Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radka s Adélkou4/05 | 23465 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: MartinoM1.6.2006 23:17:58
Mitchi, 29.12. jsem si na horách zlomila zápěstí a 14 dní po tom, co mi sundali sádru mi praskla šlacha u palce a nemohla jsem ho natahnout, tak mi to teď přišili. Takže fakt legrace.
Jsem tu po dlouhý době a tady mrtvo :o(((((( Tak taky půjdu do hajan. |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re: Re: MartinoM1.6.2006 22:30:38
ahoj radko!
já už si to nepamatuji co se ti stalo.... doufám že toho nebyl příčinou láďa. tak hlavně aby bylo vše ok. já si pomalu půjdu lehnout. vojta asi bude mít lehké spaní :-( |
| Radka s Adélkou4/05 | 23465 |
|
|
Re: Re: Re: MartinoM1.6.2006 22:18:34
Ahoj holky,
moooooc vás všechny s Adélkou po dlouhatánské době zase zdravíme. Mám teď 14 dní po operaci ruky,tak jsem opět tam kde jsem byla na začátku ledna :o((( Popravdě je to už lepší a už i zvládám Áďu zase sama vykoupat i přebalit. Ale už se fakt i modlím (a to jsem nevěřící), aby to už konečně jednou a provždy skončilo, táhne se to přesně od 29.12.05 a už je to vážně vopruz. Ale hlavně, že jsme jinak v pořádku a Áďa je zdravá. Adélka zdraví, má se dobře, je to malý dráček. My už nechodíme, ale už běháme, je hrozně čilá. Celkově je hodná, ale má dost často vztekací scény kvůli každý blbosti, když jí chci dát na nočník nebo dát plínku, to si okamžitě lehá na zem a vříská. Dělá to i venku, když chci to, co ona zrovna ne. Ale jinak to docela jde. Je hrozně chytrá a bystrá, spoustu věcí jen jednou okouká a už to hned opakuje. Dovolený u moře vám závidím, my letos určitě k moři nepojedem. Pojedu s Áďou, se ségrou a její Nikolkou a jejím přítelem a s kámoškou na týden jen do jižních čech do penzionu na kolo a po hradech, tak aspoň něco. |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: MartinoM1.6.2006 21:52:26
jo tak martinaM byla v TV?
to se musí hlásit martinoM předem!!!!! a na jakém programu a v jaké tv? tak my nakonec zajeli do tesca s dědou a vojta dostal ke dni dětí balon, balonky co nafukovali k 10 výročí tesca a hlavně - xylofon. to byl dárek. vojta se radostí úplně třepal a křenil se |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: MartinoM1.6.2006 20:52:24
Marti ty jsi byla v TV?
já mam Vojtíka u našich abych ho ráno tam nemusela vozit jdu na to utz a je mi dost smutno je tady takové divné ticho :_) |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
MartinoM1.6.2006 18:33:31
tak Ti musím říct,že Ti to v TV slušelo a vypadáš moc dobře!!
ni jinak u nás opět krásné počasí,tak já nevím,ale aprílové počasí už by tu dávno nemělo být....tak přemýšlím jestli nepůjdeme na chvilku ven-pokud se to za chvíli zase nezmění.Sluníčko mě láká ven,Artík tsejně usíná až kolem 21.00!Dneska to tedy stojí za to!!! |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Mitchi1.6.2006 17:05:51
mitchi, šíma mi taky dneska snědl skoro celý grilovaný stehno...ještě nikdy neměl samotný maso, tak jsem si říkala, že nebude vědět, co s tím, hahahahaha...a aby toho nebylo málo, narval si do každý ruky jednu sterilovanou okurku a jednu do pusy, abych mu jí joooo nemohla vzít...to, že už byl tou dobou po obědě, asi nemusím říkat, že:-))))
za chvilku vyrážím s kámoškou do kina a ani se mi do tý zimy nechce, je to děs...ale zase se trošku odreaguju, i když mám skoro výčitky, páč jsme se v poslední době s honzou moc neviděli a dneska z toho večera taky nic nebude, ale zase jdu do kina jednou za čas a honzovi to neva, stejně se potřebuje učit.... a andy, pokud si dobře vzpomínám, tak nám se carrery do felicie vešly, i když jen tak tak, dávali jsme je našikmo přes celý kufr, možná by tam fakt byl lepší nějakej ten kočárek, co se skládá do placky a ne do deštníku... jo a ještě, kdo jste se ptali na tu tekutou kaši-my to tak děláme, šíma jí dostane do flaštičky s tím dudlíkem, co má speciální díru na kaši, vysosne si jí v postýlce, pak odhodí lahvičku, podá si dudlíčka a chrupe, už je na to tak zvyklej....a hustá je docela dost, i když je fakt, že na lžičku bych jí asi dělala hustší.... |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Mitchi1.6.2006 16:31:39
nejlepší by bylo si to vyzkoušet u nějakých kamarádek. víš, ať víš co od toho máš čekat.
¨my nechali trojkolku u našich, protože tam je to samý terén. ale tady na město mi to stačí. sice to kodrcá, ale zase na trojkolce nebylo to madlo a myslím že se to vojtovi zamlouvá jdu se věnivat vojtovi. dřepím tady střídavě od rána :-( jo a vojta se vzbudil a snedl mi na posezení 1/4 kuřete. jarda byl koupit grilované. no takže se nadlábnul. jen ten vršek solenho jsem si dovolila snst. to jsem si ae oravdu dovolila. my jdeme brnkat na struny :-) |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Re: Re: Re: Mitchi1.6.2006 16:27:03
jo Mitchi-je to Zippy.
Musím v prvé řadě změřit ten náš kufr,protože mi dal ten prodavač brouka do hlavy. Pak se podle rozměrů rozhodnu,vezmu Artíka do terénu a uvidím jak v tom bude mít místo a pohodlí.Naštěstí mám sporták,takže na to zatím nespěchám. Jsem ráda za Váš názor se zkušenostmi s určitými kočárky!!! |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re: Mitchi1.6.2006 16:18:23
a ještě něco.
jak říkala máca. ani minimální terén nezdolají. to bohužel. takže si rozmysli kde taky budeš jezdit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.