| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 17166  [Dalších 16656 >>]
Fasola 24539
5.7.2009 22:22:25
Ivax - a krev Nelince brali - kvuli toho klíštěte?
Jako lékový analfabet se prosím ptám: co je na kašel - volně prodejného? Mám pocit že jste se bavily o Hedelixu? .......nebo to znám z reklamy?
Albik už 4 dny kašle, a připadá mi že se zhoršuje, zvýš. teplota byla jen první 2 dny. Dávala jsem mu zatím jitrocelový sirup, dneska jsem už nasadila šťávu z cibule s medem .....nic víc neznám. Uvidím jak zítra, ale bojím se jestli ode mě něco nechytnul, když se zeptám tak říká že ho v krku nebolí ~a~
A před měsícem měl klíště, ale kůže zustala to bez flíčku.

......k předešlému tématu- Mácy - se nedokážu vyjadřit ~;((.
Je mi to moc líto.
Jsem teď děsný cíťa - kdysi jsem byla ranař a milovala černý humor, od doby kdy mám děti už některé věci nezvládám. Kdysi jsem se smála, když Polívka hrál v Kytici polednici, teď se na to nedokážu kouknout, jak tam ten prcek pláče ~f~
ivaxx 44192
5.7.2009 15:36:10
Andy díky, calcium jí dám. Už po tom fenistilu je trochu lepší a na noc jí ho dám opět. Ve čtvrtek v moči stanovili E-COLI 10E6 (tj. 10 na 6). Nepodařilo se mi najít, zda je to opravdu hodně, ale asi dost na ATB, když jí je doktorka dala. Bohužel další moč můžeme dát až v úterý, na pohotovost po dnešku už nejdeme. Malou už 2 dny prolévám, co to jde. Tak snad bude dobře. Hlavně, aby se jí to nevracelo.
Andy s klukama 22326
5.7.2009 13:51:00
Ivaxx-tak to bych toho dr. poslala někam......

ted záleží jak vysoká hodnota té E-COLI byla atd a to už teda mohli dnes vzít moč a nechat vyšetřit at se ví víc obvzlášt když je alergie na atb~q~

no někdy na pohotovosti člověk trefí na "blba"~o~,ale nemělo by to být!!!!
vždyt od toho je dr.,aby věděl,že Klacid není vhodný na E-COLI ~o~~o~~o~
a mohl udělat odběry atd

řekl Ti,že máš pokračovat s podávámím fenistilu???
at hodně!!!! pije a večer zase Fenistil dej!

já jsem měla hodně silnou alerg.reakci na lék.....vezla mě i záchranka,tak už o té potvůrce něco víc vím~o~

vyvaruj jí ted alergizujících potravin,at se přecitlivělost - alergie zklidní!
je na to dobrý i CALCIUM rozpustný ve vodě!~R^

zkus si pročíst na netu info o této potvůrce

tady je i diskuze a spousta zkušeností.....

http://family.cz/scripts/diskuse/novep.asp?id=13370&pg=2

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/62669-v-lete-hrozi-riziko-infekce-mocovych-cest.html

a já jdu pracovat dokud mi spí Maxík......zase nakouknu!
ivaxx 44192
5.7.2009 12:25:35
Andy - tak jsme se vrátili z pohotovosti a vzteky nevidím. Vysvětlila jsem tam, proč tam jdeme (Escherechia coli v moči, zinnat, osypání) - dokotor pokýval hlavou, prohlédl krk, poslechl ji a asi 5x mi řekl, že alergie jsou hrozné, že člověk nikdy neví na co to je atd... A že máme ATB vysadit. Potud jsem s ním souhlasila. Jenže pak začal zase o alergiích dokola tak se ptám, co tedy s tím zánětem - zda nedat vůbec nic, nebo jiná ATB. Na to řekl: No, asi bychom měli dát jiná, že? A napsal jí Klacid. Když jsem jej vyzvedla z lékárny, tak jsem si vzpomněla, že jsem v pátek po telefonu s doktorkou řešila, jakých ATB mám doma po Hynkovi zbytky, abych je případně v sobotu Nele nasadila, poté, co mi zavolá, jestli něco v moči má. Klacid mezi nimi byl také a ona jej vyloučila jako neúčinný.
Zeptala jsem se tedy v lékárně, zda na to Klacid účinkuje a magistra mi zaraženě řekla, že ne, ale ona že nemůže samozřejmě jít proti doktorovi a zda bych mohla zavolat naší doktorce.
Sebrala jsem tedy odvahu a zavolala na mobil (nerada, má dovolenou) a ta mi řekla, ať žádný Klacid nenasazujeme, že je fakt na nic v tomto případě, vysadíme všechno, dáme fenistil (ten jsem dala hned ráno) a v úterý ať naklušeme s močí.
Celá sranda a poučení, že alergie je potovora nás stála 90 Kč....

