Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ivaxx | 44192 |
|
|
5.7.2009 7:50:38
Gabciku - tábor musí být super.
Nelinka - 3 dny horečkovala a když v sobotu byla bez teploty, volala doktorka, že mám nasadit Zinnat, že v moči byly bakterie. Asi pyelonephritida. Tak jsme jej nasadili, i když už se mi zdála lepší. Teď vstala - a má po običeji červené fleky a vyrážku i na krku. Jinak jí je celkem dobře. Tak vůbec nevíme, co jí je, či bylo. Pátou nemoc už měla, na 6. to nevypadá. Neštovice byly v dubnu. Nebo alergie na ATB? Ale první flek měla už předevčírem... Na dovču (s Kladeňákama) máme jet v sobotu. Tak doufám, že odjedeme. Letos jsme zatím všechno rušili (krom lyžování, to zázrakem byli zdraví). |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
5.7.2009 2:05:10
Maco, samozrejme je to individualni a jen vy sami nejlip vite, co tatinek snese nebo ne.Aspon, ze jste se vsichni shodly na stejnem postupu.
Gabco- to je teda pech, ja to porad rikam - sportem k trvale invalidite ![]() Jinak my rano jedem do Varu kouknout se na festival, tak tady odsavam mliko, aby Bela nestradala, ale i kdyz se tam tesim, bude se mi po ni stejskat. Teda po obou, ale Ada uz je takova samostatna jednotka, ten si vystaci i bez nas. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
4.7.2009 21:47:22
Ahoj holky,
Máco, držím palce, bud silná a tvůj taťka. Ivaxx, jak je na tom Nelinka ? pořád má ty teploty ? (jak jsi se bála, zda to nemá od klíštěte ??? ). Prosím tě, kdyby si stěžovala na tu hlavu, že ji bolí - a k tomu ty teploty - opatrně ... bohužel když se to nechá dlouho, a je-li to borelioza, tak kámoška má špatnou zkušenost, že chytli boreliozu az v ty horší fázy a dítko bylo měsíc na atb do žíly :( na Bulovce :( (bylo to předloni o prázdninách). Žofka ji taky měla, NEODMITLA jsem lumbální punkci /kámoška ji odmítla dítku nechat udělat/, mudr měli podezření na boreliozu, jak Žofka ochrnula na pulku obličeje. Holky mi zítra odjíždí na "tábor" - pořádá ho kámoška pro děti ve věku našich holek, bude tam 9dětí, 3dospělí, 3 auta. Kámoška naše holky zná od narození, ví, že Žofka je kňouralka, ale bude tam Amča, ta je statečnější :) holky se těší, tak maj každá svou tašku, v ní věci, spacák, v sobotu přijedou zpět. Jsem zvědavá, jak se jim bude líbit. Nikde krom babiček tahle nebyly bez nás. Na školku v přírodě vloni Žofka nechtěla jet, letos školka v přírodě nebyla. Příští týden mám hodně práce, musím to všecko sfouknout, tenhle týden jsem od úterý byla na ATB , nevím kde jsem k ní přišla, ale zdolala mě angína. Aby toho nebylo málo, manžel jel včera s holkama k rodičům, 4x mi řikal,at mu dám sebou in-line brusle, hlavně ty brusle ... i holkám ... a dneska mi ráno volal z Motola, že si včera namlel a že si myslel, že je to jen natlučený, ale on má zlomenou kost v zápěstí. Tak má sádru na 6neděl prý. No, za 14dní má jet na týden s holkama a dalšíma 2otcema a 4dětma na "pánskou dovču s detma" (holt už jsem taky pracující matka, nemam volno přes léto jako "o mateřské"), tak prej pojede, že mu v tom sádra nebrání :) |
| Máca | 22402 |
|
|
4.7.2009 19:09:28
holky, dík za povzbudivé příběhy, nechci to tady už nějak moc rozebírat a vnášet sem smutek, ale poté, co jsem včera tátu viděla se obávám, že je vymalováno :-( musím říct, že se divím, že jsem vůbec dořídila domů, byla jsem v autě sama a teda ani nevím, jak jsem přijela...
jinak silvi, my naopak hodláme tátovi lhát až do konce.. tyhle věci jsou hodně individuální podle povahy člověka a choroby, ale vzhledem k tomu, že na 90% se jedná o jakýsi anaplastický nádor, kterej,jak jsem pochopila, je ze všech nejhorší a vzhledem k tomu, jak strašně se táta rakoviny bojí, rozhodli jsme se, že se budem tvářit, že probíhá jakási léčba, aby se nádor zmenšil a že mu ho někdy v budoucnu vyndají... vím, co to je žít v panickým strachu a v tomhle případě si troufám říct, že ten strach by byl pro tátu ještě horší než ta choroba sama... i docent Pafko, u kterýho jsme byli pro informace s tímhle postupem souhlasil a byl proti chemoterapii v tátově případě... táta je velmi inteligentní a vzdělanej chemicky i trochu medicínsky, celou dobu jsme si myslely, že mu to dojde, když ho neoperovali, ale všecho, co jsme mu řekli, nám uvěřil, protože tomu, že to není zhoubný, prostě věřit chce.. a toho se hodlám držet a kupodivu se konečně všechny jeho dcery i žena pro jednou na něčem shodly... a moc všem děkuju za podporu, asi by bylo lepší s tímto tématem už skončit... kdyby byly nějaký novinky, dám vám vědět.. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
3.7.2009 11:38:09
Maco, preju ti, aby se ti vasi pribuzni nejak povznesli nad rodinne spory a prestali resit zabomysi valky. Jinak u nas hodne pomohlo, kdyz jsme si s tatou nic nezastirali, naopak chtel co nejvic informaci, nakoupila jsem mu ucebnice urologie pro mediky a spolecne jsme je procetli, sehnal si konzultace s dobrymi doktory a pote, co mu z nekolika mist rekli, ze lepsi lecbu by pro jeho pripad nezvolili ani na soukrome klinice v Nemecku, se uklidnil a vyckaval, co bude. U nas teda jeste hodne funguje cerny humor, ale to snese jen nekdo.
