| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 46155  [Dalších 45655 >>]
vojtami 21287

Re: Re: Re: Lenunko,

6.6.2006 22:21:48
ještě než odejdu na bratrstvo neohrožených....

martino, i já moc gratuluji k vyléčení kačenky. ale že si to dalo načas, to bych nevěřila...
a dodatečně přijmi gratulaci k narozeninám

jitko, a jak navrhuje martina, pronajmout si hotelový pokoj se vám zdá blbý?
a s dopravou to můžete udělat jako to udělala švagrová. měla jen svatební auto které vezlo jí a pak i šváru, my co vezli vojtu a babičku a objednali si autobus a všichni svatebčanijeli busem. vyšlo je to lacino než aby zajišťovali odvoz nebo taxi....

já byla večer před svatbou u nás v bytě se švagrovou a manžel se švárou u mojí babičky. ostatní bydleli u našich a nebo to měli kousek a nebo přespali u tety.
no a pak jsme měli už po svatbě byteček jen my dva.....

jo a když se děla nějaká akce taqdy v našem bytě ještě když tady bydlel strejda než nám byt propůjčili k užívání, tak teta je ze slovenska a má velmi početnou rodinu a vždy někdo spal u sousedky - ta jim nocleh nabídla.

a nejsou tam u vás nějaké privátní ubytování?
Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 21121

6.6.2006 22:18:09
MartiM je to na předpis. Mě to napsala dětská neuroložka, ale určitě to může napsat i klasickej pediatr. Když už ty křeče nastanou, tak je to jedinej způsob jak tomu dítěti pomoci. Prášek diazepamu zabírá až za 20 minut a hlavně ho do dítěte při febrilních křečích těžko někdo dostane.

Mitchi jelikož můj pediatr má ordinaci cca půl kilometru od nás a v patře nad ordinací bydlí, tak jsme Michala naložili do auta a jeli k němu. On mu hned vymáčkl do zadečku tu ampulku jak jsem psala a po té to vše rázem přestalo. Změřil mu teplotu a měl 38,6 takže to samé co jsem mu naměřila doma chvíli předtím než se to stalo. Pak nás poslal na tu Bulovku.
Walerie 20776

6.6.2006 22:13:19
Martino - obrovská gratulace, že je salmonela pryč!!!!!!!!!!

Lenunko - hlavně, že jste v pořádku a doma. Nicméně taky jsem si myslela, že tahle teplota je ještě neškodná. je to poučení.

dál nestíhám reagovat, neboť jsem dnes přišla domů z toho svého zkráceného úvazku v 16,00 hodin a bylo to docela vyčerpávající.

Manža jel večer nejdříve na masáž a potom za kamarádem.

jdu do vany. všem klidnou noc.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Lenunko,

6.6.2006 22:03:04
Lenunko, to jsem MOC ráda, že jste v pořádku doma!!!
vojtami 21287

Re:

6.6.2006 21:55:53
čtu pozpátku...

lenunko, jsem ráda že už jste doma, ale dost jsi mě dostala s tou hodnotou teploty + křečema....
a co jsi teda proboha dělala? volala jsi záchranku? jak jsi se teda zachovala?

kacko :-)
ty patříš k nám na dubňata, že jo. já teda jsem tě potkala asi poprvé.

my teda začali na hipp, pak nutrilon a nakonec mu zachutnal až sunar.
dávala jsem hned zezačátku ten sunar premium co více zasytí. a pak po několika měsících ( asi třech ) jsme zjistili že žádný velký efekt to premium nemá a začali kupovat modrý original. ten se v roce může ( ale nemusí ) střídat s vanilkou a nebo banánem. vojtovi ten banán nechutnal a tak jsme zatím ani vanilku nezkoušeli.
je to možné že mu tohle nedělá dobře, tak u to nedávej ( nevím jméno tvého broučka ).
určitě ale se nesmí střídat různé firmy.
jen pokud bys chtěla dlouhodobě přejít na jiné mléko

MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Lenunko,

6.6.2006 21:47:26
a je to na předpis?

