| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 46155  [Dalších 45675 >>]
Vínečko 13944

Re: Lenulko

7.6.2006 12:26:13
Tak jsem doma.
Těhu nejsem a nemocná také ne. Vše je naprosto v pořádku.
Pokud se MS nedostaví ani teď v pauze tak na mě ty prášky účinkují tak, že mi MS úplně vymizela a pokud mi to nevadí tak můžu být bez ní. Pokud by mi to vadilo, napíše mi jinou AK, abych MS měla.
Jitka, Eliška a Martínek 23575

Lenulko

7.6.2006 11:22:59
teda opravdu otřesný zážitek a tak s Macíkem přejeme Mišánkovi aby už ho potkávalo jenom to lepší a nejlepší a ampulku abys jednou musela vyhodit protože jí projde espirační doba.

Martino a Mitchi - no právě kdybychom neměli děti tak si klidně pokoj pronajmu, ale Macíka tu nikomu nechat nemůžu natolik je mám ráda že jim tu hrůzu neprovedu aby se nevyspali a když si ho vezmu do hotelu tak mi opravdu prořve celou noc. Vždycky když spíme někde jinde než doma tak je problém - neusne a pa jak je unavenej tak je zlej a protivnej a uřvanej, ale to zná snad skoro každá znás - teda to když mimís nemůže usnout. A vzít si autobus...... to by byl problém s parkováním - máme to ve Františkových Lázních a tam je vjezd povolenej jenom linkám natož to někde zaparkovat a pak taky tolik lidí zase nebude aby se to vyplatilo. Budeme mít asi 4 nebo 5 aut - ještě jsem to ani nepočítala a už to mě děsí že půjdu v těch dlouhých šatech a lodičkách přes půl města protože u parku kde to chci není povolenej vjezd - jenom doufám že se nebudu brodit sněhem.

Ke konečně zdolané salmonele gratulujeme..........
Lili + 5 :-)) 28559

Gabčo

7.6.2006 10:14:30
tak to stiháme - my dofrčíme zpátky 21.6.
vojtami 21287

Re: ¨Lili

7.6.2006 10:11:59
ahojky

gabčo, pokud vím tak lenny má i ubytování, ale psala mi že obsazenost začíná kolem nového roku. zeptej se jí, třeba mají volno....
ubytování mají moc hezké a ještě navíc u vinných sklípků ;o)))
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

¨Lili

7.6.2006 9:50:26
no, prave ze manzel uz ma tu dovču schvalenou ... a chcem vyrazit jeste pred prazdninama ... :(

takze 18-25.6.mame dovču

Gabčo

7.6.2006 9:37:24
nehodí se vám to jindy??? My jsme od 12.6. na dovče, ráda bych se s vama taky viděla :-(((
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

halo halo

7.6.2006 9:13:51
Ahoj holky

Lenunko - fiha :((( to jste teda meli neprijemny zazitek ... s Mišou ...

Holky, pojala jsem šíleny napad ... od 18.6. tyden mame dovču a rada bych se videla s pár Dubnatkama :) ... akorát trabl je, ze nemame auto, takze budeme cestovat vlakem-busem ... a rada bych treba navstivila Lili, MartinuM, Andy, Lilly, Lenny ...... kdo proste nejak bydli v okoli a mel by čas a chut nás videt nebo s nama vyrazit nekam za kulturou nebo jen na kafčo do zahradní restaurace nebo tak :)

Nemate nejaky typ, Moravandy - na nejaky ubytovani, kde to bude "cenove" prijatelne, bude to tam dost atraktivni pro deti :) a bude mozno se videt ? :) dulezity je, aby to bylo dustupny busem-vlakem nebo na pěšky ?

Rada bych i rekneme byla tri dny nekde a pak zas tri dny nekde jinde ... rekneme taky "vandr s detma" - ale prespavat pod strechou v postelích, s teplou vodou :)

Dost prdlý napad, co ?
Máca 22402

dobré ránko,

7.6.2006 8:14:28
ahoj holky, tak jsem včerejšek dočetla až teď a koukám, že můžu být ráda, protože bych asi taky neusnula...Lenunko, to muselo být něco hroznýho, brrr, já teda vůbec nevím, co bych dělala, diazepam doma nemám, doktorka taky v noci neordinuje a navíc teda nevím, jak dítě v takovýmhle stavu vézt třeba v autě na pohotovost..no, asi až půjdem příště k doktorce, tak se jí zkusím zeptat, jestli by mi to nenapsala....

vůbec, holky, šimon měl zatím jen jednou průjem a jednou rýmu a byla jsem z toho vyřízená i tak, já vás obdivuju, že to vždycky tak zvládnete, když mají vaši broučci třeba horečku nebo tak, já bych asi byla akorát hysterická a vůbec bych si nevzpomněla, co mám dělat...

no, přeju všem, ať už se dubňátkům všechny nemoci vyhýbají a Lenunko, jsem moc ráda, že jste doma a v pořádku....

Lenunko

7.6.2006 0:16:50
vítej doma.

Muselo to být hrozné...ještě, že to dobře dopadlo..

Pořádně se s Mišánkem vyspite, přeji klidnou noc.
LENKA+K+K 1778

Re: Re: Re: Re: Marti,

6.6.2006 23:58:42
Lenunko - to musel být opravdu strašný zážitek ;o(((. Hlavně, že to dobře dopadlo a Míša je v pořádku!!

Martino - Gratulujeme Kačence k negativním testům ;o)))
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 46155  [Dalších 45675 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.