| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 46155  [Dalších 45635 >>]
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Martino

6.6.2006 15:33:25
Martino, to je super, tak konecne budete mit klid!!!!

MartiM, porad musim myslet na to, ze Ondra usel s Tvym tatinkem takovou dlouhou vzdalenost. S Krystofem si to nedokazu predstavit. Nam staci pomerne mala louka a na ni beha porad sem a zpatky. Vubec ho nedokazu primet, aby sel kam chci ja. Dnes sel opacnym smerem nez jsem mela v planu, tak jsem mu zamavala a sla pryc, ze se otoci a pujde za mnou. Ani nahodou, zamaval mi taky a sel presne opacnym smerem.:o)) A sel opravdu daleko.

A KRystofa jsme vcera podruhe vzali strojkem, na jeste kratsi delku nez posledne. Mne se libi, ale mazel prohlasil, ze dobrovolne z nej trestance uz delat nebude.:o))
vojtami 21287

byla tady

6.6.2006 15:32:20
návštěva 3 hodiny, neohlášená. s 9měs a 1,5r starými dětmi. mám hlavu jako pátrací balon.

psala mi lenunka že už čekají jen na výsledky moče a krve a pak snad půjdou domů.
takže vlastně to samé co psala andy.
takže snad jim to vyjde. vojta se právě vzbudil a začíná nové eldorádo. se divím že mi ho nevzbudili.....
Andy s klukama 22326

holky

6.6.2006 15:15:25
k tomu problému co jsme psali o mužích si myslím,že by se to mělo řešit!!!-to jo,to si musí vyřešit spolu !!!-myslím,že i manžel od Mitchi si čas na to udělá-je to všechno o OBOUSTRANNÉ KOMUNIKACI !!!!!!!!!
ale bohužel s některými chlapy to dá více práce a námahy,ale oni někdy potřebují nakopnout:o))))

MartinoM-je dobře,že jsi od takového chlapa včas odešla,ale když už má někdo s takovým partnerem dítě-tak prostě to spolu musí umět vyřešit,každej má něco a vše se dá vyřešit i v klidu.
Já jsem typ co nerad něco láme přes koleno:o((((
Já jsem s manželem 19 let,jeho rodiče na své 3 děti moc času neměli,byli hodně v práci a myslím,že se to hodně na nich podepsalo a musím říct,že s manželem jsme si prošli různými krizemi,navíc je pořád ve světě ale vždycky se domluvíme a v klidu-kdybych na něho začala řvát,tak to by zrovna u něho nemělo žádný úspěch.Za ty léta přišel v manželství na spostu věcí,o kterých kdysi neměl ani ponětí.
Taky má své mouchy-stojí si tvrdohlavě za svým a myslí si,že má pravdu....
...a taky měl s datama problémy,ale tak nějak se léty naučil i to,že žena čeká na pozornost,kytičku,pusinku atd.:o)))))))
Lili + 5 :-)) 28559

Martino

6.6.2006 14:57:54
moooc gratulujeme!!!
Lili + 5 :-)) 28559

zkouska

6.6.2006 14:57:11

HOLky, omlouvám se, chtěla jsem si vyzkoušet jestli půjjde vložit do inzerrátu
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Salmoneloza je pryč!!!!!

6.6.2006 14:47:04
Holky, mám hrozně velkou radost a musím se Vám pochlubit - Kačenka už NEMÁ SALMONELOZU - manžel mi teď volal. Byli v nemocnici na kontrole, všechny tři stěry z minulého týdne byly negativní. Bylo to zcela určitě tím projímadlem - pan doktor manželovi vysvětlil, že mění prostředí ve střevech tak, že je to pro ty salmonely k nepřežití, takže nám to opravdu zabralo!!!! Přijde mi to až neuvřitelné - po takové době!!!!!

Majenko, jsem moc ráda, že už je Lucince líp!!!

