| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 46155  [Dalších 45625 >>]
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

No takže

6.6.2006 13:42:47
předně děkuji, že se tu debatuje o výročí svatby, protože jsem si právě teď díky tomu vzpomněla, že ho máme 13. 6. Tak to asi jen pro ilustraci, jak člověk může zapomínat. A to já si přitom na tyhle věci velice potrpím.

Mitchi, já ti nebudu psát, aby ses na manžela nezlobila, protože naopak - pokud tě to tak mrzí, jak píšeš, asi by ses MĚLA pořádně rozčílit, protože jedině tak si to můžete naplno vyříkat. Člověk by to ze sebe měl vypustit, aby ten druhý viděl, že je to opravdu vážné.
My jsme s manželem naštěstí ze stejného těsta - dárky si dáváme, výročí slavíme... Představa, že by takovou věc nejen zazdil, ale třeba i jednoduše opominul, protože prostě "u nich doma to bylo jinak", mě přímo děsí. Protože vím, že jsem cíťa a že si z toho vydedukuju spoustu věcí navíc - že o mě nepřemýšlí, že mu nestojím za trošku námahy, aby aspoň zašel pro kytku atd. atd.
Je sice pravda, že "chlapi jsou v tomhle jiní", ale pokud vám to má i v budoucnu klapat, tak nejen ty se musíš přizpůsobit (že akceptuješ jeho pracovní styl, což ostatně děláš), ale i on. Pokud tě má rád, tak si tohle všechno vyslechne a pochopí, že jsi nešťastná a je třeba s tím něco dělat.
Naprosto chápu tvoje pocity, protože jsem měla přítele, který byl v tomto směru dost podobný. My jsme spolu tehdy nežili, takže jsme nebyli v jedné domácnosti a tím to bylo trošku jiné - ale třeba já jsem mu dala vánoční dárek a on mně žádný, protože - jeho slovy - je přece jedno, kdy mi ho dá, hlavně že mi ho dá a že na mě myslí... a nesnáší obchody plné lidí před Vánoci... A pak mi dárek dal za měsíc. A k narozeninám za dva měsíce. Prý nezapomněl, měl ho celou dobu doma, ale nebyla ta pravá příležitost. Asi to byla i pravda (byla to básnička a věřím, že ji měl napsanou dlouho), ale jak byl zahleděný do sebe, ani mu nepřišlo na mysl, že jsem ho mezitím naprosto zatratila a myslela si o něm ty dva měsíce to nejhorší.
No to jsem se rozkecala... ale to jen pro ilustraci. Já jsem tohle nemohla akceptovat, protože to podle mě vypovídá celkově o vztahu toho člověka ke mně, takže i proto on není otcem mého dítěte. :-)))
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Ahojte,

6.6.2006 13:23:47
po návštěvě u doktorky můžu zatím aspoň já přidat pozitivní "zdravotní" zprávu - ten Ondrův průjem je podle doktorky vysloveně důsledkem toho, že mu lezou čtyři špičáky najednou, žádná infekce ani nic jiného to není.

Jinak ve 14 měsících a týdnu váží 11,75 kg. Což dělá za měsíc a půl asi tak půl kila. Na to, že mezitím měl dvakrát průjmové období, kdy skoro nejedl, možná nakonec můžeme být za tyto odtučňovací kůry rádi. :-))

Tak a jdu si vás dočíst.
Máca 22402

Re: ahoj holky

6.6.2006 13:09:42
andy, já s tebou taky souhlasím, ale obávám se, že u mitchi je právě ten problém, že manžel keždej večer pracuje a tudíž u nich prostě moc těch večerů o samotě nepřipadá v úvahu...

každopádně fakt je ten, že podle mně, když je na obou stranách k tomu vůle, tak se všechno dá vyřešit a změnit k lepšímu, ale nesmí chybět oboustranná snaha a není to vždycky jednoduchý...

lenunce moc držím palce a dík za info, podle mně být s prckem v nemocnici musí být to nejtěžší pro každou mámu, já osobně vím, že bych se asi zbláznila...nesnáším nemocnice (kdo je má rád, že), ale sám se sebou si to člověk ještě nějak srovná, ale s děťátkem, kterýmu to navíc ještě lze jen těžko vysvětlit, to musí být fakt utrpení....

no nic, holky, vyrážíme na hřiště, ačkoliv to moc nevidím, je tam mokro, ale doma trčet celej den teda nechci..
Andy s klukama 22326

ahoj holky

6.6.2006 12:47:39
tak jsem uspala prcka a mám siestu u kávičky.

Psala jsem Lenunce SMS a odepsala mi v 12.22:
Před chvílí tu byla dětská neuroložka a řekla,že z jejího hlediska je v pořádku.
Ted ještě přijde kardiolog a budou mu dělat EKG.Pak mu vezmou krev a moč a udělají rozbory.A když to bude všechno vpořádku tak nás odpoledne snad pustěj domu.

