Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Re: golfky1.6.2006 16:17:36
no a jinak už teda ani u nás není hezky-lije jako z konve a vypadá to na dlouho,ještě,že jsme byli venku dopoledne.
Prý má pršet ještě celý červen-no potěš-to je teda super léto.:o((((( |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Mitchi1.6.2006 16:16:11
a tohle je co za kočár. ty zippy?
asi si budeš muset říct co je pro tebe podstatné. váha, cena, složení, rukojeť, madlo, prostor pro dítě. já potřebovala lehký, snadno rozlžit a složit, a taky cenu. máco, mrkni na tn odkaz na naše fotky. jetam ti upevnění slunečníku :-) |
|
|
golfky1.6.2006 16:13:09
no to mi ani nemluv,u nás manžel nechce investovat ani do nové Inglesiny...
ale ten Nomád ten je....co?no je prostě vymakanej. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Mitchi1.6.2006 15:46:31
andy, jané nomád je boží, ale ta cena nás tak nějak trošku odradila, bylo to víc, než byl honza ochoten do toho investovat a já to docela chápu...a velká nevýhoda je skládání jako na placku a ne do deštníku.....
ale jinak je báječnej a váží asi jen 6 kilo, což na to, jak je velikej a pohodlnej je prostě bomba.... |
|
|
Re: Mitchi1.6.2006 15:45:37
možná to bude tento:
![]() |
|
|
Mitchi1.6.2006 15:37:17
Artík má 80cm a 11,40kg.(minulý týden)
Chtěla bych to i na příští rok,tak už bych raději ty prostornější Zippy nebo Pliko3.Carerry jsou taky super,ale ten košík je fakt malý. Včera jsem se zamilovala do Jané Nomad-ale jsou větší,už jako sporták,ale suprově mají udělaný to vypolstrování-musí být pohodlné a vypadají betelně-jak se nás říká:o)))))! Včera mi prodavač tvrdil,že do kufru felicie by volil raději sporták než golfáč-ten je prý delší-no já si musím změřit kufr-nějak se mi ten jeho názor nezdá. |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re: dětem vše nej k svátečku !!!!!1.6.2006 15:11:56
andy, to se ti jen zdá. on má za zády ještě polštářek.
http://www2.mitchi.cz/gallery/gal/Kveten_2006/21.5.2006/IMG_8370.JPG http://www2.mitchi.cz/gallery/gal/Kveten_2006/21.5.2006/IMG_8363.JPG já neumím vkládat ty fotky. to madlo se dá sundat, takže do kočáru se dostane. myslím že ty proporce se už teď tak rychle měnit nebudou. nevím kolik artík váží a měří. vojta měl 74cm a 10,05kg asi bude nejlepší ho vzít na nakupování a vyzkoušet si to. mě přijde prostorný i když je užší oproti klasickému kočáru, protože na nájezd nenajedu. jako golfky jsou strašný nezvyk. přijde mi že to samo nejede. to víš, nafukovací kolečka jsou lepší :-) ale golfky jsou lehké, sice se skládají do kufru, ale zase když je složíš tak je nemusíš nodit, ale jedou po kolečkách |
|
|
Re: Re: dětem vše nej k svátečku !!!!!1.6.2006 14:54:02
Mitchi-bydlím v Brně a tady je fakt krásně-v poledne bylo 17 stupnů.
No jinak tady v Brně to zase tak s tím sněhem nebude tak slavný-se sněhem si nedělám starost-ten tu dlouho nevydrží. Právě,že někdo psal že má ještě mimo golfáč druhý kočár tak jsem o tom přemýšlela. Mitchi,jak se Ti zdá to Expreso velký pro Vojtu na zimu třeba v kombinéze? Včera jsem se na to Expreso dívala,cena výborná jen asi 4.400kč,ale mě to přijde na kus chlapa malý-ten prostor mi přijde takový hodně těsný-dívala jsem se i na Vojtu na fotce,že je to tak akorát. |
| vojtami | 21287 |
|
|
docela dobrý tip1.6.2006 14:51:54
jak si opět popovídat s lidmi které jste několik let neviděli
www.spoluzaci.cz najdete si školu kam jste chodili a pak i třídu. a pokud vaše třída zatím nevznikla, založte si jí. já takhle našla základku a založila třídu ze střední! |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: dětem vše nej k svátečku !!!!!1.6.2006 14:41:32
ahoj holky tak tady je kosa a stále prší, jsem zrovna u našich, dneska jsem dosala průkazku a byla jsem na krev odebrala mi 4 ampulky a udelala vsechny testy. Tak budem vědět jestli je mimi zatím ok. Zítra jdu na utz a genetiku utz zaplatím si 300 no neva ale chci videt mimi.
JInak celkem nic ráno jsem si pak fajně pospala a dobře se naobjedvala konečně:-) V sobotu a neděli nás čekají dvě 70 se moc netěším:-( Gabro fotečky nádherné a co střevní potíže bylo to ok:-) HOlky ¨víte co my došlo že asi nepojedu v zářído těch Benátek co platí manželova firma:-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.