| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 46155  [Dalších 45645 >>]
vojtami 21287

lenunka jede domů!

6.6.2006 18:31:35
už čekají jen na propouštěcí zprávu.

martinoM, můžu ti poslat mail? něco bych se potřebovala zeptat...díky
kacka:-) 23090

Re: Re: Re: Lili

6.6.2006 18:09:24
Ahoj holky,pročítám diskuzi a píšete,že vás trápí průjmy.Máme ten samý problém asi týden,malému teď sice rostou stoličky,měl i teplotu,ale myslím si(to je můj názor),jestli to nemá ze Sunaru,kde je probiotická vláknina.Začala jsem mu dávat v roce Sunar od 12.měsíce s příchutí vanilky,začal mít průjem,koupila jsem sunar od 10.měsíce,kde ta vláknina není a kadil 1x denně a bez průjmu.Minulý týden jsem opět koupila od 12.měsíce s příchutí banánu a kadí furt a má průjem.Nevím,možná je to hloupost,zkusím zase koupit ten od 10.měsíce a uvidíme,pak dám vědět.Jestli to nebude tou vlákninou.A taky jak dostával jogurty Activia,tak hodně kadil.Jaké používáte umělé mléka,mají se střídat nebo stačí,když zůstaneme u Sunaru?
Co se týká komunikace mezi partnery,tak si myslím,že hodně v člověku zůstane to,v jaké rodině vyrůstal:manželova rodina hodně o všem diskutovala,nebáli se jakékoliv téma probrat.V naší rodině bohužel komunikace vázla a taky byla u nás hodně "tichá domácnost" a tak to je taky mezi náma,pohádáme se,manžel to chce řešit,ale já se uzavřu a je i týden tichá domácnost.
Dneska konečně po týdnu u nás NEPRŠÍ!!!malého si vzala babička,tak relaxuju
Máca 22402

Re: Re: Lili

6.6.2006 17:26:41
MArti, tak to je hrozně moc super, že už to má kačenka konečně z krku, tu šílenou salmonelu, velká gratulace:-))))) tak ať vás už teď čeká jen samý zdravíčko....

a ještě k těm chlapům - já jsem jednoznačně taky pro vyříkání, ale u nás to většinou (když mi zrovna nějak šíleně nehrábne:-)), probíhá až se uklidním, protože jinak vím, že by to bylo naprd a že bych mohla říct věci, co by mně mrzely...pravda, někdy to trvá i týden, než se uklidním a začnu mluvit a to nemluvím mezitím většinou vůbec, ale už jsem zjistila, že to dělá větší problém mně než honzovi, ten nemluví vůbec tak nějak pořád, tak mu na tom asi nic divnýho není....:-))) každopádně, já myslím, že se asi všechny shodujeme, že vyříkat ano, talíře nejsou nutný, jak říká lili...my cholerici si rozumíme:-))) ale jsou třeba chlapi, kterým to holt bez talířů nedojde, co my víme...:-))

Fasolo, já neříkám, že si nedám vůbec sladký (poté co jsem zjistila, že po 14 dnech diety mám o kilo víc než na začátku jsem se fakt nas...a občas si prostě nějakou sušenku dám, koneckonců si říkám, že je léto a kdyby to bylo i poznat, tak bych se třeba cpala zmrzlinou, místo níž teď piju horkej čaj, tak si to můžu dovolit:-)) ale víš co, já držím nějakou dietu celej život a furt nic až teď mně dostala kamarádka, když jsem se snažila jíst jako ona (tu zeleninu a tak) a byla jsem tejden naprosto nesnesitelná a ptala jsem se jí, co z toho života má a ona mi na to řekla, že to, že je hubená...a že já jsem holt ten typ, co si radši dá ten dortík a neřeší to, ale že ona si radši dá ten salát a je štíhlá...takhle naplno mi to nikdy nikdo neřek a mně najednou došlo, že fakt nechci být ta, co "je klidně tlustá, protože si ten dort prostě nemůže odpustit"....a tak jsem se rozhodla nedržet dietu, ale prostě úplně změnit svůj přístup k jídlu...a musím říct, že tím, že jím hodně ovoce a zeleniny, tak jsem zatím o hodně chudší (letos to leze obzlášť do peněz:-), ale moc mně nehoní mlsná, protože toho přírodního cukru mám dost a i když nehubnu nijak extrémně, tak mi to poprvé tak nějak nevadí, protože se fakt nehoním za hubnutím, ale fakt jsem nějak změnila ten přístup....dneska jsem se zděsila, že kdyby k nám někdo přišel na návštěvu,a otevřel lednici, tak si bude myslet, že jsem vykradla dannone:-)))) za chvilku mi ty jogury polezou ušima, ale když chci jíst ty malý porce, tak mně nic nenáročnějšího nenapadá:-))

to jsem se zas rozkecala, co?? no, to je tak, když tady honza vedle dělá něco do práce a já ho nechci rušit, tak ťukáme do kompu oba, to je rodina:-)))
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Lili

