| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 46155  [Dalších 45475 >>]
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

typ na vikend

3.6.2006 18:25:39
holky,
jeste zitra pokracuje na Kladne akce
Kladenske dvorky

i zitra to je ... http://www.mestokladno.cz/vismo5/dokumenty2.asp?u=6506&id_org=6506&id=544984&p1=2100003051
Walerie 20776

Re: Re: :-(

3.6.2006 13:17:46
Majenko:)) držíme palce ať jste zase brzo zdravé!!!! chjooo. tohle je nejhorší.

U nás teď všichni spí, a to proto, že u nás byl budíček v 4,15 hodin, do 5,00 jsem jí udržela neustálým kojením v posteli a potom musel manža vstát. Takže vstávali spolu v 5,00. Potom si hráli a od 7,00 spolu spali na hrací dece. Manža jenom do 8,00 a Esterka do 9,00. No a teď zase oba spí. Se teda vůbec nedivím, protože ta hodina vstávání je úplně šílená!!!!!!!!!!!!
A jenom doufám, že to byla vyjímka!!!!!
Já jsem taky vařila oběd a teď mám chvilku pro sebe, tak tu brouzdám po netu, protože nemůžu rámusit.

Jinak u nás je celkem slušné počasí, takže asi odpoledne vyrazíme do ZOO.
Máca 22402

Re: :-(

3.6.2006 12:14:33
teda majenko, to je hrůza, snad bude lucka brzo v pořádku, je mi vás hrozně líto...

já jsem taky sama, honza odjel na víkend za kamarádama, což mu přeju, měl teď samý starosti v práci a se školou a hrozně dlouho nebyl ani na pivku, tak jsme ráno zašli vyvětrat šímu, dali jsme si snídani a te´d tady opět válčíme sami....ale aspoň jsme spali do šesti v pohodě...
Majenka s Luckou 03/05 19808

:-(

3.6.2006 9:22:58
Tak my měly probdělou noc. Lucka už přes den nebyla ve svý kůži, poplakávala, téměř vůbec nespala. Ve čtvrt na osm jsem jí uložila usnula okamžitě, do 22.00 byla vhůru asi 5x, pořád se převalovala plakala. Pak jsem v jedenáct přišla k postýlce, sáhla jsem na ní a úplně hořela. Změřila jsem jí teplotu, měla 40,1. Tak jsem jí dala paralenový čípek a na nožky studený ponožky. Asi ve dvanáct jsem si šla lehnout a malá najednou vstala v postýlce a komplet se vyblinkala. Vyhodila všechno obloukem. Takže jsem umyla jí, sebe, namočila peřiny do vody, povlíkla a zkoušela jsem jí uspat. Usnula po velkým řevu asi ve dvě. V půl šestý byla vzhůru. Měla 38, tak jí zatím nedávám nic a počkám, až to zase stoupne.

No tak sem se vykecala a jdu vařit. Jsem sama doma, protože Pavlík si jel zahrát volejbal.....
Andy s klukama 22326

dobré ránko,

3.6.2006 8:51:54
tak máme za sebou klidnou noc,asi ten déšt udělal Artíkovi taky dobře.
Spal v klidu až do 7.00 a pořád chraptí-je na tom asi tak stejně.
Dala jsem mu raději na noc Fenistil v kapkách.
Takže to fakt vypadá,že to ta laryngitida nebude-aspon v to doufám!

Kdyby byl zdravej tak jsem měla naplánováno,že si uděláme dnes výlet parní lokomotivou do Vyškova a zpět,ale raději budeme doma kulírovat,aby byl co nejdřív zdravej,protože v pondělí mám ráno odvézt Radima do ozdravovny a kdyby Artík dostal teplotu,tak nevím jak bych to udělala,protože nikdo si nemůže vzít dovolenou-tak to by byl velký problém.:o(((

Jo a ještě Vám napíšu jak si Radim včera koupil ve zverimexu bílou myšku,donesl ji domů a že proč ji doma nechci....Artík ji chtěl do ruk,bylo zase veselo.
Dr. z alergologie nám zakázala jakékoliv zvíře a on si ji sám o sobě koupí a hotovo.Já teda mám zvířátka taky ráda,asi tu silnou touhu po zvířeti má po mě,ale co mám dělat,když jako alergikovi to prostě dr.zakázala?
Fakt málo starostí....

MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Ahojte,

3.6.2006 8:23:28
tak jsem si včera zašla na závěrečnou festivalovou párty, pud sebezáchovy mi velel jet brzo domů, takže jsem šla spát v půl 1 a dobře jsem udělala - vstávalo se u nás v 6.30. A to Ondra večer usnul až ve 20.30. Nějak se mu to spaní hodně zhoršilo poslední týden, jako naschvál, když bych potřebovala odpočívat.
Bohužel má taky nějakou divně řídkou stolici. A ke všemu se mu udělala jakási vyrážka pod nosem, takže v pondělí radši zajdu k doktorce.
Momentálně mě naštval a musím se moc držet, abych na něj nebyla zlá a on mi to příště nedělal naschvál - nakrájela jsem mu kostičky chleba s máslem k snídani a on je pár chvaty smetl z pultíku na zem.

Doufám, že Artík měl klidnou noc.

Gabčo, Arulko, bohužel v IKEA žádnou látku na temný závěs nemají - aspoň v té brněnské. Nám dalo dost práce, abychom ji sehnali. Nakonec jsme skončili u nás v obchodě s bytovým textilem.
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Andy

3.6.2006 8:13:08
Ahoj holky tak jsem včera ¨byla na tom utz, byla to krása, mimák je v pořádku srdíčko bije. Taky dělal kotrmelce celý se tam vl¨nil jako malý vetřelec a pak mi mávál tlapkou. Šlo to krásně vidět.Měla jsem zase slzy v očích:_)
Takový zlváštní pocit a už jsem byla zase blíž k tomu že se moc těším až si ho pochovám a pomuckám, můžu říct že teď jsem i víc taková napjatější a nervoznější jaký bude porod a jak to mimčo budu držet takový chvějící se žaludek:-)

JInak dneska a zítra slavíme dvě 70 od našich babiček uf se mi moc nechce.

Andy myslím e na Artíka aby byl zdravoučky

Kristi tak vidíš a co máš pak dělat? JInak u nás je to už v pořádku a jde to přetáhnout ale nedělám to nijak na silu jen opravdu tam kde to jde.Ta je to dobrý malého to nebolí a ve vaně to jde pěkně.
Lili + 5 :-)) 28559

Andy

2.6.2006 22:56:36
čistička je BIONAIRE, cena byla 2000,- původní nevím, koupili jsme ji na inzerát. Jestli funguje nevím, ale od doby co jí máme nebyli kluci až tak moc marod. A když jsem měla zánět průdušek, tak se mi výrazně líp dýchalo v ložnici/víra tvá tě uzdravila:-)))))/

Jo, zapomněla jsem napsat, že kluci měli pokaždé teplotu a někdy dostali Rektodelt-prednison..

Arulko - bydlíme vedle lomu:-(((
Kristina s Martínkem (20.4.05) 24960

přetahování pro Bell

2.6.2006 22:52:59
ahoj maminky, po dlouhe dobe se opet hlasim :) jak se vsechny mat e... a co vojtisek Bell ??? vzpomnela jsem si na vas vcera, kdyz jsem cetla clanek v mamince, ze pretahovani se detem do 3 let vubec nema delat, jelikoz na to vubec neni telo pripraveny a za druhy, ze to stejne znovu sroste... pak se to ma pry samo upravovat drive ci pozdeji samo, naopak se pretahovani zakazuje, ze by mohl vzniknou zanet a nezadouci trhlinky....

proto se na to vykaslete .. klidne ti ten clanek hodim sem kdyz budes chtit ...

jo a v zari jdu na Madonnu do Prahy ... uz se stasne tesiiiii :D
Kristina s Martínkem (20.4.05) 24960

přetahování pro Bell

2.6.2006 22:44:51
ahoj maminky, po dlouhe dobe se opet hlasim :) jak se vsechny mat e... a co vojtisek Bell ??? vzpomnela jsem si na vas vcera, kdyz jsem cetla clanek v mamince, ze pretahovani se detem do 3 let vubec nema delat, jelikoz na to vubec neni telo pripraveny a za druhy, ze to stejne znovu sroste... pak se to ma pry samo upravovat drive ci pozdeji samo, naopak se pretahovani zakazuje, ze by mohl vzniknou zanet a nezadouci trhlinky....

proto se na to vykaslete .. klidne ti ten clanek hodim sem kdyz budes chtit ...

jo a v zari jdu na Madonnu do Prahy ... uz se stasne tesiiiii :D
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 46155  [Dalších 45475 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.