Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Re: Re: Re: ahoj2.6.2006 14:50:17
Andy,Aga měla teploty a hrozně sýpala.jeli jsme na pohotovost a dostala antibiotika a mucosolvan.Pak se podávají,když jsou záchvaty dušnosti kortokoidní tablety,ale ty nám nedali,jelikož bydlíme kousek od nemocnice a kdyby se .Hlavně co nejvíce zvlhčovat vzduch a větrat a dávat studené nápoje.Jak se podaly antibiotika,tak za 2dny to zabralo a bylo líp.
Jestli máš Andy podezření na Laryngitidu,doporučuju hned jet na pohotovost,aby co nejdřív zabraly antibiotika.Ono Aga taky ten prvni den jen trochu sýpala,ale byla jsem ráda,že jsem na tu pohotovost jela,nebot se ten kašel do večera zhoršil!!No a antibiotika zaberou fakt az tak za 48hodin. Držím vám palečky!!! my jsme byli venku a celkem se tam otepluje,huraa:)! |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Re: Re: ahoj2.6.2006 13:39:51
Luciano - díky za radu a ještě se zeptám jestli na to malá něco brala-myslím léky.A měla teplotu??
Slyšela jsem o Bioparoxu,ale ten je od 30.měsíců. Jinak nevím o ničem. LILI-ty jsi myslím taky měla tyto problémy u kluků-co brali?? |
|
|
Re: Re: Re: ahoj2.6.2006 11:30:26
Leni,mě se to zdálo divné!!!:)).
Jdu ven,snad nezmoknem. L. |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: ahoj2.6.2006 11:12:48
rodičák - vzhledem k tomu, že je plošná pravidelná dávka, tak se bude zvedat všem. Od určitého data zvedli jen porodné ;o))
|
|
|
Re: ahoj2.6.2006 10:54:14
Měli jsme doma návštěvu z Moravy,tak jsem se sem nedastala.
Andy,Aga měla Laryngitidu,co pomáhá,hlavně stuený a vlhký vzduch- my koupili zvlhčovač.Nedávat teplé čaje,vše studené,aby to pomohlo nateklému hrtanu.A kdyby se dítě začlo dusit tak s ním jít do okna nebo na balkén do studeného ,no a kdyby bylo venku teplo tak otevřít ledničku nebo mražáku a dát hlavu co nejblíž - zní to asi morbidně,ale prostě aby se nadechlo studen¨éhö¨vzduchu !!! Holky,včera jak u nás byli známí,tak mi kámoška říkala,že to zvýšení rodičáku od 1.1.07 se prý bude týkat jen dětí narozených od určitého data,že prý to slyšela:((.No mě se to nezdá,měl by se přece zvýšit všem,ne???Neslyšeli jste o tom??? Asi vyrazíme ven,po obědě pročtu co jste napsaly:). Hezký den. L. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
ahoj2.6.2006 9:36:49
AHoj holky,
Andy ... www.kouzelnaskolka.cz / jsou tam predstaveni Majdy i Michala ... byla jsem na jare s ZOkfou jak na Majde, tak na MIchalovi a Michal byl tedy lepsi ... vic spolupracuje s detma. Ale rekla bych, ze to bylo spis pro vetsi deti / rekneme tak od tech tří let. My s kámoškou uz sledujem představeni - jen co bude na září - tak vyrázíme do Prahy. Urcite to stoji za to. U nas nejvic frčí Kouzelna skolka s MIchalem, Dada Zofku moc neoslovuje ... a ona na to moc nekouka - spis jsme tou dobou, kdy to odpo opakují venku na hřišti ... a rano je ve školce. Amalka je ještě takovy maly trdlík - ani Večerníček, ani Kouzelna školka ji nebere. Je to dáno i tím, že u nás TV moc nehraje ani přes den :( Kdo je z Prahy - na www.pacifikem.cz je zitra nejaky program na nadrazi Branik v Praze s parnima mašinkama. Tak kdyby to nejakeho nadseneho tatinka s ditkem zajimalo :o) U nas ma Amalka stale zeleny nudle, zahumuseny očička, ja mam rymu jak tram ... tak my spis dame nejaky odpocinkovy vikendik nez vylety :( |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Re: Dobré ráno,2.6.2006 9:25:50
holky bylo to na ČT1 v Jihomoravském večerníku večer v 18.00,já jsem měla puštěnou Tv a zaujal mne reportáž ze Zlína o tom Festivalu.....tak na to koukám,slyším o Nových dílech Jen počkej zajíci a najednou vidím MartinuM-samozřejmě jsem ji hned poznala.