Re: Lenunko,

6.6.2006 21:31:28
Tak já doma diazepam měla a byla jsem připravená mu ho dát, když teplota přeleze přes 39, ale bohužel to dopadlo jak to dopadlo.
Při těch křečích by bylo absolutně nemožné do něj pusou něco vpravit, tak jsem si teď z nemocnice přivezla takové ampulky, které se trochu zastrčí do zadečku a vytlačí se tam jejich obsah, kdyby se to náhodou nedejbože opakovalo nečekaně při takhle relativně nízké teplotě. Jmenuje se to Stesolid a účinky to má stejné jako diazepam a pomáhá to ihned po zavedení.
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Lenunko,

6.6.2006 21:12:23
no tak mě to teda taky překvapilo - při jaké teplotě měl Míša křeče. :-( Ani se ti nedivím, že už jsi ráda doma. Poté, co jsem s Ondrou byla v nemocnici 24 hodin, by mi víc dnů připadalo k nepřežití. Hlavně že je Míša v pořádku.

Ještě k těm chlapům - já cholerik nejsem, ale stejně mě některé věci umí přivést k šílenství. Oni to ti chlapi fakt "umí". Třeba když se mě manžel zeptá, kde máme ve skříni zubní pastu, i když ji léta máme na stejné místě a jsou tam nejmíň dvě krabičky. Nebo když při uklízení nádobí dá talíře do dřezu a ne do myčky. Samozřejmě to na můj dotaz neumí logicky zdůvodnit. :-) Taky když ráno odchází z domu, nechá po sobě na stole hrnek s nedopitým čaje, během dopoledne najdu v obýváku ponožky, které si tam večer vyzul a zapomněl uklidit... Řeknu mu, jestli by pověsil prádlo, a večer ho najdu v pračce, protože zapomněl.... A pak jednou za uherský rok chytí záchvat pořádkumilovnosti a začne vykřikovat, že máme doma nepořádek. Poslední dobou už se s tím ale nemažu, zeptám se ho, kde ten nepořádek je a čí ty věci na těch hromadách jsou, jestli si všiml, a ať mě nerozčiluje, protože já díky Ondrově stylu svačin dvakrát denně luxuju a neustále uklízím. A je po konfliktu. A když manžel dělá binec a nechává na stole ležet různé papíry, obálky a další krámy, tak jsem mu zavedla papírovou krabici, do které mu to hážu. A jaký teď máme doma pořádek!
Ale štve mě to stejně jako dřív. Být cholerik, tak už asi mám žaludeční vředy. Ještěže to ti chlapi umí vyvážit něčím jiným. :-)

Dnes jsme se v supermarketu potkaly s Lenkou a Leničkou, mám vás všechny pozdravovat a že se Lenka moc omlouvá, ale nestíhá, protože Lenička je v pohybu a Lenka začala podnikat na MMB - českém i slovenském, takže skoro nemá čas, natož přijít pokecat na Dubňátka. Ale snad se příští týden slezeme na nějakém pískovišti. :-)

Mitchi, napiš - martina1973@seznam.cz.
ivaxx 44192

Vítáme doma

6.6.2006 20:11:02
Lenunkuu i Míšu.

To bych skutečně nečekala, že i při takovéto teplotě mohou nastat křeče. Myslela jsem, že je to od daleko vyšší hranice. Ani doma nemáme diazepam. Zkusím ho také nafasovat.

Re: lenunka jede domů!

6.6.2006 18:46:11
Tak jsme právě dorazili domů. Ve čtvrtek tam opět jedeme na nějaké testy a na odběry a pak ještě budeme muset podstoupit jedno EEG. Já jsem tak ráda že už jsme doma!!!!!!!!!!!!!!!!
Moc vám všem děkuju za podporu a že jste nám držely palečky.
Prý jste tu probíraly při jaké teplotě se dává diazepam preventivně proti křečím, tak vás asi nepotěším ale Michal ty křeče dostal při teplotě 38,7 (měřeno v zadečku a bez odečtu).
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 46155  [Dalších 45655 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.