Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabro | 23787 |
|
|
Re: Re: Re:6.6.2006 11:26:39
Máco, o počasí mi ani nemluv!!!
Katy, tohle vyšetření naše doktorka dělá taky... |
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: Re:6.6.2006 11:17:41
Majenko a holky, ještě mě napadlo, zeptejte se svých doktorů jestli dělají CRP, dost se to teď rozšiřuje. Je to jednoduché vyšetření z prstíčku (troška krve) a dá se poznat jestli je v těle zánět nebo viróza. je to okamžitě, takže podle toho se dají nebo naopak nedají napsat antibiotika. A hned je jasno.
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re:6.6.2006 11:14:02
hm, tak super, holky, včera mi spal šíma dopoledne 4 hodiny a dneska zrovna, když jsem se rozhodla, že si půjdu taky na chvilku schrupnout, tak po hodině a půl jeho spánku zazvonil telefon a probudilo ho to...nechápu to, minulej tejden tady dělali sousedi nový dveře, vrtačka mu řvala prakticky u hlavy a nic, a dneska ho probudí telefon...ten jejich spánek je fakt nevysledovatelnej:-(((
gabro, já teda bych si po návratu spíš než na jídlo měla asi problém zvyknout na to místní počasí:-((( majenko, to jsem ráda, že je lucince konečně líp, už bylo načase, co?? a mitchi, šíma má taky ještě jedny kalhoty 3-6 měsíců z H&M, docela jsem koukala, když jsem je tuhle už chtěla vyřadit a narvala jsem je na něj a oni mu byly...jojo, já holt na ten obchod nedám dopustit, šíma má odtamtud skoro všechno, co nekupovala tchýně:-)))a co není z mmb, samozřejmě:-)) ¨ a co se váhy týká, tak já se furt těším, že nám třeba přestane fungovat, protože šíma jí miluje, furt do ní mlátí a pozoruje, jak se tam mění ty číslíčka...kdyby jí rozbil, to by byl klid:-)))takhle furt jen zjišťuju, že moje zázračná dieta nefunguje a jsem z toho frustrovaná:-)))) |
| Gabro | 23787 |
|
|
Re:6.6.2006 11:05:58
Mitchi, Máca má pravdu - jsou to prostě chlapi a myslí jinak než ženský, takže řada věcí jim prostě nedojde... :-)
Chápu, že jsi naštvaná, já bych taky byla. Jsem to samé - vysním si, jak by ten den (to výročí) asi mělo vypadat... A pak přijde Aleš, zjistím, že vůbec neví, která bije, že zapomněl i na kytku a je po náladě... Ale zase vím, že mě pak jindy překvapí a nemusí to být ani žádné výročí :-))). Takže se na něj tolit nezlob, on ti to vynahradí!!! A jak udělat, aby začal chodit? To moc popohnat nejde. Musí se Vojtík přestat bát a věřit vlastním nožičkám. Kao také dlouho chodila krásně za 1 ruku. Bylo vidět, že chodit umí, ale nepustila se... Musela si nejdřív věřit, když stála bez držení. Pak jsme si ji "pouštěli" mezi sebou jako autíčko :-). Udělala vždy sama 3 kroky a my ji moc chválili... No a den na to udělala sama 12 kroků. Na dovolené se rozchodila úplně. U bazénu byl betón, tak si nechtěla odřít kolena, a tak ji to donutilo... Běhala za míčkem... Doma na koberci je to jiný kafe. Vypadá, jako kdyby chodila už dlouho... Stále něco někam přenáší a má děsnou radost, že už to umí... Jen ji hrozně rozčiluje, když si kecne na zadek. To pak kňourá... Ona je ten typ, že se nikam nevrhá po hlavě, dělá jen to, co umí... A to bude Vojta si taky, ne? Alespoň nemají tolik úrazů... Dnes jsme byli u doktorky, neboť od včera má Kao hroznou rýmu (tam máme Pamycon) a od dovolené kaká minimálně 3x denně "míchaná vajíčka". Ale i já a ALeš chodíme víckrát za den na WC. Holt si musíme zase zpátky zvyknout na místní stravu. Tak jsem na doporučení doktorky koupila Nutrolin B - je to sirup s Lactobacilem a budeme to pít všichni, neboť se to musí do týdne spotřebovat nebo vyhodit... Jsou v tom vytamíny B, takže celkově nám to prospěje... Jinak já z Kao občas už nemůžu. Stále jen na všechno ukazuje a říká "Co to je?" (někdy to zkracuje na "To je?") a já jí musím odpovídat. Také se mě 100x za den zeptá, "Kde je táta?" A teď, jak začala používat slovo "teta", tak se ptá i na tetu... Já já už jako kolovrátek stále dokola odpovídám "Táta není, táta pracuje... Teta je pa... To je auto..." Je hezké, jak se naučila volat "Teto a táto". Jen "máma" říká, když chce ke mně a chovat... Na Djerbě mi říkala "mamá" - což mě pobavilo, když jejich řeč je francouzština :-))). |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: mitchi6.6.2006 10:50:37
mitchi, mně by to taky bylo líto, ale ze svýho okolí vím, že víc manželů, co pracují doma to má podobně...asi maj pocit, že tím, že jsou doma furt, tak to vlastně nemusí nijak "vynahrazovat"...oni prostě přemýšlí jinak..zkus si s jardou v klidu sednout (až tě to trošku přejde:-)) a vysvětlit mu to, jak to cítíš, myslím, že to pak třeba pochopí...
