Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
ahoj4.6.2006 16:17:44
AHoj holky,
dosla mi SMSka od Lenunky: Jsou na Bulovce v nemocnici, MIchal mel horecku a dostal afebrilni křeče a cely zmodral. Chvili byl v bezvedomi. Delaji mu ted ruzna vysetreni a testy. Pry uz uz videl kdejaky MUDr v nemocnici. Bojej se Mudrove, aby to nemelo nejake nasledky. Mela jsem vam to vyridit ... tak vyřizuji. Drzim jim palečky ... ja jsem tedy nachystana, ze kdyby holky mely nad 39/40st, tak automaticky k Brufenu dostanou i kousek Diazepamu, protoze ten má krečím zabránit :( Ten Diazepam napíše na recept pediatr a neni s tim zadny problem - nekteří to píšou jako povinnou vybavu detske lekarny, nekteří ne :( Ale nevim, jak Míšovi bylo .... víc opravdu nevím od Lenunky :( |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Máco4.6.2006 14:06:54
já jsem se dívala po jídle :-) a dalo se to zvládnout. :-)
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Máco,4.6.2006 14:01:33
holky, tak to dík za radu, tak to je myslím v pohodě, šíma když usne, tak vyplivne i ten dudlík, a lahvičku nežužlá vůbec....ale dudlík mu ještě brát nebudu, má ho jen na usnutí a popravdě už mi několikrát okolo té 4. hodiny ranní zachránil "život":-)))každopádně to je určitě užitečná informace, dám si na to bacha...
a teď jdeme s navrátivším se manželem na obídek, ještě že už je po té debatě na ČT 1, protože jinak bych o ten oběd mohla přijít....myslím, jako že kdybych se na tu debatu dívala po jídle, tak skončí nejspíš v záchodě:-)))) |
|
|
Máco,4.6.2006 13:50:28
já tomu rozumím tak, že především dítko asi zpravidla usne během pití, lahvička mu zůstane v puse a tím asi zůstávají zoubky - lidově řečeno - neustále "naložené" v jídle.
|
|
|
Marti,4.6.2006 13:41:56
všechno nejlepší!!! Píšeš - "už" je ti 31. Mně za měsíc bude 33, ale furt to ještě beru jako mládí. :-))) "Už" začnu říkat asi tak ve čtyřiceti. :-))
Wal, s tou lahvičkou je to u nás v pohodě, Ondra na ni v postýlce zvyklý není. My ho děláme vždy tak, že vypije mlíko v náručí, pak ho manžel uloží a lahvičku odnese. Akorát párkrát to manžel zkusil tak, že mu v postýlce lahvičku nechal. Jo a představ si, že manžel volal na SFRB, co je za problém s tou naší půjčkou, a museli jsme sehnat druhého ručitele, protože podle údajů o platu z loňska jsme sociální případ, který by měl mít nárok na sociální dávky. :-) Teď si docela pohrávám s myšlenkou, jestli si mám pro ty sociální dávky fakt dojít. Je mi to ale docela blbé, protože momentálně už zase nějaké peníze vydělávám. Fakt tomu nerozumím. |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli4.6.2006 13:41:42
ještě k dumlání lahvičky při usínání - tam je špatný ten bezprostřední a delší kontakt lahvičky s předními zuby. Tyhle děti mívají poměrně brzo zkažené jedničky, což se jinak nepravděpodobné.
|
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli4.6.2006 13:40:12
Máco - kolik má Šimon zubů? Ber to tak, že v tomhle věku by se dítko už mělo zvykat na čištění zubů, čím dřív tím líp, hlavně jestli máte hodně zubů.
Pokud má prcek už stoličky, tak tam bych už určitě čistila, na nich se jídlo zachytává a kazí se, je to přece stejné jako u dospělého. Mluvím bohužel z vlastní zkušenosti, Kája měla zuby hodně brzo a měla jich i hodně a i když jsme čistili, tak na spaní měla hrneček s hooodně zředěným džusem a i to bylo špatně a tři stoličky se jí zkazily ;o(((. Takže si to už "hlídám", po mlíku "přečistit" zoubky (stoličky Týnka ještě ani nemá) a potom už nepije, maximálně čistou vodu a to je z hrnečku. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli4.6.2006 13:33:08
wal, já teda přiznávám, že tohle mi nikdo nikdy neřekl, s tou lahvičkou a ani mně to nějak nenapadlo, můžeš mi to nějak přiblížit??
já prostě nějak nevidím rozdíl mezi tím, když mu dám vypít tu kaši v obýváku a pak ho s dudlíkem odnesu do postele nebo když to vypije v postýlce, vyplivne a nahradí dudlíkem a usne...to je taky špatně?? je to asi hloupá otázka, ale já to fakt slyším poprvé, tak se chci informovat, to bych samozřejmě nerada, aby se šímovi zkazily zuby.... |
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli4.6.2006 12:40:27
Holky,
já jsem z těch výsledků voleb taky pěkně přešlá. Tady u nás sice zcela určitě vyhrála ODS, neboť v našem kraji vyhrává vždy, ale celkově je to prostě nešťastný. Patová situace. Z toho těžko vzejde něco stabilního. K Paroubkově projevu se ani nebudu vyjadřovat, protože bych musela být vulgární!!!!!! K tomu vynucování - to u nás taky probíhá. A když není po jejím, tak je zle. Martino:)) všechno nejlepší k narozeninám a užij si oslavu!!!!!!!!!! Já jsem teď taky spokojenější než ve dvaceti. MartinoM:)) musím ti to napsat, ale já bych tu kaši do postýlky prostě nedala!!! To je tak špatný na zuby, že bych byla jenom z toho pomyšlení špatná. Problém je v tom, že když ti Ondra usne, tak už si vlastníma slinama nevyčistí ústní dutinu. To mi řekla naše zubařka. I u kojení není dobré usnout, protože je třeba stejně vyčistit tu pusu slinama. Navíc zkažené první zuby mohou dost často být problémem i pro růst druhých zubů. Prostě tohle můžeš ovlivnit, tak bych to nedělala. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli4.6.2006 11:50:04
marti, vím o čem mluvíš, já se teď taky cítím a mám líp, než v těch dvaceti, ale i tak mně někdy popadne pocit, že bych to na chvilku vrátila, takovou tu totální nezodpovědnost a ztřeštěnost, co už si nikdy nebudu moct dovolit...nicméně mám pár kamarádek, co ještě teď žijou jako v těch dvaceti a moc spokojenosti jim to teda neposkytuje...(i když většinu času tráví tím, že se mně snaží přesvědčit, že ano:-))
takže jednoduše, neměnila bych ani náhodou, jen se mi taky nechce moc věřit tomu, kolik mi je....:-)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.