už si nepamatovali situaci, protože on je můj záskok už od Ondry, pak to přešlo dál na Matýska.... takže už je to pár let.
No, do Řecka už se taky moc těším - snad příští rok... Kdo ví, třeba si uděláme výlet za odstupné. :-)
Lili + 5 :-)) 28559
23.7.2009 9:22:06
a vypadá to na holku~:-D~b~~z~ale pořád si dávám rezervu..V porodnici, byla se mnou a Martym na pokoji holčina, které v 35tt řekli na 100% kluka a ve finále odcházela holčička v modrém~t~~t~~t~
Lili + 5 :-)) 28559
23.7.2009 9:19:57
ono to nebylo u moře, ale pár km od moře- vzdušnou čarou 3km, v Nár. Parku Strandža-pro nás ideální dovolená.Kousek od domu řeka, lesy, jeskyně, vodopády, spousta podivných živočichů-malý Gekonci lezli po stěně, občas nějaká želva, jednu jsme odklízeli ze silnice. Mají prý v parku dokonce stádo divokých koní, ale to jsme neviděli~:(

Ať se vám dovolená v Chorvatsku vydaří, kam jedete??

Jo a s tím "komplimentem" se mi to taky jednou povedlo..sem se zeptala, kdy to jako bude~t~
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 17166  [Dalších 16686 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.