Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitka, Eliška a Martínek | 23575 |
|
|
Teplota - horečka6.6.2006 10:04:24
Majenko - mám to od naší doktorky tak tomu i věřím, je fakt obětavá a pomůže když může. Na litr vody lžíci octa, voda nemusí být ledová stačí vlažná a věř že když jsme měli ty tři zábaly za sebou tak v misce byla voda teplá. Normálně to fakt vytáhlo, ale hodně u toho plakal - ani se mu nedivím, ale pomohlo to a fakt během asi 20 minut byl stupeň dole. Radila mi abych ho vždycky zabalila chvíli nechala a pak usušila a znovu třikrát za sebou. Jenom mi pak ještě říkala že pokud má studený nožičky nebo ručičky tak je mám nechat venku, ale když je horkej celej tak pořádně celý tělíčko jinak by mohl dostat křeče a ....... ale to tu už asi nemusím popisovat včera jsem ještě nechápala o čem tady i Mišánkovi píšete - už vím četla jsem deníček. Možná ne ale taky možná jo - utekly jsme tomu.
Majenko moc přeju aby jste to zvládli a už vám bylo líp. Stejně tak to moc a moc a snad úplně nejvíc přeju Míšovi. |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: mitchi6.6.2006 9:59:55
já vím, ale pro každého to má jinou váhu.
manžel neslaví ani narozeniny. svoje - nikdy neslavil. u nich v rodině prostě nic moc není. a když viděl jak se v naší rodině máme rádi a tak... tak si asi uvědomil že to není zase tak špatné když se rodina sejde.... ale když jsem na první samotné vánoce nedostala nic pod stromeček tak ti můžu říct že mě to hodně mrzelo. já nechci aby mi na výročí kupoval dárky, ale abysme byli spolu. možná pro tebe to nic není, ale pro mě opravdu to hodně znamená. jarda i když pracuje doma a jsme spolu pořád tak spolu vlastně nejsme. nemá na nás čas, když sním mluvím opakuji vše 10x a tak raději jedu k našim kde si se mnou povídají, mají na nás čas. on není schopný s námi jít na dětský den, na koledování, na plavání. jde jen na malou procházku. někde sednout jsem si nebyli ani nepamatuji, v kině snad 3 roky. je mi fakt hrozně a mám až slzy v očích. hlavně když čtu jak jste byli na večeři, v kině, v parku, v zoo, na výletě... my můžeme buď sami bez jardy a nebo s jardou, ale abysme byli raději už v 18 doma. a to každý den. o svátky, víkendy, prostě pořád. kino má program od 20h takže taky můžu jedině sama.... |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
mitchi6.6.2006 9:48:29
nezlob se na něj...u nás většinou zapomínám já a manža mi to taktně připomene:-)
Nedávám datumům výročí význam, páč by měl být každý den slavnostní, a chovat pěkně k sobě by se měli lidi furt. Den sem, den tam, hlavně, že se máte rádi! Tím ti nic nevnucuju. Zbytečně se lidi na sebe čertí kvůli blbinám :-) |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: včera jsme měli to výročí6.6.2006 9:36:36
jenže možná vynahradí, ale pro mě je to pozdě :-(((((((
asi jako když nepřijel k porodu protože nutně pracoval a nemohlo to těch 6hodin počkat :-(((( ono nešlo o to aby se nám věnoval celý den, ale šlo jen o to že jsem byla venku s vojtou a asi v 16h jsem přišla že si můžeme skočit na sklenku nebo na pivko a tím to oslavit. a protože pracuje až od 19h tak bylo ještě spousta času. no a on mi řekl že má práci. tak jsem se sebrali a šli bloudit ještě hodinu po kralupech. no a on se mě pak ptá co mi je.... tak já mu žádný dárky koupit nemůžu tak jsem chtěla alespoň tahle, i s vojtou, ale on to úplně zazdil, protože pak pracuje a vojta spí a nikam už se nemůže. navíc v kral po 20h chcíp pes a bez auta jsi ko. no nic, ale tohle mě fakt štve. tak se nezlobte že vám to říkám... |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: včera jsme měli to výročí6.6.2006 9:27:12
mitchi, to je nepříjemný:-(( to chápu, taky bych byla naštvaná.....no, třeba ti to dneska nějak vynahradí, uvidíš....
|
| vojtami | 21287 |
|
|
včera jsme měli to výročí6.6.2006 9:18:35
ale nějak se to pokazilo a místo abysme si to spolu užili tak mě jarda odbyl že má práci a pak když už práci neměl, tak jsem si šla lehnout. totálně mě naštval. jako vždycky když se "něco" děje. řekla jsem mu že výročí máme jednou za rok a jestli to hodlá oslavit jindy......
takže jsem byla a ještě stále jsem fakt hnusně otrávená ach jo |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Dobré ráno,6.6.2006 8:37:10
tak už jsem to s tím Diazepamem vyzvěděla :-) - dává se čtvrtka tablety, nejlépe preventivně, když teplota leze nahoru. Účinkují cca za 20 minut. A pro případ, že už febrilní křeče nastanou, tak se vyrábí ještě Diazepam v čípkách do zadečku, který účinkuje okamžitě.
|
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
jeee6.6.2006 0:01:52
díky za toho přerostlýho frízskýho haf :-))
|
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
Lili5.6.2006 23:39:37
Bylo to super,pocasi docela slo(neprselo). Nenynka byla jako Alenka v risi divu,kdyz videla ty kone,tak rikala Tayla(to je nas pes),nebo haf,haf :-))) No,trosku prerostly haf,haf
![]() ![]() |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: Re: Majenko5.6.2006 23:24:47
Majenko, moc držím palečky, aby už Lucince bylo líp :-(((. A taky moc a moc myslím na Míšu od Lenunky - nějak se nám tady ty nemoci seběhly :-(((.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.