Tak jim oboum držím palečky,aby bylo všechno vpořádku a už taky mohli jít domů,musí to být pro Lenunku velká psych.zátěž a doma se jí určitě uleví.

Mitchi-na manžela se nezlob,oni to Ti chlapi nemají lehký-jestli je k tomu nevedli doma rodiče a nedávali jim takový vzor,tak oni to prostě nemají v sobě,přemýšlí trochu jinak než my ženský a chce to čas-souhlasím,že se s tím dá pracovat-jen to chce čas a trpělivost a hlavně tvoje podpora v DOBRÉM!!!Uvidíš,že bude dobře!!!!

Líbí se mi názor Lili že:
Nedávám datumům výročí význam, páč by měl být každý den slavnostní, a chovat pěkně k sobě by se měli lidi furt. Den sem, den tam, hlavně, že se máte rádi! Tím ti nic nevnucuju. Zbytečně se lidi na sebe čertí kvůli blbinám :-)

je to fakt o tom,že by jsme měli být štastní,že máme zdravé děti,že máme manžela nebo partnera,že jsme ZDRAVÍ a měli bychom si toho vážit každý den a UŽÍVAT SI ŽIVOTA!!!!!!! i když je toho na nás někdy moc,jsme samy,unavené a podrážděné.....
Mitchi-udělej manželovi hezký večer,sami ve dvou při nějaké dobré mnamce s vínečkem,pivečkem....při svíčkách,jeho oblíbené hudbě a bud na něho jen milá a něčím ho třeba překvap a uvidíš co to s ním udělá......!!!!!! a hlavně mu to pomůže se sám nad vším zamyslet.
Vyzkoušej to.
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Prosba

6.6.2006 12:25:20
mitchi tak to by mě fakt taky naštvalo on nestihl jet k porodu protože pracoval no nevim:-(Je pravda že můj manžel taky na nás nemá moc času ale přes týden spíš je to tak že odjíždí v příjíždí v 5večer se nají a ještě pracuje na pc a pak padá unavený a je rád že si v 8 sedne nachvilku k tv. Chápat ho chápu ale někdy ne a prostě ho přinutím aby šel s náma ven a vidím že není nadšen ale kvůli Vojtíkovi jde a to mi stačí.

Mitchi tak mu to řekni co tě trápí. JO a nepochopila jsem to stěmi dárky proč si nedáváte dárky?
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Prosba

6.6.2006 12:12:53
Holky, nemely byste chvilku vzdy ty rady ohledne nemoci napsat do denicku? Bylo by to moc prima. At jak se srazi teploty, nebo co na kasel, co pri laryngitide...atd. Hlavne takove ty babske rady. Ja si vzdy rikam, ze si to z diskuze hned opisu, pak to nejak nestihnu...:O)
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Re:

6.6.2006 12:10:38
Katy, nas pediatr a i moje MUDr. CRP delaji. Je to fakt prima. Nejvic o tom vim, kdyz jsem byla s malym v tech trech nedelich na kapackach kvuli ledvinam. Delali mu ho skoro denne.
Majenko, to je bezva, at uz se to jen zlepsuje..o)
ivaxx 44192

Re: Re: Re:

6.6.2006 11:44:01
CRP (C-reaktivní protein) je fakt prima vyšetření. Naše doktorka to neměla, zbytečně psala antibiotika, tak jsem s dětmi přešla k jiné a rázem jsme celý rok bez antibiotik. Všechno byly jen virozy.

Výročí - u nás to připadá na 26.6. a před tím mám ještě 15. narozeniny (letos mi bude 33, děsně to letí). Mirek dokáže zapomenout na oboje a to i poté, co mu tchýně volá, ať nezapomene. Občas se přihasí 14 dní poté s bonboniérou, kterou mi pak stejně sní. Už jsem si pomalu zvykla, ale zamrzí mě to pokaždé.

Martina+Madlenka+Kačenka 1331

6.6.2006 11:35:38
Ahoj holky!

Mitchi, já bych byla taky naštvaná :-( a ani se ti nedivím, že je ti to líto. Já si naštěstí na Standu nemůžu ani v nejmenším stěžovat - ten se věnuje holkám skoro víc než já... a snaží se, abychom byli aspoň chvilku vždycky jenom spolu.

Gabro, to je prima, že Kao takhle hezky mluví. Kačka sice taky chce vše vědět, co to je, ale jen ukáže a řekne "he?" :-) ale rozumíme si.

Katy, naše doktorka to CRP dělá a je to super - hlavně díky tomu dává antibiotika jen tam, kde je to potřeba...
Máca 22402

6.6.2006 11:27:54
hm, tak koukám, že to co šímu vzbudilo, nebly telefon, ale hnědý vzkaz v plíně...no, co se dá dělat, tak třeba aspoň usne odpoledne v kočárku a já si dojdu v klidu nakoupit, díky tý krátký "nespací" pauze, co míváme v poledne, nestíhám ani dojít nakoupit, měly byste vidět naší ledničku:-((
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 46155  [Dalších 45625 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.