| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 46155  [Dalších 45555 >>]
Jitka, Eliška a Martínek 23575

Ahoj po dlouhé době,

5.6.2006 13:06:09
doufám že jste na mě nezapoměli, ale mám to teď trošičku hektické co Macík začal chodit - běhat, ale to asi všechny znáte a vy co jste na tom jako já a máte chlapa jenom na víkend víte o čem mluvím.
Moc zpátky jsem vás nečetla, ale četla jsem že tu probíráte ysoké teploty tak se přidám.
Minulý týden byl nějaký smolný. V pondělí se mi Macík pořádně pořezal o střepy které nadělal z rozbitého hrnku. Vím asi si říkáte měla dávat pozor, ale protože leze do odpadkového koše a tam zrovna byli střepy šla jsem ho vynést a on si mezitím vylezl na lavici a rozbil hrnek. Ve čtvrtek jsem si ráno říkala jaký je hodný že si vzal sám snídani - na stole byla buchta a on si způsobně sedl na lavici a posnídal. Jenom jsem po něm chtěla vyluxovat drobky a mezitím si vylezl na stůl........ no bylo tytyty tohle nesmíš a než sjem se otočila byl tam znovu a já slyšela akorát ránu a Macík ležel pod stolem, nedýchal, nehýbal se, nebrečel.... šok a já nebyla schopná reagovat. Ještěže se probral sám a začal brečet. V sobotu dostal 40 horečky, ale z nastydnutí, máme zlatou doktorku a tak pro ní M. dojel a ona poradila. Čípek a octové zábaly nám srazili teplotu na 38 a v neděli ráno už zase řádil jako černá ruka a zvládnul si skřípnout prsty do šuplíku tak že má jeden nehet černej a asi o něj přijde..... prostě super týden, snad už to skončilo.
Právě ode mě odešla doktorka - obchází marody abych s ním nemusela do ordinace všechno sjem jí vylíčila a jedeme na rentgen a oční pozadí.... snad bude dobře.
Omlouovám se za výlev, ale potřebovala sjem to někomu napsat. A teď pro novou maminku - vítej já jsem Jitka je mi 36 mám skoro 13ti letou Elišku a 15.4. Martínka
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Re: zmatek

5.6.2006 12:04:52
ahoj holky tak jsme spali do půl 12 nemám k tomu co dodat:-) Vojta je prostě chrapoň:_)
vojtami 21287

Re: Re: zmatek

5.6.2006 11:05:06
ahoj poránu

gabčo, no pletu..... chtěla bych, ale vždy mi do toho vleze něco a já to musím odložit.

to víš že mi to pošli.
ale prosím popis jako kdybys chtěla naučit plést žofku. prostě opravdu pro začátečníka :-)

andy, kontakt na lenunku je v deníku, takže jestli jí máš co říct tak bude určitě ráda. povzbudilo by to každou z nás

vítám milagross
já mám vojtu 5.4.05, ještě nechodí, jsme z kralup, je mi 23, zuby moc vojta nemá oproti některým zubatcům :-) všechny jedničky a horní dvojky.
ale nalité dásně má snad od vánoc.

teď jím hodně zeleniny a ovoce a pusu mám pořád plnou aftů. léčím si to kamistadem ale sotva vyléčím je tady nový :-((((

ráno jsem nechala vojtu chvíli bez plínky aby vyvětral. to jsem ještě leželi v posteli. a on se během té chvilky 3x vyčůral :-(
jo jo, pro dobrotu na žebrotu. no ale máme chránič matrace tak to není hrozné. hodím to do pračky a je to
milagross 46375

Re: zmatek

5.6.2006 10:12:21
Omlouvám se ,že jsem nenapsala město,ale jsem ještě troch zmatená,my máme net teprv 5 dní,takže začínám.JInak jsme z Teplic,ze severu a mám taky ještě slečnu,ale té je 15let a za chvilku jdem pro OP,tak se přpravuju na dlouhé fronty na úřadě,ještě ,že Mirča je takový trpělivý
ivaxx 44192

Ahoj Milagross

5.6.2006 10:08:31
vítám Tě na serveru. Já tu také nejsem dlouho, asi měsíc. Mám dubňátko Nelinku (25.4.) a skoro čtyřletého kluka Hynka. Jsem z Prahy.
milagross 46375

Re: Dík

5.6.2006 9:34:35
Jmenuje se Mireček a narodil se 24.4.05 a jak je to s váma?
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

vitej

5.6.2006 9:29:08
Vitej k nam :) Milagros :)

Jak se cipisek jmenuje ? odkud jste ?

Taky Amalce rostou zuby ... ma komplet jednicky a dvojky a ted raší další ... dásničky má oteklé .... už aby byly zuby venku :)

Jsem z Kladna a mam dve cacorky viz muj nick :)
milagross 46375

Re: Re: Dobré ráno,

5.6.2006 9:21:36
ahoj holky,jsem tu nová a ráda bych se k vám připojila.Mám také dubnového cipíska kterému rostou zoubky
Andy s klukama 22326

ahoj holky,

5.6.2006 9:07:31
Artík už snad bude vpohodě,dnes se mi zdá,že má konečně po 4 dnech chrapotu lepší hlásek.
Je mi moc líto jak dopadl Míšánek,hlavně at je zase zdravý a je všechno vpořádku.Pošlete někdo pozdrav Lenunce,at je na tom psychicky líp!!
Vysoké horečky není radno podcenovat,při teplotě 39,5 bych už dala diazepam preventivně,protože člověk fakt nidy neví,co vysoká horečka v těle udělá.
Já jsem ted taky preventivně dávala Fenistil kapky každý večer,alerg.reakce mohou taky pěkně zaútočit-obsypání,otok v krku,analyfatický šok-při kterém selhávají všechny orgány!
Nosím už Fenistil všude sebou,hlavně v létě na hmyz je to taky dobrý.

Jinak všem nemocánkům přeji at jsou brzy zdraví!!!!!!!!

V 11.00 odjíždím s Radimem do ozdravovny,tak tu dnes do večera nebudu,ale pak napíšu na Vaše víkendové témata....včera jsem se sem nedostala,balení na 3 týdny +zimní věci do jeskyní atd.,pak jsem musela upéct 2 plechy pudink.buchty i pro sestřičky do ozdravovny,které se už 2 roky potom oblizovali,tak mi Radim poručil 2 plechy!!!Radim známá hvězda -si dělá dobrý oko.....

Včera jsem byla s Radimem na Účastnících zájezdu-tak jsem se pěkně zasmála!!!! a fakt odreagovala!!!!Už vím na jakou romantiku bych šla s manželem,ukázky byly pěkné,ale zapoměla jsem přesný název-jmenovalo se to nějak Řekni to PRACHU-premiéra je 15.6.

Zatím ahoj-možná ještě nakouknu.....
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

...

5.6.2006 9:06:17
Marti,

o afebrilnich krecich a prevenci se da docist i taky .... samozrejme to neni SMERODATNE ... jeste se porad s mudr

http://www.cls.cz/dp/2002/t219.rtf
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 46155  [Dalších 45555 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.