Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
pomalu4.6.2006 23:03:21
valím na Americkou krásu, tak všem přeji hezký zbytek večera
|
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Mitchi,4.6.2006 22:52:14
ale to je taky blbé ne? jak donutíš dítě v křečích pít diazepam s vodou? ale díky za typ, určitě si o něj řeknu u dr.
ale faktem je, že vždy srážím hned tt a nenechávám to dojít daleko. při poslední tt jsem o půlnoci vytahovala vaničku a plnila ji vlažnou vodu martino, vojta usne po 20té. někdy chvíli nemůže zabrat. pomalu se to zase otáčí k horšímu někdy se vzbudí, někdy ne a to kolem 2 - 3. většinou když si jde jarda lehnout. a ráno kolem 6 už burcuje. spí už jen po obědě průměrně 2h. mě se vždycky zdál ondra proti nám spící panna a teď se vojta trochu se spaním polepšil. myslím že si děláš zbytečné starosti :-) |
|
|
MartinoM4.6.2006 22:41:57
Erik spí v noci 12 hodin a přes den jednou tak 45 minut kolem druhé. Ale zase k tomu ho dávám ještě jednou dopoledne do kočárku na půl hodiny jen odpočívat a nijak neprotestuje, leží a dívá se.
|
|
|
Majenko4.6.2006 22:39:45
ať vám brzy přejdou teploty...na tu dehydrataci opravdu pozor...Zkus jí dávat po lžičkách nebo stříkačkou každých 5 minut dvě lžíce - radili mi to v nemocnici jak byl Denis na kapačkách. Držím palce.
Cat - myslím na vás... Martino - vše nejlepší k narozeninám. Hodně radosti s holkama. Flašku Erik zatím neměl, pije jen z hrnka. Denis ji měl na čaj a bylo těžké odnaučit zlozvyk usínání. Naštěstí jsem mu dávala ten čaj neslazený. |
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Mitchi,4.6.2006 22:36:01
Mitchi:)) mě diazepam napsala dr. při první návštěvěu ní v ordinaci s tím, že ho máme mít doma. Jsou to tablety a rozpouší se ve vodě.
MartinoM:)) tak s tím spánkem jsme na tom hooodně podobně, akorát jsme ho ráno prodlužovali opakovaným kojením. Což už teď tolik nezabírá. A třeba dnes usnula taky až v půl devátý po půl hodině brblání. Spala totiž hodinu odpoledne v kočárku. A to nevím, zda je ještě vhodné. Ale třeba dneska ráno jsme měli veselých 40 minut od 6,00 hod.,nakonec jsem jí ukojila a celá rodina spala do 9,00. Takže to u nás bude asi taky zajímavé, protože obvyklý budíček je teď mezí 7,00 a 7,30 hod. Přes den mezi 1,5 hod až 3,00 hodiny. jdu spát, zítra mažu do práce. dobrou noc. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Mitchi,4.6.2006 22:22:19
Diazepam je na předpis.
Já jsem si ho nechala napsat, když jsme loni letěli na podzim na Djerbu. Člověk nikdy neví, chtěla jsem být radši připravená na jakoukoliv situaci. Ani ti nevím, co to vlastně je, krabičku jsem ani neotevřela, ale asi čípky. No a nedá mi to :-)) a nadhodím další "konzultační" téma: kolik hodin vám děti spí v kuse? Ondra totiž dřív spal i 12 hodin, usínal nejpozději v 8 (pokud nepočítám to neusazené období prvních pár týdnů). No a najednou se nám stává, že je půl 9 a on pořád hučí v postýlce. Naštěstí to není tak, že by plakal, pištěl a podobně, on si tam sám brblá plyšákovi, ale prostě to někdy trvá i půl hodiny. Takže usne třeba v půl 9 a probudí se v půl 7. Deset hodin spánku mi nepřipadá jako běžné v jeho věku. Ale možná se mýlím. No a přes den pak spí zpravidla 1,5 až 3 hodiny, průměrně tak ty dvě hodiny. Já jen, že bych se nerada dočkala, že zanedlouho bude spát v noci třeba jen osm hodin, to bych asi nevydýchala. |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Wal,4.6.2006 22:02:32
tak já se teda přiznávám že diazepam doma nemám. vím že se dává při křečích, ale myslela jsem že jen na indikaci od lékaře - tedy že ho předepíše při tt....
to je na předpis? a máte čípky? |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Wal,4.6.2006 21:59:36
dala jsem fotky do deníčku z dnešního pohádkového lesa tak koukněte.
a taky jsem dala info od lenunky do deníku aby se to taky neztratilo v tlačenici. jen bohužel mě zlobí vkládání textu v mozile, tak prosím mě omluvte |
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Wal,4.6.2006 21:53:36
Já mám diazepam taky doma a při teplotě nad 39 jsme ho už jednou použili.
Doufám, že Míša bude v pořádku!!!!! |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Wal,4.6.2006 21:42:49
hm, tak to asi teda děkuji, nechci. :-)
A ještě k febrilním křečím - já z nich mám hrůzu, prášky na ně máme doma. V kurzu v Kenny nám říkali, že ono to v té situaci vypadá tisíckrát hůř, než jak to je ve skutečnosti vážné, takže je to většinou spíš strašně nepříjemný zážitek pro rodiče, než že by utrpělo dítě. Ale koukám, že Míša byl zrovna výjimka. :-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.