|
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
3.7.2009 10:43:16
Máco - držím palce ve všech směrech!!! Určitě není vše ztraceno, stejně jako Silva můžu uvést dobrý příklad - můj táta měl před necelými třemi lety diagnostikovanou rakovinu tlustého střeva, po operaci a mnoha chemoterapiích má onkoomárkry stále na nule a všechna kontrolní vyšetření zatím ... ťuk, ťuk ... dopadají dobře. A to vše i přesto, že stále hodně pracuje a pracoval i během chemoterapií ... prostě tělo umí zázraky ...
A ty rodinné vztahy - to je vždycky složité, ale je fakt,že v takovou dobu by bylo nejlepší vše hodit za hlavu a soustředit se na to důležité ... tak držím palce aby to i ostatní pochopili ... |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
3.7.2009 9:15:34
Po delší době nahlížím....
Máco - je mi to moc líto. Drž se, je to velice těžké a vím co prožíváš.... Přidávám se s poměrně pozitivním příběhem mé mamky. Už jsou to 3 roky a mamka se drží. A když jsme se to dozvěděli, tak nám v Plzni řekli, ať se připravíme na pár měsíců... Já prožívám osobní krizi. Čím víc se mi daří v práci, tím víc se mi hroutí rodinný život... Momentálně mám od pondělí dovolenou. Téměř každý den jsem byla v práci (i když třeba jen na hodinu), kromě úterý, kdy jsem svého tátu odvezla do nemocnice s infarktem. Neumim vypnout. |
| Máca | 22402 |
|
|
3.7.2009 9:12:55
holky, moc dík za podporu... skramuško, jojo, naděje umírá poslední a tvůj příspěvek zní hodně nadějně, tak uvidíme.. dneska za tátou jdu, ještě nic neví, tak na mně myslete, bude to asi hodně těžký..
ničko,luci, však jsem si na vás taky hned vzpomněla.. pro mně je to o to těžší, že v naší rodině jsou komplikovaný vztahy, táta má dceru z prvního manželství, se kterou už pár let nekomunikuje a máma jí nenapsala do povolených návštěvníků, takže tam ségra může jen se mnou, tak mě od rána uhání, kdy tam půjdu, jenže já tam jdu s mámou, ta se s ní nechce setkat.. holky, fakt se držím tak tak :-( jenže ségra má doma právníka, takže zas ví, že tam může i beze mně, pořád je to dcera, jenže to vypadá, že my dvě jsme jediné z rodiny, kdo si to uvědomuje... já čekala, že v takový situaci vyměkne každej, no tak moje mamka evidentně ne.. a to mně ještě čeká tátova velmi nejistá reakce, až tam ségru přivedu.. přitom to doprčic vůbec není moje věc a takhle mi mamka zkomplikovala život.. :-( ona si myslela, že tam ségra vůbec nebude chtít jít a ségru to ani nenapadlo na vteřinu, že by nešla.. a máma, místo, aby to ocenila, tak začla krafat, že si měla vzpomenout dřív. bla bla.. holky, omlouvám se, ale tohle období je pro mně fakt na palici už tak dva měsíce a tohle je poslední kapka :-( |
| ivaxx | 44192 |
|
|
3.7.2009 8:03:35
Andy - my jsme na tom bohužel podobně. H. se sotva z angíny vylízal a předevčírem začala s horečkami Nelinka. Nemá rýmu, kašel, nic. Jen ji bolí hlava a horečku má i ráno. Já se strašně bojím, že to má souvislost s klíštětem, které měla před 10 dny.
Ten věk rodičů, kdy vás opustili mě dost zaskočil. Moji rodiče jdou právě do těchto let a táta také běhá po doktorech, ale snad je to jen vyskoký tlak. Tak všem - hodně zdraví a štěstí do života. A kdo může, užívejte prázdniny. |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
2.7.2009 23:31:52
Ničko-neomlouvej se....ale myslím,že i Máca potřebuje spíš něco povzbudivého.....i když je to vše tak těžké
![]() GRATULUJI!!!!!!!Jsi šikula!!! ![]() já ted zase bojuji s Artíkem a Maxíkem s nemocemi....co jsme přijeli z dět.léčebny tak jsou docela hodně nemocní,Maxík každý měsíc týden trvající vysoké horečky,alergie na PNC,a Artík astmat.kašel dlouhotrvající a léky nějak nezabírají!!!! tak jsem z toho taky smutná.....a ještě tu čtu tak smutné příběhy.....je to hrozný! držte se všichni a budte hlavně všichni jakš takš ZDRAVÍ!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.