| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 46155  [Dalších 45495 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Re: Hezkou neděli

4.6.2006 10:49:06
Máco díky. Zvláštní je, že se cítím a mám mnohem líp, než když mi bylo 20 .... :-) Ale nějak si nemůžu zvyknout, že je mi už 31.
Máca 22402

Re: Re: Hezkou neděli

4.6.2006 10:41:41
marti, tak to ti přeju všechno nejlepší, krásně ty dvacetiny oslavte...:-))

a to vynucování dělá šíma taky, ale nechává mně to klidnou, prostě když řeknu, že mu něco nedám, tak mu to nedám, ať se vzteká...ale fakt je, že on to nejvíc dělá, když je unavenej, takže to trvá tak nějak chvíli a pak si většinou jde lehnout....
Máca 22402

Re: Hezkou neděli

4.6.2006 10:39:29
ničko, nic si z toho nedělej, ono hrozně záleží, na koho narazíš....já byla na tý neurologii před několika měsícema a doktorka mně poslala na rehabilitaci, se slovy, že tam mají zkušenosti s různými typy povah (džela šímu za jednu nohu, aby se nemoh odrážet k tomu plazení, ale musel lézt a jemu se to nelíbilo, tak se tvářila, jakože je vztekloun:-)), no a na tý rehabce mi řekla, ať tomu nechám volný průběh a šíma do 14 dnů začal lézt po 4..a tou dobou už se stavěl a ťapal kolem nábytku víc jak měsíc...pak jsme šli za 14 dní na tu kontrolu a ještě nás pochválila a žádný cviky nám taky nenutila, byla ráda, že se to vyvíjí přirozeně...jen mi diplomaticky řekla, ať se připravím, že případní další potomci budou své "pokroky" dělat taky na "té horní věkové hranici":-))

botičky jsem mu ještě nekupovala, tak to neřeším a co se chození za ručičku týká, tak šíma ťape kolem nábytku už přes dva měsíce a až teď zjistil, že když ho držíme, tak může použít nohy a ťapat...my to ale neděláme, páč to pro něj opravdu není dobré, a myslím, že zuzanka má na to taky čas....spíš je problém ho "dostat na zem", jako podlomit mu ty nohy,předtím se mu podlamovaly samy, ale teď už se umí zapřít a je to docela boj:-)) jemu se to děsně líbí, jak je rychlej po dvou, když ho někdo drží za hrudník, ale jak říkám, není to dobrý pro něj a já už tak necítím záda, nejsem blázen, abych tady s ním ještě běhala v předklonu:-))

katy, neboj, to je určitě jen vývojová fáze, šimon to měl před těma dvěma měsícema, to byl asi týden na zabití, s odpuštěním a pak se to samo zklidnilo...a to jsem byla fakt hysterická z představy, že mu to zůstane, tak neboj, valentinka je sluníčko a určitě se to zase zklidní...a o úklidu mi nemluv, jak jsem si tady před týdnem chválila, že mám po šestihodinovém úklidu konečně krásnej byt, tak se mi teď zdá, že to muselo být tak před rokem, podle toho, jak to tady vypadá teď:-((

holky, já jsem musela nějak blbě spát (asi jak dřevo, protože když jsem se v 5 probudila zdálo se mi hrozně divný, že už je světlo:-))), ale hlavně jsem si děsně přeležela krk a nemůžu vůbec hýbat hlavou, au au, doufám, že to brzo přejde:-((

Re: Re: Hezkou neděli

4.6.2006 10:35:07
Jo a Katy, ja myslim, ze to "vynucovani si veci" je trosicku vekem - Kacka to ted trosku zacala delat taky :-(((

Re: Hezkou neděli

4.6.2006 10:32:29
Ahoj holky. Z voleb jsem naprosto znechucená a z Paroubkova projevu jsem mela v noci priserne sny... Taky nechapu ten pitomy system pocitani kresel - vzdyt je to uplne na hlavu.

Nicko, hlavne si z te neurolozky a rehabilitacni sestry nic nedelej... ale vim, ze to je cloveku lito.

My jsme ted byli na krtinach holcicky nasich kamaradu, ale Kacka uz byla jeta, takze jsme jeli rychle domu. Odpoledne mame jeste rodinnou oslavu mych narozenin, tak se moc tesim, jen doufam, ze se celou dobu nebudou probirat volby.
Nička 20991

