Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
17.5.2009 11:02:02
Ahoj, holky,
řešíme tady takový problém....Chystáme se v létě na hory a řešíme, jak s Valentinou, až se unaví. Rádi bychom na náročnější trasy, ale to rozhodně Val celé nezvládne. Tak buď bude chodit A. sám, nebo použijeme ještě nějakou nosičku. Dělá se něco lehčího pro tak velké děti? Většina nosiček má nosnost 15 kg (do toho se vejdeme) jsou i na 18 a 20 kg. Před 2 lety jsme ji nosili v 4 kilové krosně a dalo se to . Takže váha by problém nebyla, spíš ergonomie... Máte někdo nějaké zkušenosti? |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
15.5.2009 0:09:27
Ahoj, docitam a nestacim se divit - Lili, to by mne taky vytocilo, kdyby mi tchanovci neco vyhodili, kdyz si to u nich schovam:-(
Martino - davat znova zalohu je fakt divny. Taky by mi to vadilo, ale v ramci dobrych vztahu bych to asi taky zaplatila. Maco - drzim palce, at ti simu vezmou do skolky, nedovedu si predstavit, ze by ted Ada nemel jisty, ze by do skolky od zari sel i nadale. Dneska byla ta jejich skolka ve zpravach, protoze jim tam nejakej pitomec ukradl stromky, ktere si deti sazely a pak jim sebrali klouzacku z hriste a dalsi veci. Chapete to jednani? Okrast maly deti... Luciano - uzivej klidu bez deti ![]() Vcera jsme byli v kine na andelich a demonech, film nic moc a navic se mi stejskalo po detech, no jsem ja normalni? Asi uz blbnu... |
| luciana123 | 20587 |
|
|
14.5.2009 17:06:19
Ahoj holky,zdravim z Ostravy,
mam chvilku,Aga kuka na pohadku:). Marti,z tou zalohou tchyni,to je teda sileny...uplne si to dovedu predstavit...!! Lili a vyhozene hracky,to taky nekomentuju.Kdyz jste si je tam schovali,tak je jasne,ze asi je vyhodit nechcete,ze..ojojoj Maci,drzim palecky ze skolkou!! Aga taky jede dos kolky v prirode,jedou na Slovensko n a 4dny. Nastesti je to soukroma skolka,takze vychazi max vstrict a domluviliy jsme se,ze pojede s nima nase Lucka.Ve skole uz stejne skoro nic "nedelaji:)"..no 9.trida:). Nakonec to bud eoboustrana pomoc,AGA TAM BUDE MIT SEGRU a i pomuze ucitelkam s detma,treba s oblekanim a tak!!! Takze budu po 4letech bez deti:))). Holky,co bydli v okoli Prahy,nevite o nejake akci ke Dni detI?? Budu u kamaradky v Koline,tak by jsme se nekam podivali.Nekdo tady psal o Pohadkovem lese u Kutne hory??!!Prosim pisnete ,pokud neco vite, dekujiiiiiiiiiiiii. Preju vsem krasny den |
| Máca | 22402 |
|
|
14.5.2009 11:29:59
no holky, dík, další zápis máme 9.,10. června, dobrý je, že tam už můžu bez šímy, jen to vlastně jen formalita.. staví se tu nová školka pro 50 dětí, tak udělali další zápis, protože se nevědělo přesný datum otevření a ona už na tom zápise ta ředitelka vlastně musí domuvit případný datum nástupu toho dítěte, proto to takhle posunula, aby věděla co nejpřesnější datum otevření toho novýho pavilonu.. podle všeho to bude někdy v říjnu, no ale lepší když nastoupí v říjnu, než vůbec, že jo..
blbý je, že prostě děti matek na mateřský jsou úplně na chvostě, i o víc než rok mladší děti maj před šímou přednost, pokud nemaj mladšího sourozence.. takže je to taková detektivka, 50 míst je dost, ale asi ne úplně dost |
| Walerie | 20776 |
|
|
13.5.2009 23:23:45
Máco - teda na tu školku držím palce, to by bylo fakt blbý.
![]() Martino - já taky náročný pracovně. ![]() |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
13.5.2009 23:03:47
Máco, vlastně jen na 6 dní - od pondělí do neděle
. Moc Ti držím palce, aby Šimona nakonec do školky vzali... to je fakt pech, aby chodil rok a pak byl doma.Já se snažím odpočívat co to jde, ale moc to nejde . Ale ono zas bude líp. V létě mám dovolenou tři týdny v kuse, to bude fajn. |
| Máca | 22402 |
|
|
13.5.2009 14:04:06
jé marti a na jak dlouho jeli?? ty jo, si nějak neumím představit, že už by měl šíma organizovaně někam na dýl odjet.. on by byl určitě v pohodě, ale nevím, jak bych to nesla já
přeci jen babičky jsou něco jinýho ale u nás se zjevně nic takovýho nechystá zatím, tak jsem v klidu...holky, určitě si dopřejte nějakej odpočinek, věřím, že jste musely mít teď fakt záhul... já chodím každách 14 dní na masáž a musím říct, že zaplaťbůh.. máme tady naprosto úžasnýho maséra, už kvůli němu jsem vděčná, že jsme se přestěhovali.. čím dýl k němu chodím, tím víc se vždycky těším.. když teda pominu i to, že moje záda to potřebujou jako sůl, protože jak nebyl matouš moc náročnej jako mimčo, tak te´d by se nosil prakticky pořád ovšem teď má taky už přes 12 kilo a navíc má takovýho koníčka- vždycky se rozhodne, že hodí šipku, když ho držím jen na levé ruce a pravou něco dělám... takovou bezmeznou důvěru, že se mu nic nestane, to jsem ještě neviděla |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
13.5.2009 12:53:30
Ahoj holky, jasně že jsem zaplatila podruhé - rozhodně se nechci s tchýní hádat a kazit dobré vztahy, ale přiznávám, že je mi to prostě hodně nepříjemné a štve mě to.
Kačka je na školce v přírodě, myslím, že to bude v pohodě, školku má moc ráda a má tam spoustu kamarádů. Wal, taky jsem teď měla/mám hodně náročné období - naštěstí teda "jen" v práci. |
| Máca | 22402 |
|
|
13.5.2009 11:45:26
wal, no už to tak vypadá, že to asi udělám.. matouš už by moh mít to očkování zadarmo a dneska jdu se šímou na výtěry, tak uvidíme.. necháme si je udělat i my s honzou, ale jestli to nosí šíma ze školky, tak s tím fakt nic jinýho než očkování nezmůžem.. :-(
|
| Walerie | 20776 |
|
|
12.5.2009 23:44:03
Máco - já bych nechala Matouše naočkovat prevenarem a Šímu pneumo 23. Já nechala Esterku taky naočkovat prevenarem kolem druhého roku věku po tom co měla pneumokoka, tehdy na to měla své první atb a dokonce píchané, aby se toho zbavila. Druhé atb měla teď ve 4 letech na zánět průdušek.
Martino - to s tou zálohou je teda hooodně nepříjemný, já osobně bych to radši zaplatila znovu než kazila dobré vztahy. já jsem měla teď opravdu hodně náročné období a jsem dost vyčerpaná, doufám, že bude líp. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.