Jitko, napadlo mě, nechcete si vy s manželem pronajmout hotelový pokoj 10 km daleko na noc před svatbou a po svatbě a nechat byt napospas příbuzným???
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Majenko,

6.6.2006 14:36:56
Ondra taky dřív neměl problémy a teď s těmi špičáky má šílený průjem. Takže bych řekla, že to možné je.

Jitko, asi jsi odsouzená k tomu, že holt svatební noc bude spíš formalita. :-)) Neboj, nebudeš první ani poslední - u nás to bylo taky tak, hotel by byl, ale na ten jsme tehdy neměli peníze, takže jsme spali u babičky (kde jsme v té době bydleli) a spolu s námi celá rodina od tety. Soukromí nula, ale nějak mě to ani netížilo. Akorát teda bych se určitě nenechala stresovat tím řízením a tak. Je to TVUJ den, ostatní by to měli pochopit a nezatěžovat tě dalšími problémy.
Andy s klukama 22326

Majenko

6.6.2006 14:34:02
já si myslím,že tak vysoké horečky nejsou od zubů.
V knihách kde píšou o problémech při růstu zubů tak uvádí jen o lehce zvýšené teplotě.
Spíš si myslím,že je to opravdu střevní viroza-hlavně,že už se z těch horeček dostala.
Majenka s Luckou 03/05 19808

Re: Re: No takže

6.6.2006 14:26:46
Katy - CRP nám taky doktorka dělala a je to jen mírně zvýšené.

Takže Lucka je od rána bez teploty. Teď spí v postýlce. Pořád se mi nezdálo, že by to měla být viróza. Spíš jsem si říkala, že to bude nějaká ta střevní záležitost, protože má průjem a občas zvrací (naposledy dnes po obědě).

ALE: sáhla jsem jí do pusy a vzadu se jí zřejmě klubou stoličky, už hmatám špičky...... Takže si myslím, že to zřejmě bude od ZUBU....

Nenapadlo by mě to, protože všechny 4 horní zuby jí vyrostly naráz a ani jsme si toho nevšimli a teď horečky , průjem , zvracení. Myslíte, že by se to mohlo takhle rozjet???????
Jitka, Eliška a Martínek 23575

Re: No takže

6.6.2006 14:15:38
Teda Martino musím s tebou souhlasit, protože už za sebou mám jedno manželství kde jsem dostala dárek k vánocům až po tom co se Elí u stromečku rozbrečela že maminka zlobila a Ježíšek jí nic nedonesl a to byla srolovaná bankovka že teda tady něco mám.... taky bych už řádila jinak, ale....
Když vás tak čtu je to v hodně domácnostech stejný a docela mě to děsí - teda to že budu tolerovat to že chlapy jsou jiný a na tohle nemyslí.

Holky já se ani ne za 3 týdny vdávám a doufám že Martin zůstane takovej jakej je - že nebude zapomínat na výročí. Teď mě trápí jiná věc a Mitchi taky myslím že pořádná.... den před svatbou se mi do bytu nakvartýruje tolik lidí že jsem zvědavá kam se položím já a jenom doufám že svatební noc strávím ve své posteli kterou doufám nebudu muset přenechat tchýni aby měla svoje pohodlí :o(
Vím jsou hotely, ale ne v tý naší díře a lidi který tu budu mít nemají auto a ani řidičák takže i když bych jim půjčila moje tak je jim k ničemu - nejbližší hotel je 10 km no a přeci já když se budu potřebovat chystat tak nebodu vozit lidi.....
Určitě budete mít spoustu řešení a rad, ale věřte že jsem se snažila vymyslet cokoliv. Lidí jsem pozvala jenom málo - to nejnutnější - ani mojí ségru ne... Svědci bez dětí a stejně mám malý byt... Začínám z toho mít hrůzu.
Tak jsem se vykecala a jdu zase za mýma marodama.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 46155  [Dalších 45635 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.