Hezkou neděli

4.6.2006 10:26:22
Ahoj holky, mrzí mě, že se k vám tak málo dostanu, ale přiznám se, že občas aspoň nakouknu, co probíráte.
Zuzanka zatím nechodí, ale začíná dělat krůčky podél nábytku a staví se už úplně u všeho. Zajímavé ale je, že za ruce neudělá ani krok a dokonce odmítá i napnout nohy. Asi si na všechno chce prostě přijít sama. Začínáme věřit, že snad bude opravdu jednou chodit.
Minulý týden jsem se vytočila a rozhodla se již skončit z návštěvami neurologie a rehabilitace, protože to je za celou dobu úplně na nic. Vůbec nic tam se Zuzkou nedělají, vždy akorát doslova čumí, co jim předvede nebo nepředvede (většinou jako naschvál stávkuje), doktorka z neurologie pak píše zprávu na celou stránku-nevím pro koho, kde má v každém slově, nekecám, 2-3 překlepy,a na závěr mi řekne: no ona je taková drobná!
A rehabilitační sestra to je taky síla. Když jsme měli radost, že Zuzka začala konečně se stavět, tak nám pomalu vynadala, že se stavět nemá, když neleze po4, ale jen se plazí. když jsem řekla, že moje dvě starší děti taky nelezly po4, tak mi řekla, že určitě musejí mít skoliozu páteře. Pak zkritizovala boty, které jsem po několika odborných konzultacích zakoupila přesně pro její nožičku... Ale cvik, který s malou máme dělat nám za celou dobu ukázala akorát jeden, poprvé, a od té doby nic a akorát kritizuje. Řekly nám, že máme přijít v září, aby viděly, jak malá chodí, že "není důležité, že chodí, ale jak chodí". Už tam nejdu, nepotřebuju slyšet, že chodí blbě, když mi stejně neřeknou, co dělat. Uf, to jsem si ulevila.

Jak to máte holky s nočníčkem? Učíte už děti? Já udělala asi 2 pokusy ale malá mi z něj pokaždé hned zdrhla, tak jsem to vzdala.
A co dáváte dětem k obědu? Už všechno, teda v rámci zdravé výživy?
Moc vás všechny zdravím.
Nička
Katy (Michaela,Valentina) 20406

Re: Re: Dobré ráno,

4.6.2006 10:20:06
Ahoj,
jsem jak přejetá parním válcem, Val poslední týden dost zlobí a je protivná. Vůbec ji takovou neznám, pořád si něco vynucuje...K tomu skoro nejí, takže na palici:-(
Doufám, že je to zoubkama, to by vše vysvětlovalo. Jestli je to vývojem, ta potěš...Hraje si poněkud destruktivně, takže je tu pořád jak po výbuchu, absolutně to nestačím likvidovat a uklízet. No ale myslím, že to asi všechny znáte...

Volby– připojuji se, jsem v šoku, přijde mi, jako by spousta lidí byla hluchá a slepá...Nejvíc mě popudil ten systém počítání křesel. Podle procent, jak volili lidi, to mělo být ok :-(((((

Majenko, držím palce, ať přejdou horečky, ještě to mám v živé paměti. Jestli je to ta 6. nemoc, ta naštěstí pak velmi rychle odezní. tak ať je Lucicnce už líp!

Máca 22402

Re: Dobré ráno,

4.6.2006 8:58:33
ahoj holky,
tak i šíma dneska spal do sedmi, za což jsem mu vděčná, neb i já jsem šla spát pozdě a navíc jsem znechucená z voleb, i když u mně teda tyhle dvě věci nesouvisí, já chodím vždycky pozdě spát, když není honza doma, nějak nejsem schopá se do tý postele dokopat, když tam na mně nikdo nečeká...

s marti, s tou tchýní to je teda síla, no jo no, každej holt má svoje důvody...já bych si přála, aby komunisty prostě zakáazali zákonem a nazdar, byl by jednou pro vždy pokoj....
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Dobré ráno,

4.6.2006 8:42:41
u nás se po dloooouhé době vstávalo "až" v 7. :-) Ondra se teda probral v 6, ale nezvládl to a ještě na hodinu usnul. Naštěstí, protože jsem se ještě trošku vyspala - koukala jsem na tv a net na volby a nemohla jsem usnout, jsem z toho docela paf a úplně mě dorazil ten Paroubkův projev á la Hitler, tohle už fakt není sranda.
Nejhorší je, že u nás v kraji vyhráli socani, přitom já ve svém okolí neznám skoro nikoho, kdo je volil. A děsné je, že je volila tchýně - ani tak pro ten její vkus, ten jí nikdo nebere, ale ona je volila, protože "sociální demokrati už jsou tam dlouho, už si nakradli a tudíž už nemají potřebu dál krást, kdežto když tam nastoupí nově ODS, tak začne zase krást a rozkrade už úplně všechno." Tak co byste na tohle řekly.
Dnes máme rodinnou oslavu a úplně se bojím, jak se tam manžel s tchýní pohádá. :-)
LENKA+K+K 1778

Re: Re: Re: Re: Re: HOlky,

4.6.2006 0:16:17
Mitchi - ad volby - naprosto souhlasím, je to hrozný, a ta rovnost hlasů ;o(((
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 46155  [Dalších 45495 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.