| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 17166  [Dalších 16586 >>]
Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 21121
24.6.2009 13:41:02
Mitchi Míša je z ní nadšenej. Pořád se kolem ní motá a se vším mi chce pomáhat. Stačí aby kvikla a už je u ní a dělá na ní opičky aby nebrečela.
Katy (Michaela,Valentina) 20406
24.6.2009 13:37:32
Vojtami, posiluji si ledviny jako zdroj energie celého těla ~f~
vojtami 21287
24.6.2009 13:23:11
no to je paráda že Lucinka takhle papá... a co Míša? jak přijal ségru?

Katy, a na co ( problém ) piješ takové drijáky?

já jsem v tomhle směru trochu nevěřící. mamka se zabývá reiki a mě to prostě vůbec nic neříká. ale z lásky k ní si energii nechávám posílat ~:-D
Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 21121
24.6.2009 13:14:33
Tak jsme byly dneska v poradně a Lucka ve 2,5 měsících váží 5400g a měří 62cm. A pak že holčičky jsou menší...
24.6.2009 13:07:00
já taky nevěřím takovým těm "kuličkám" , ty jsou slabé a spíš pro lidi, kteří jsou už na to naladěný.... Já teď piju takové strašně silné odvary- černé jak bota a téměř nepoživatelné a ty na mě opravdu působí.
LENKA+K+K 1778
24.6.2009 12:51:11
Katy - tak já teda homeopatii "věřím", ale čínské medicíně ne, nevím proč, ale to už přijde opravdu moc "alternativní". Každopádně jsem už slyšela několik hodně pozitivních zkušeností, ale stejně ... ~d~

Ivaxx - to naprosto chápu, je to hrozný, chudák Hynek. Ještě k těm autovakcinám - no já jsem o nich slyšela klasické zkušenosti, tj. někomu to pomohlo a někomu vůbec ... ~d~.
24.6.2009 12:41:36
Ivaxx,
asi už jsi to slyšela víckrát a kdybys tomu věřila, asi bys to absolvovala, ale já bych to viděla na alternativní medicínu. Třeba celostní homeo, ale vzhledem k tomu, kolik prášků jste už spolykali, tak bych šla na čínskou kliniku. Možná je už Hynkův organizmus hodně rozhozený a potřeboval by celý harmonizovat...J|á jsem teď takový alternativní blázen, ale mě to fakt zabírá a cítím se jak nová!!!
ivaxx 44192
24.6.2009 12:35:14
Lenko, Vojtami - na imunologii chodíme pravidelně. Naposledy jsme byli v únoru mezi 2 angínami a i tenkrát mu výsledky nevyšly tak špatně, jak doktorka očekávala (mě vyšly podstatně hůř) - má sníženou buněčnou imunitu, ale ne drasticky. Mě krční mandle brali ve 4 letech a je fakt, že mezi 6 a 20. rokem jsem nemocná nebyla a ATB neměla - krom střevních viroz. Jenže teď už mám 2 operace hlasivek a na škrábání v krku jsem si v zimě prostě zvykla. Ale - mě a sestře je brali protože jsme měly mandle soustavně zhnisané, ale on má mandle OK. Vyráží mu to spíš na hltan a měkké patro. Přesto, jestliže se na tom lékaři shodnou, tak mu je odstranit asi necháme. Tohle prostě už dál není možné. Takto často ATB brát nemůže. No nic, vyrážíme k doktorce. Napíšu, jak jsme dopadli.
LENKA+K+K 1778
24.6.2009 11:55:05
jo a ještě Vojtami - imulogii mám úplně v pořádku, kromě drobností jako EB virus a podobně, takže tam se nemusí vůbec nic ukázat ...
LENKA+K+K 1778
24.6.2009 11:53:14
Vojtami - ono je složité, protože co ORL doktor tak jiný názor a řešení problémů, takže orientovat se v tom je složité. Vím to z osobní zkušenosti - mám problémy právě s krčníma mandlema - mám je zjizvené, dělají se mi čepy a začátkem roku jsem měla abces, takže "chuťovka" nejhorší, navíc mám trvale zvýšené ASLO, takže si ty potvory někdy pěkně pěstuju (výtěry OK). Vyšetřovali mě už 3 ORL doktoři a co doktor tak trochu jiný názor a teď si vyber ... ~d~
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 17166  [Dalších 16586 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.