Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
29.6.2009 17:27:14
ahoj holky tak ja jsem byla poprvé po 6 letech v prácí
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nevím co mě to napadlo ale dobrý zatím se zaučuji pujdu takové to děsné klečko KLuci budou o prázdinách po babičká a pak v září oba ve školce. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
29.6.2009 8:00:55
Ivaxx, super, díky za rady! Tak někoho s multikárou sehnat, poptám se. To je s jedním pískovištěm strání...
![]() S marmeládama jsi opravdu šilkulka. ![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
28.6.2009 22:05:32
Dnes jsem přišla na super fígl - s Hyncíkem jsme obrali rybízy a třešně a když jsem viděla tu hromadu, tak jsem všechno semlela na tuti-fruti strojku na rybíz. Včetně třešní. Nic se nevypeckovávalo, nic se neobíralo...
Krásně se drtily pecky a ven šla jen čistá šťáva. Manžela to dokonce vytáhlo od PC, neboť si dle zvuku myslel, že jsem si umlela prsty (to se kdysi totiž povedlo mému tátovi). Takže jsem šikulka a po 4 hodiách práce mám 30 marmelád a aspoň na rok, dva vystaráno... Zbytek ať sežerou kosáci....Jinak tento víkend byl ve znamení - 1 dítě = žádné dítě. Nelču jsme poprvé poslali s babičkou samotnou na chatu a doma byl H. s ATB. Naprostý klídek a pohoda. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
28.6.2009 21:54:42
Arulko - myši neporadím. My dáváme návnady za skříně, aby tam nemohly ani děti ani kočky.
Písek - kubík písku na vozík normálních rozměrů asi nenaložíš. Většinou mají nosnost 300-500 kg. Já beru také 1 m3 do pískoviště a vozí mi to pán s multikárou. Zrovna včera mi ale kamarád říkal, že koupil 10 kubíků písku za cenu 3, které si objednal na stavbu vloni. Ve velkém prý ušetří. Tak vemte také 10. ![]() Ještě poznámka - až jej budeš objednávat, tak doporučuju nebrat ten, ze kterého se dělají "prima" bábovičky, jak vždy pískaři doporučují - je nepraný a ty ponožky a boty nechtěj vidět. Já už beru jen betonářský propraný, pak jej dětem ubíráme i přímo do betonů. Zrovna mají téměř vybráno, takže budu muset objednat (a složit - 50 m skrz garáž a zahradu - manžel nemůže nic těžkého zvedat). |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
28.6.2009 21:43:51
Nemáte někdo fígl jak vyhnat myši na chatě? Jed dát nemůžeme a pastičky nechci. Jak prší, drží se tam potvory i přes léto a žerou i matrace na psotelích. Slyšela jsem, že jim smrdí máta a levandule, tak to chci rozhodit po postelích. Nemáte ještě nějaký radu?
A jinak řešíme pískoviště. Manžel chtěl pro děti velké a vyrobil jim ho a máme ho stále bez písku, protože není jak ho tam dovézt... Potřebujeme kubík písku a na to zřejmě budeme muset půjčit bržděný vozík.. Vypadá to, že nám to pískoviště vyjde celkem draho... |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
28.6.2009 19:14:21
Adrianek dekuje za prani k svatku a zaroven preje sve spoluoslavenkyni take vse nejelspi /pozde, ale preci/.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
26.6.2009 23:08:48
Fasolo - barva na baráčku je super! Adriance a Adriankovi také přejeme vše nejlepší
.S tím čištěním ucha - jestli jsem dobře pochopila, tak Ti to prasklo? Ono totiž, pakliže z ucha vytéká hustý hnis, hrozí, že se díra zalepí a znovu to bolí. Proto nám bylo doporučeno vykápnout ucho peroxidem (3%) a poté, co vyšumí, vytřít smotečkem. Peroxid rozpustí humáč v uchu. V nemocnici nám kdysi poradili kys. boritou, ale to už nikdy. Ona je to desinfekce, ale když zaschne, vytvoří film a H. bubínek zalepila. Prý je to dobré použít v nemocnici, když mohou výtok odsát, ale na doma je lepší peroxid. Nelča - no comment. S ní si ještě užijeme, H. na sebe dodnes ještě napráská, každý sebemenší švindl, ale Nelča v tom "umí" chodit. Koukala jak vydra, že maminka rovnátka má. Máme dnes 10. výročí svatby (MM stihl urvat růži na zahrádce, poté, co jsem včera nevydržela a přimomněla mu to, abych tu dnes nebrečela nebo nebyla napružená). Tak jsme byli na večeři a v kině (Terminátor - moje krevní skupina to tedy zcela není, ale co bych pro tatínka neudělala). |
| Fasola | 24539 |
|
|
26.6.2009 22:53:24
Zateplovači už jsou tak dlouho pryč a já jsem ještě nestihla nafotit barák bez lešení, jsem ostuda. Našla jsem alespoň vyfocený kousek s lešením - to je naše brčálovka
![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
26.6.2009 22:45:07
Děkuji moooooooooooooooooooooc za přání pro Adinku
![]() Všichni už dávno chrapoší, včetně R A já si užívám volnější večer a těším se na víkend. Vyjímečně nebudeme mít doma tchána, takže se u nás nebude tolik makat. Ivax - Nelča je super! Holt to jsou naše neviňátka ![]() A na čištění ucha nemám nic?, dostala jsem nějaké kapky Ostobacid (asi tak nějak) na první 3 dny. Už mi trochu otrnulo, možná i zabraly atb, tak jsem využila hezkého počasí a po 2t posekala zahradu - vlastně poprvé od oschodu zateplovačů kdy si odnesli lešení. |
| Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 | 21121 |
|
|
26.6.2009 12:36:01
A Áďovi a Adriance přejeme taky vše nej.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.