Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ivaxx | 44192 |
|
|
Re: zavesy2.6.2006 20:55:05
Jedna skvělá prodejna s látkami (za solidní ceny) je mezi Muzeem a Jiřího z Poděbrad na rohu Vinohradské a Sázavské. Jmenuje se Levné látky Mráz. Mají tam opravdu skutečně velký výběr. Mají také www stránky www.levnelatky.cz a další dvě pobočky v Košické a Haškově ulici.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
Laryngitida2.6.2006 20:49:44
Ahoj holky,
nám se laryngitida zatím vyhnula, tedy v akutní formě, ale protože náběh už měl Hynek vícektrát, tak jsme domů dostali čípky Rectodelt, které se užívají při akutní formě laryngitidy a měly by zajistit čas na převoz do nemocnice, nebo zcela zklidnit. Protože měl malý do roka a půl 2x zánět průdušek a jednou zápal plic, koupili jsme inhalátor a je to super. Při zápalu plic jsme leželi v nemocnici, zvlhčovali vzduch a malý se šíleně potil a nebylo mu z toho moc dobře (účinné je to totiž, až tehdy, je-li v pokoji jak v prádelně a to je fakt děsné). Zatímco, když mu dali inhalace a jen to vdechoval, tak u toho usínal a bylo vidět, jak mu to dělá dobře. Takže teď to máme doma a sestřenice, jejíž syn trpí na laryngitidy si pro inhalátor jezdí k nám a chválí si to také. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Re: ahoj2.6.2006 20:37:36
Gabčiku,
my mašinky v Braniku absolvovali s Hynkem a Nelinkou včera (bez tatínka). Nejeli jsme tedy parní mašinkou do Modřan, jen jsme jí dvakrát mávali, ale zato jsme prolezli lokotraktor, motoráček, ... . Na to, že lilo a bylo tam hodne školek to bylo docela dobré. Celé nám to zabralo asi 45 minut, čili nic extra dlouhého. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
ahoj2.6.2006 20:30:19
Arulko,
napada me IKEA ... jestli by tam nemeli nejakou temnou latku silnou, co nepropusti svetlo. Nebo KIKA ? tam snad taky prodavaji zavesoviny. Jestli se nemylim, tak na Budějovicky na metru je taky "dům látek" |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
zavesy2.6.2006 20:03:26
Holky z Prahy, nevite kde nejlepe sehnat tu latku na nepropustne zavesy?
|
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: chrapot2.6.2006 19:59:45
Andy, drzim pesti at je Artikovi brzy dobre.:o)
Kryspin ma ted mizerne obdobi. Pres den spatne spi a je na me silene zavisly. Je to fakt hrozne. U vsech vcetne manzela silene rve. Lili, na co mate cisticku vzduchu? ja myslela, ze tu potrebuji hlavne lidi ve mestech? |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
chrapot2.6.2006 16:32:17
holky díky,zatím se drží a nezhoršuje se to.
Volala jsem včera večer pro jistotu dětské dr. a ona mi říkala,že pokud to bude laryngitida,tak by se to v noci zhoršilo a doporučila dát na noc Fenistil nebo Prothazin a při zhoršení v noci zavolat pohotovost,stud.nápoje,okno...atd. Noc byla v poklidu,nesýpe,jen prostě chraptí,špatně se mu mluví a je takovej unavenej,bez teploty-přesně jak píše Lenka. Nechtěla jsem ho tahat do čekárny nemocných dětí,protože se to nezhoršilo. Navíc mi říkala,že ted má hodně dětí nemocných s neštovicemi-tak ted by je chytnout nemusel,když ho trápí krk... Kdyby bylo hůř přes víkend,tak přes den bych asi mohla zajet k dr.domů nebo by možná i ona k nám -se mu do krku podívat a kdyžtak napsat lék. V noci bychom s ním jeli asi do dětské nemocnice,máme to tak 5 minut autem. Ale myslím si,že snad to laryngitida nebude,asi by se to už projevilo sýpáním-už to má stejný 2 dny. Každopádně DÍKY za rady. Lili -taky přemýšlím o čističce vzduchu,plánuju to na konci léta,ted spí u otevřeného okna. Jak funguje ta čistička-mělo by být zavřené okno??Já se ptám -jestli se nemýlím a zbytečně to neodkládám na podzim.Nevím to na 100%. Jak seš s ní spokojená a jakou máte?? |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Andy,2.6.2006 15:30:32
Andy - Kája měla vloni taky děsnou laringiditu. A musím povrdit, že může být i bez teplot, prakticky jenom chraptěla a špatně se jí mluvilo. Taky byla unavená, což je u ní neobvyklé i když je nemocná, tak jsem jí pro jistotu vzala k doktorce a nestačila jsem se divit ;o(. A docela rychle se to horšilo, takže ráno byla ještě relativně v pohodě a v poledne jí bylo už fakt zle.
Museli jsme ještě na ORL, dostala antibiotika a nějaký čípky (po nich měl ten otok opadat),ale nevím jestli ty jsou vhodné i pro menší děti. Asi tři dny jí bylo fakt zle a v noci jsme jí hlídali, měla asi tři takové "menší" záchvaty, ale použili jsme "mrazák" a bylo to hned dobrý. Od té doby měla asi třikrát podobný chrapot, tak jsem s ní hned radši letěla k doktorce a larigitida to už naštěstí nebyla. Takže to může být i klasické nachlazení,ale pokud máš obavy, radši k doktorce zajděte ;o). |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
Andy2.6.2006 15:10:01
kluci měli spastické bronchytidy - infekce spustila astmatický záchvat. Dostali na to Spiropent a Ventolin. Mucosolvan taky v kombinaci s tím spiropentem.
Nejvíc pomáhalo spát skoro v sedě, otevřené okno a vlhký ručník....Denis z toho už snad vyrostl. Koupili jsme čističku vzduchu a je to celkově lepší - marodili jsme od prosince parkrát. Sebastian ještě ani jednou-tuk tuk, Denis 1x a Erik 3X Jsem v práci. |
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Andy,2.6.2006 14:58:14
Aga měla 39st. teploty.Ale kámoška říkala,že její kluk,jak má laryngitidu tak byl bez teplot,jen prostě sýpal.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.