6.6.2006 16:00:19
ahojky já se taky těším až si Vojtík bude mít s kým hrát
Andy s klukama 22326

Lili

6.6.2006 15:55:49
no vidíš a já zase někdy odcenuju větší věkový rozdíl.o))))))
Ale Artíkovi bych přece jen dopřála sestřičku co nejdřív,aby si spolu hráli tak jako u Vás kluci-dnes jsem si to uvědomovala,že je i výhoda 2 souruzenců tak jako to máš ty!
Kluci jsou doma už minimálně a Artík si nebude mít s kým hrát.....
Andy s klukama 22326

Arulko

6.6.2006 15:48:09
tak stejně mi chodí Artík venku,tak jako Kryštůfek-
za ručičku neeee a tam kam chci já taky neeee.:o((((
Venku se dělá hezky,tak vyrážíme ven.
Holky od čvrtka má být hezky a na víkend slibují 24 stupnů-tak už se těším.
HURÁÁÁÁÁÁ.
V neděli jedeme na návštěvu za Radimem,tak by jsme si s ním mohli zajet do Boskovic do Western.městečka.
V sobotu bychom si udělali výlet s manželem jen s Artíkem,at má taky Patrik možnost si pozvat svou LÁSKU-ona nám chce hlídat s Patrikem Artíka,tak bychom mohli potom i zajít na večeři nebo do kina.....
Lili + 5 :-)) 28559

mitchi

6.6.2006 15:42:39
to jo, diskuse se hezky rozjela :-)

holky, já mám klid!!!! - cca dvě hoďky si hrají všichni TŘI!!!! Teeda začínám ocenovat krátky věkový odstup!:-)

TAK PŮJDU NEJSPÍŠ něco dělat:-(( nebo tu u compla shniju ve velice brzké době
Lili + 5 :-)) 28559

Andy

6.6.2006 15:36:58
můj manžel má stejný názor na věc jako já - tzn. , že se snažíme k sobě hezky chovat celý rok, dárečky si dáváme v mezidobích, rádi se překvapujem a vše si vždy vyříkáme - i když někdy to se mnou nemá lehké, páč jsem cholerik :-))

Ale i on má své mouchy, opravdu jak kdyby byl z Marsu:-)) Ti chlapi jsou fakt někdy natvrdlý.A výchova z domu dělá hodně...

Komunikace je důležitá, páč jestli mají spolu lidi být ještě dalších pár desítek let, tak by si měli vše narovinu pořádně vyříkat :-) Talíře zrovna lítat nemusí :-)))

S mou babičkou 82 let jsme řešili minulý týden vztahy- je 52 let vdaná a s dědou by se mohli pozabíjet.V tomto stadiu jsou 30let :-(((( Vůbec se spolu nebaví o ničem jen o jídle...

Joo,Dárek jsem jedny vánoce taky nedostala:-)) takže vím, jak se Mitchi cítila, ale byl to tehdy jen zastírací manevr, Nechal mě v tom několik hodin. Bydleli jsme u rodičů a měli už koupené buňky, večer mě vzal na procházku a v těch buňkách byl ozdobený stromeček a dárky.
Fasola 24539

Re: Majenko,

6.6.2006 15:36:44
Majenko, MartinoM,
Zase jsem nakoukla a řeší se i "můj" problém - to mám štěstí :-)
Adrianka má taky "průjem" - prostě pokadí se po každém jídle - dost řídce, ani nevím kde se to v ní bere - už týden. Zuby mě nenapadly - ale asi to bude ono - má hodně nateklé dásně nad stoličkama.
No budu ráda když to bude ono :-)

Ad výročí - mažel si všechna možna výročí (svatba, první rande, narozeni dcery) doa do PC a OUTLUk ho upozorní - když se něco blíží. Takže ví častěji než já že nějaké váročí máme - já totiž žiju bez kalendáře - někdy se do něj nestihnu ani podívat a pak přeju kamarádce k narozeninám po 2 týdnech :-(((

Máco Ty mě ničíš tím že tu dietu furt dodržuješ. Mě se to podařilo pár dnů, pak manža o víkendu upekl hruškové koláče (on rád peče z kynutého těsta - protože rád jí) tak jsem se napraskala a zas jsem měla černé svědomí.

Ad pití. Aďa vypije taky jen 200 čaje a to jsem ráda. Líp jí jede když je vlažný - studený odmítá. Jinak je kojena, tak jsem byla spokojena že se mi podaří do mi dostat alespoň ten hrnek :-( Překvapilo mě kolik někteří Vaši prcci vypijí.

vojtami 21287

Re: byla tady

6.6.2006 15:34:38
více doču navečer.

ale jen koukám že jsem zase trochu s naším "výročím" rozpohybovala debatu dubňátek.

příště něco zase nadhodím až to tadybude skomrat :-)))

ale ještě jednou dík!!!!!!!!!!
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 46155  [Dalších 45645 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.