Andy s klukama 22326
5.7.2009 10:25:38
IVAXX-dala jsem dvě fotky s krupičkou-alergií na atb na dubnátka
jedna s tou nožkou je na ní snad něco málo vidět,nemám na to moc kvalitní foták!~d~
Andy s klukama 22326
5.7.2009 10:06:55
Ivaxx-jestli má krupičku po těle tak bych to fakt viděla na tu alerg.reakci

svědí ji to??

já bych šla na tu pohotovost,ona ta alergie na atb není žádná sranda.....může se to zhoršit.....

pokud mě Maxík nechá chvíli u pc....stáhnu fotku z fotáku jakou měl Maxík krupičku a byla to alergie na ATB!~d~
ivaxx 44192
5.7.2009 9:51:27
Andy - já zkusím hodit Nelči fotky na dubňátka. Krupičku má po těle - ale měla ji už včera ráno a to ATB začala brát. V obličeji jsou to spíš fleky. Jinak jí ale nic není.
ATB zatím měla jen jednou - Klacid. Takže o alergiích zatím nic nevíme.
Andy s klukama 22326
5.7.2009 9:35:14
JO A NA TU VYRÁŽKU BYCH DALA NĚJAKÉ ANTIHISTAMINIKUM HNED!!!!!!!!!
Fenistil kapky,dithiaden....
at se jí to nerozjede nějak moc!
Andy s klukama 22326
5.7.2009 9:31:13
no a kopřivka,vyrážka,svědění je u Zinnatu v nežádoucích účincích možná taky a při výskytu těchto potíží se má přestat lék užívat a ihned informovat lékaře

tak bych zajela na pohotovost a asi by bylo vhodné dát jiné atb

dělali ji CRP a KO ??
Andy s klukama 22326
5.7.2009 9:12:33
Ivaxx-tak jak píšeš jestli by to mohla být alergie na Zinnat,tak Ti k tomu napíšu naši zkušenost

Maxík ted bral 2dny Ospen a taky se mi osypal,byla to alergie na penicilin.řadu ~a~
vyrážka to byla taková krupice,Maxík ji měl nejvíc po celých nožkách a trochu i po rukách.
Dala jsem Fenistil a atb se musely vysadit!

ale poněvadž u něj přetrvávaly 5dnů skoro 40horečky tak dr.uvažovala o dalších atb CRP 59,leukocyty 17 ~q~
chtěla dát atb Cefzil,ale říkala,že by se mohla projevit "zkřížená" !!!! alergie na cefalosporiny tak mu napsala atb Klacid

ten Zinnat je taky cefalosporinovej!!!! tak opravdu pozor! jestli se Ti to zdá na alergii-mohla by to být i ta zkřížená ~d~

brala už penicilin.atb???

Maxík je ted při Klacidu v pohodě
byly jsme nakonec ještě na rentgen dutin a má zánět dutin
nějak ted hodně trpí se zelenou rýmou,ještě se mu stále vyráží afty co jsme se nakazili v dět.lázních
co jsme přijeli z lázní tak jsou s Artíkem stále nahromadě!
no už je M. objednaný na trhání nosní mandle.....jen ještě,aby neměl stále tu zelenou rýmu a byl prý 3týdny zdravý před odstraněním.
Tak jsem zvědavá jestli to na konec srpna vyjde~d~

tak Ivaxx držím pěstičky!!!~R^
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 17166  [Dalších 16656 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.