honza taky kolikrát vůbec nerozumí tomu, co se mi děje, včera jsem se mu snažila vysvětlit, že mám pocit, že se vůbec nevidíme, že když přijde domů z práce,tak si hraje se šímou a pak dkyž šíma spí, tak se jde učit a tak a on mi na to řekl, že si vezme den volna a vezme šímu někam na prochajdu, abych si odpočala..jasná debata z marsu a venuše...tak jsem mu to vysvětlila ještě jednou a snažila jsem se použít jinej slovník, aby to pochopil a zabralo to:-)) říkal to můj moudrý přítel, když trénoval děti na trampolíně, že měl ve skupině 10 dětí a jeden a ten samej úkon musel vysvětlit každýmu dítěti jinak...(asi to byli všechno kluci:-))))) |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: mitchi6.6.2006 10:50:10
to je jedno holky... mě pomohlo se takhle vypovídat
ale vokta si před chvílí hrám s malým větrníčkem, strčil si jednu lopatku do pusy ( taková s pěnové hmoty ) a poblil se. takže jsem větrníček raději vhodila já už chci aby vojta chodil!!!!!!! jak to mám udělat.... už jde hezky jen za jednu ruku, ale pustit se nechce. hlavně když přijedou báby a děda a dají mu obě ruce. máco, představ si, že vojta pořád ještě nosí ten svetr co jsem kupovali spolu v HM ( ty jsi koupila šímovy ty čepičky a rukavičky ). a to má být velikost 3 - 6m. a řekla bych, že možná že je mu ještě trošku větší. má stále ohrnuté rukávy :-))) a to vojta zase takový drobek není... včera si sedl na váhu a ničeho se nedotýkal. a digiváha najednou začala vážit a navážila 11kg. takže to už je fakt kus chlapa. ale občas mě už bolí ruce a záda |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re:6.6.2006 10:50:10
Katy - ještě jsem chtěla napsat, že ORS jí dávám po lžičkách a docela to polyká bez protestů. Doporučila mi to i doktorka. Hlavně proto, že moc nepije.
|
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: Re: Teplota - horečka6.6.2006 10:45:57
Tak hlásím, že v noci už teplotu neměla. Huráááá. Spala sice jako na vodě a já taky, ale horečku už neměla. Ráno měla 37,5, což je dobrý.
Volala jsem na výtěry, řekla mi, že jim to ještě neposlali, ale salmonela to neni určitě, to by jim už hlásili. Průjem má ale pořád a hrozně smradlavej.... Teď spala chvíli a probudila se s docela dobrou náladou, tak jsem moc ráda. Akorát , že musíme být doma a já už nevím, jak jí zabavit.... Jitko - díky za tip. Lucka bude asi taky takovej horečkovej typ jako já. Já mám běžně 39. Moje máma, když má 38, tak si jede lehnout do nemocnice. Já jí dávala zábaly na ručičky a mokré ponozky, když měla ty čtyřicítky a moc to nepomohlo, tak jestli se to bude opakovat, tak zkusím ten ocet. Mitchi - mě by to taky naštvalo. Pavel je z rodiny, kde se nic neslavilo. U nás ne, že by se dávaly velké dary a slavilo se, ale vždycky se všichni sejdeme, vypijeme kafe a dáme si zákusek, ale jsme spolu. A to Pavel nezná. A taky s námi moc neprožívá víkendy a různé akce. Na to chodím většinou sama nebo s rodičema. Ale pak chce, abych byla v šest doma, nastartovaná s večeří.... |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
mitchi6.6.2006 10:36:42
hmm, to jo, to by mě taky mrzelo...:-(
|
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: Teplota - horečka6.6.2006 10:13:00
Mitchi, jestli ti to trošku pomůže, tak si představ, že můj manžel dlouhá léta nebyl tak společenský jako teď. Opravdu se s tím dá pracovat :-))) Chce to trpělivost a nelámat to přes koleno. Naprosto tě ale chápu
Také pořád myslím na Mišánka, doufám, že už je mu dobře!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.