| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 46155  [Dalších 45585 >>]
Máca 22402

Re: Zuby

5.6.2006 21:03:14
GAbro, tak to máte super, my jsme teda proti vám úplný bezzubci, šíma má pořád těch svých 7 zubů, 3 dole a 4 nahoře, ty se vyklubaly tak před měsícem a od tý doby nic, i když to noční buzení a vůbec mi nejde do hlavy, dneska se šíma probudil ráno i odpoledne s pláčem, což normálně nedělá, jen když je nevyspalej a to bych po 4 hodinách ráno a po skoro 3 odpoledne ani neřekla, že by byl...tak nevím, ani žádný nateklý dásničky jsem nezaznamenala...přála bych šímovi, aby už to měl z krku....
Jitka, Eliška a Martínek 23575

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wal,

5.6.2006 21:01:52
Máco jo "užívám" ale víš nedávno mi přinesla sousedka knihu horoskopů kde jsem se dočetla že od pololetí tohohle roku se můj život úplně převrátí k lepšímu a Martinovi taky ikdyž vodnář s býkem nejde dohromady tak snad náš malej kaskadér přestane blbnout a začne spinkat tak jak tady některý maminky píšou a bude úplně zlatíčkovej a bez modřin. Porstě museli jsme si to rychle vybrat :o) Ne bez legrace - bylo mi hrozně hlavně když spadnul z toho stolu a nejevil známky života - možná to nebylo tak dlouho, ale mě to přišlo jako věčnost.
Gabro 23787

Zuby

5.6.2006 20:57:19
Ahoj holky, přeji všem marodům, ať je jim brzy dobře... Míšovi držíme palce, ať je vše v pořádku!!!

Jak jste se tu bavily dnes o zubech, tak já dnes zjistila, že jich máme 14. Prořezávají se jí dolní špičáky... A já si říkala, že ty hořejší stoličky se někde zapomněly... A dnes po koupání koukám a ony jsou obě už dlouho venku :-))). Takže ještě 6 zubů a máme klid!!!!
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wal,

5.6.2006 20:44:06
Jitko, já rozhodně strašit nechci, nemysli si, že mně to neštve, i když mně nečeká nic tak zásadního jako svatba:-))

jinak jsem četla jak si "užíváš" a to je teda síla, snad sis tu smůlu vybrala na hodně dlouho dopředu...
Jitka, Eliška a Martínek 23575

Re: Re: Re: Re: Re: Wal,

5.6.2006 20:37:43
Máco nestraš s počasím já čekám že na konci června bude to nejkrásnější počasí - plánujeme svatbu v přírodě - teda v parku pod širým nebem a já mám šatičky s úplně holýma ramenama........... nemůže sněžit.

Majenko nevím co na to řekneš, ale nás potkaly horečky v sobotu a první co mi naše dr. řekla je čípek a hlavně octové zábaly - je to drastický, ale než Martin dovezl dr. z Aše k nám - 7-8 minut cesty tam a 7-8 zpátky a za 40 jsem to měla dole na "krásných" 38,5. Ano bylo hrozný vidět Macíka jak trpí, jak se klepe, jak se tomu brání, ale tři zábaly, vždycky mezi tím osušit a znovu a fakt to zabralo.
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Wal,

5.6.2006 20:04:05
majenko, tak na tebe budu moc myslet, ať už máte dneska klidnější noc a ať už ty horečky a vůbec potíže lucinku přejdou....neumím si to představit, já bych byla asi úplně hysterická:-(((

to mi připomíná, že je mi hrozně líto míšánka od lenunky, doufám, že se nějak brzo ozve, že už jsou na tom líp....

a marti m., tobě jsem chtěla napsat, že šíma se taky poslední dobou docela často chytá za hlavu a vůbec dělá podobný gesta, ale pokud si pamatuju, simonka od dittie to dělala už na srazíku a mikuláš, co s náma ležel v porodnici, dělá to samý...já se zezačátku taky bála, že šímu bolí hlava, ale zdá se, že to jen další "gesto", stejně jako třeba ten vypláznutej jazyk....

holky, teď říkali ve zprávách, že teplo nás čeká letos snad až v srpnu, to je děsný, já se snad fakt nedočkám...a to nemluvím o tom, že máme na červenec už objednanou dovču po čechách, honza chtěl o víkendu sklidit zimní bundy, tak mu asi řeknu, ať to nedělá, že si je vezmem sebou, ach jo:-((((
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

5.6.2006 20:00:44
Maji a ten nurofen zabral lépe nez ten cípek? Nurofen muzes kombinovat i s panadolem treba co 4 hodky hlavne srazet tu teplotu ale urco uz toho mas tak akorát já vím jak měl VOjta tepltou dva dny a byla jsem z toho fakt mimo a u vás takový průběh.Držím palečky. Kdyby aspon neblinkala.
LENKA+K+K 1778

5.6.2006 19:57:11
Majenko - to opravdu vypadá na tu střevní virozu - průběh je hrozný, ale mělo by to brzo odeznít, tak držím palce!

Práce - já pracuju v podstatě na zkrácený úvazek. Většinou si můžu práci nechat na večer, takže pracuju v noci. Vyhovuje mi to, mám na to klid. Samozřejmě občas něco hoří, takže pracuju i dopoledne a i když Týnka dopoledne docela vyspává, tak je to fakt náročný. Nejzáludnější je telefonování, občas přes hrací hračky a "povídání" není ani slyšet ;o)).
Pracovala jsem doma i když byla Kája malá, ale to podstatně míň, s ní to bylo podstatně náročnější. I když je to občas fakt náročný, opravdu mě to baví ;o)).
Tak během půl až roku bych chtěla jít do práce na dopoledne, ale zatím nevím jak vyřešit hlídání ;o(, tak uvidíme jak to dopadne.
Majenka s Luckou 03/05 19808

Re: Re: Re: Wal,

5.6.2006 19:06:20
Ahoj holky, takže večer v osm dostala čípek, ve tři ráno měla 39,5 dostala Nurofen (ani ho nevyblinkala) a do pěti se převalovala a vzdychala. Pak usnula (já taky) a spala do osmi.
Byly jsme u doktorky, nic na ní neshledala, jen to, že má nateklé dásně. V krvi nic není, moč je v pořádku a na výtěry čekám do zítřka.
Dneska 1x zvracela a 5x měla průjem. Celý den byla docela v pohodě a teď má 39. Já už fakt nevím co. Pít jsem jí dneska hodně nutila, jíst nechce. Doktorka jí zvážila má přesně 8 kilo.
Vypadá šíleně, má kruhy pod očima, sotva se motá, chce pořád chovat. Dneska spala přes den hodinu.
Snad se to už trochu zlepší, přece jenom už to trvá 4 dny.
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

5.6.2006 19:04:43
tak jsem se kukala na ty zuby a tlaci se nam opet dva na hore takze nahore bude 6 a dole porad jen 2
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 46155  [Dalších 45585 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.