Fakt si Martino zářila energii,že ses málo vyspala to opravdu nebylo ani trošku znát!! Martino,já jsem chtěla v úterý jet do Zlína na Den s ČT,hlavně kvůli Artíkovi na oblíbeného Františka!!!ale pak z toho tak nějak sešlo,chtěla jsem Ti napsat jestli tam s Ondráškem nepůjdeš,ale pak jsem zjistila,že tento týden tvrdě pracuješ, tak už jsem Ti o tom nepsala. Já jsem byla na Michalovi,když byl Radim ještě malej a on miloval hlavně Dádu a tak jsem s ním takových vystoupení zažila hodně a s Artíkem budeme taky rádi chodit na takové akce. Muselo to být na Festivalu pro děti super,příští rok se určitě přijedeme podívat! Jinak Artík od včerejška nějak dost chraptí,teplotu teda nemá,ani rýmu ne,ale chraptí teda pořádně.Dr. mi večer doporučila na noc Fenistil,tak noc byla v pohodě. Trochu se bojím Laryngitidy a s ní spojené dušnosti. Holky poradte mi,co na to pomáhá,s čím máte dobré zkušenosti! Vím,že v nejhorším je dobré dát dítko do okna na studený vzduch. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Dobré ráno,2.6.2006 8:55:28
Ahoj Holky, moc vam dekuji za pranicka. Ja slavim svatek az 10.srpna na Vavrince, protoze nejsem primo Laura, ale kazdy rok mi na Lauru nekdo preje.:o) Udelalo mi to radost.:o)
Gabro, vitejte zpet.:o) Chtela jsem reagovat na spoustu veci a ted se mi to vykourilo z hlavy. Pujdu vencit dite a psy, je tam krasne!!!! |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Dobré ráno,2.6.2006 8:43:32
no teeeeda, Andy, tak to jsi mě poránu fakt potěšila.
No to víš, takhle občas vznikají ty různé ankety... kolegové z ČT bloumali ulicema a hledali, kdo by jim mluvil v anketě, potkali jsme se a tak jsem "přátelsky vypomohla". :-) Bylo to v den, kdy jsem šla spát o půlnoci a vstávala s Ondrou v 6, osobně jsem se cítila dost pod psa, takže jestli mi to slušelo..... tak to bych se opravdu chtěla vidět. :-))) Jinak si myslím, že tady na festivalu by se Artík a kdokoliv další vyřádil, je tu spousta akcí pro děti, Ondra byl na Dnu s Českou televizí, byli tam Michal, Majda a František, prostě byl úplně unešený. Dnes tam jdu do práce naposledy a ze svého pohledu musím říct, že jsem celkem ráda, že už nám to končí. Omlouvám se, že nereaguji na nic jiného, ale dostala jsem se čtyři stránky dozadu a zjistila, že to není vše, co se za den napovídalo, tak jsem to musela vzdát a běžím do roboty. :-) |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
ufff1.6.2006 23:57:19
tak jsem vás dočetla....chtěla jsem reagovat na několik věcí a už nevím na které ...:-) tak vás aspoń pozdravím a popřeju všem krásnou noc.
Zítra mrknu co je nového, nějak jste si dali kázání Andy na téma nediskuzování k srdci a kdo to má potom dočítat :-)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.