Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
neee:-)5.6.2006 23:22:29
dřív , v dávných dobách před dětima jsem tam byla právě s těma rytířema :-)) a konima. Vím, že akce tam probíhají touto dobou, tak jsem jen tipla:-)
Jaké to bylo???? A kolik byklo rytířů v turnaji?? Nenynka se očividně bavila:-) |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
Re: Majenko5.6.2006 23:18:06
Lili,byl. Jeste mi rekni,ze jsi tam byla taky
|
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: Re: Majenko,5.6.2006 23:15:07
Tak já jsem teď napsala příspěvek a nějak se ztratil...
Napadlo mě, Majenko, že bys mohla dát Lucince Ors 2000 od Hippu, je to taková šťávička na posílení a doplnění minerálů po průjmových onemocněních pak jsem ještě psala, že jsem straaaaašně unavená a že se tedy omlouvám, že toho nenapíšu víc dobrou :-)))))) |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
Majenko5.6.2006 23:13:38
snad už ta teplota půjde dolů...
Eriček dnes odpoledne chytl hysterák, nechápu co se mu dělo - mám podezdření na prdy, páč celá místnost smrděla ...Jinak začal říkat další slova. Zubů máme pořád stejně 12 - dva měsíce se nic neděje, tak snad to nerpůjde zase zarás. Katko - nebyl to náhodou hrad Ronnenburg??? |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
Re: Majenko,5.6.2006 23:06:31
Ahojky vsem,...jdu vas rychle pozdravit. Koukam,ze se tady marodi,takze prejeme vsem,at jsou deticky zase jako rybicky. U nas se marodi tak na pul,...mame rymu,mala ma zacpany nos a nemuze poradne dychat,takze ani moc neji a budi se.
Dodatecne prejeme Martine vse NEJ k narozeninam. Take myslime na Misanka,prejeme,at je vse v poradku a muzou jit domu. A jeste vitame novou maminu. Dnes jsme si udelali pekny den,u nas je dnes svatek,takze volno a tak jsme jeli na hrad,kde je jednou za rok vzdy velka akce,lide chodi prevleceny v kostymech jako drive,ukazuji se tam ruzna stara remesla,stara kuchyne,prodej zbrani a brneni,boje rytiru na konich,......bylo tam i dost ceskych prodejcu,tak jsem si i pokecala cesky. A nenynku jsme nechali namalovat ![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Majenko,5.6.2006 21:54:04
přejeme vám, ať už je vám dnes v noci lépe a obě se vyspíte.
My jsme "bezzubí" máme jen 6 zubů. Ale při kojení mám občas pocit, že kojím žraloka. Pochopila, že kousání je něco, co nemá dělat, ale občas neodolá, rafne, pak se odtáhne, začne se chechtat, hrozit prstíčkem a říkat ty,ty,ty... Problém je, že většinou neodolám a i když to pekelně bolí, rozchechtám se také a pedagogické působení je v čudu... Budu muset vymyslet něco jiného. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Majenko,5.6.2006 21:52:27
Ahoj, Majenko, moc drzim pesti. To uz musi prejit...:o)
A vsem ostatnim marudkum a kaskaderum a urazum taktez preji hodne stesti.:o) Krystof ma silene obdobi, v noci se vzbudi a je dve hodiny vzhuru a nemuze zabrat. Nevim, jestli zuby? Chova se i pres den jako, ze by to mohlo byt ono, ale prorezava se mu sestnacty zub trojka a ta vypada v pohode. A ty posledni stolicky snad jeste rust nemohou... Taky nas napadlo, jestli nema hlad. Ale nekolik tydnu v noci uz neji a bylo to celkem bez problemu. Mama mi dnes rikala,ze ja v noci chodila pro jidlo do trech let. Vylezla jsem z postylky a dosla si do lednicky (pry obstalo jen to co nebylo v plechovce), najedla se a sla spat... A ani jsem vam nenapsala, ze uz tyden nekojim. Ja kojila uz jen rano a nekdy pred odpo spanim. A Krystof uz ma jen jeden spanek denne. Bell, spani Vojtiska je opravdu neuveritelne.:o)) |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Majenko,5.6.2006 21:32:25
držím pěsti, ať už tohle období překlepete. Ondra měl střevní chřipku týden, v podstatě lehký průběh, ale bylo to o nervy.
Dnes spal po obědě tři a půl hodiny, prospal komplet celou ordinační dobu naší doktorky, tak se k ní dostaneme až zítra. Ale kdo ví, možná i u nás je nakonec ten průjem kvůli zubům - večer Ondra poplakával a chytal se za pusu, tak jsem si sáhla dovnitř :-) a mám dojem, že se mu klubou všechny čtyři najednou. U dvou horních už bych řekla, že úplné proklubání je otázka hodin. Ale jistota je jistota, doktorka mu radši udělá stěr, už jsem s ní mluvila. Dnes kadil třikrát a samá voda. Jinak vám musím říct, že Ondra momentálně vypadá, jako by žil v rodině, kde je na denním pořádku domácí násilí. :-) Samý modrák. Když je večer unavený, tak ho už nemůžeme spustit z očí, protože padá skoro furt. :-) |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Zuby5.6.2006 21:18:42
majenko, to já teda neeee, vzpomínám si, když jsem kojila šímu i bezzubýho, jaká to byla "slast", když zjistil, že má dásničky:-)) kdyby se rodily už se zubama, tak by to ta laktační liga měla asi o dost těžší:-)))
a s tím počasím mi ani nemluv, koupili jsme si novou motorku a díky tomu báječnýmu počasí jsme na ní ještě ani jednou nejeli, to se nám ještě nestalo, abychom v červnu nevyjeli ještě ani jednou:-((( a dovolenou mám první týden v červenci na vysočině, kde to počasí bývá vždycky ještě o kousíček "lepší" než všude jinde...:-( |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: Zuby5.6.2006 21:04:38
Ahoj Jituš - jak děláš ty octové zábaly? Do hodně studené vody, nebo jen do vlažné a kolik?? 40,1 měla jen v pátek a už se to neopakovalo, ale včera měla 39,5 a to už je taky dost vysoký.
Máco - tos mě teda dostala. Celý červenec máme dovolenou nejdřív na Šumavě a pak v Bystré na Vysočině.... Gabro - ježiš ty se máš, já bych brala, kdyby se mimča rodily už rovnou se zubama.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.