| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 46155  [Dalších 45425 >>]
vojtami 21287

Re: Re: dětem vše nej k svátečku !!!!!

1.6.2006 14:24:57
arulka si dneska svátek slaví, ale přímo laura se nejmenuje ( pokud jsem to dobře pochopila ze záhlaví mailu )

já myslela že má narozky :-)))

ale stejně vše nej
vojtami 21287

Re: dětem vše nej k svátečku !!!!!

1.6.2006 14:16:06
andy sice nemám zkušenosti jako holky, ale my na zimu vytáhneme zase trojkolku. když totiž napadlo 30cm tak jsme to sotva ujeli s trojkolkou. u nás totiž silničáři pracují 2dny po kalamitě :-)

a kde že to bydlíš? tady je 14°C a je to na dlouhý rukáv, mikinu nebo svetr, bundu a čepici
vojtami 21287

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.6.2006 14:12:37
no právě že už se na to třepu.
jenže jsou prý potíže s územním plánem a obcí, takže za ty 4 týdny snad prý budou vědět jak to dopadlo. a buď to dopadne dobře a pozemky budou k prodeji a nebo blbě a nic se konat nebude.

držte nám palce
Andy s klukama 22326

dětem vše nej k svátečku !!!!!

1.6.2006 14:06:20
A Arulce k narozeninám taky všechno nejlepší!!!!
tak to počasí už se snad umoudřuje,chvíli si popršelo,ale pak jsme se venku museli vyslíkat jak najednou bylo hezky a teplo.
Zatím se to drží a hezky svítí sluníčko.
Artíkovi jsem dneska koupila ke dni dětí tahací želvičku s odklád. prostorem a nočníček SPEEDY a musím říct,že když jsme ho doma vyzkoušeli tak na něm vydržel dost dlouho sedět-tak by to mohlo mít i lepší účinek na to,že by se tam i vyčůral.
Na obyčejném nočníku mi nevydrží sedět ani chvilku-hned vstává.

Dneska jsme to venku protáhli a šel spát až v 13.00,což je u něho rekord.
Mohlo by být odpoledne hezky,abychom si ten Den dětí venku užili.
Jinak včera jsem se byla dívat v terénu na golfky a musím říct,že je jeden hezčí než druhý!Je jich ted tolik,že člověk neví který si z nich vybrat-zalíbily se mi další kočáry-bylo jich tam strašně moc.

Holky Vy které máte zkušenosti s golfkama,chtěla jsem se zeptat jestli stačí golfáč i na celou zimu?Já jsem kdysi měla jen sporták a tak nevím jestli jen s golfáčem to bude v zimě stačit.....DÍKY ZA RADU!!!!
Helík-Zuzka 05,Kačka 07 26057

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.6.2006 14:04:12
Mitchi pokud chcete do budoucna stavet,tak bych do toho okamzite sla:-)Ta cena je bezkonkurencni
vojtami 21287

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.6.2006 13:40:48
jéé, že bysme byly sousedky? to by bylo fajn!

právě že tady se pohybují parcely kolem 1000 - 1200/m2 takže tohle je jedinečná šance!

snad to vyjde a určo se ozvu!
Majenka s Luckou 03/05 19808

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.6.2006 13:32:28
Mitchi - tak až to budete mít jisté a bude se blížit termín, tak mi napiš na mail - marketa.pagacova@seznam.cz
a domluvíme se. 340,-- za pozemek je sen. U nás stavební tak cca 600 -900,-- .
A náměstí máme teda opravdu krásné:-)

Wal - kdy se chystáte do Chebu???:-)
vojtami 21287

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.6.2006 13:24:08
holky, nechci to teda zakřiknout, ale pokud to dobře dopadne s územním plánem, tak budeme kupovat pozemek.....

chtějí 340,-/m2 a pozemek má 700m2 ( my ani víc nechtěli, ale naopak jsme se báli žeten náš vyhlídnutý pozemek má přes 1000m2.
takže zhruba za 4 týdny se dozvíme jak to dopadlo a pokud dobře tak půjdeme do toho. je to sice bez inženýrských sítí, ale ty jsou natažené k sousednímu pozemku, a další ještě pozemky jsou v budoucnu k dispozici, takže to nebude problém. a stejně stavět bychom mohli až tak nejdřív za 2 - 3roky. takže bydlet za za 4roky.

jenže já se vám s tímhle musím vypovídat, protože tady nemám komu. když to řeknu známým tak první co bude že se mě budou vyptávat kde to je k mání a pak nám to vyfouknou.
a taky si nechci dělat naděje. ještě nevím jak dopadne půjčka (bohužel nelze na nákup pozemku využít od fondu pro rozvoj bydlení - manželskou půjčku )

já už si to totiž v hlavě plánuju, jak a co tam budu dělat. hrozně se na to těším, ale bojím se že to nevyjde.

a taky asi budu muset začít pracovat. přecejen to nebude legrace. hlavně by se z tho jarda asi za chvíli picnul.
nevím jak to máte vy - podnikatelé/podnikatelky, ale jarda platí nehorázné sumy jak za sociální, zdravotní, tak dph.
vůbec netuším jak to zvládne zaplatit..... a nechci do toho moc šťourat a vyptávat se jardy, protože vidím jak je z toho hotový

tak jsem se vypovídala
Vínečko 13944

Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.6.2006 12:54:21
salon funguje naštěstí dobře. Hlídání - jsem v pr.. chůva začala pracovat tak jsem tam, kde jsem byla. No, je to na nic. Ale musím to nějak zvládat. Jinak v pohodě.
Helík-Zuzka 05,Kačka 07 26057

Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.6.2006 12:54:09
Gabro kousatko si nechte:-) my jich mame dost.A kdyz uz by se Karolince nehodilo,tak treba jednou pro brasku se Vam hodit bude:-)))

Kruh vypada moc dobre:-),dekujem za nabidku za pujceni,ale ja ho rovnou koupim,mame u babicky bazen,tak tam ho mala uzije cele leto.Budu ji na neho pomalu zvykat a snad se ji v nem bude libit.No uvidime,kazdopadne po dovolene dam vedet,jak to slo.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 46155  [Dalších 45425 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.