Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:50:01
no, je fakt že co mám vojtu tak mám paniku abych náhodou nezapomněla vzít tbl. ale před vojtou jsem klidně zapomněla 5tbl ( ne za sebou, ale v měsíci ) a byla jsem vklidu. říkala jsem si že by mi mimi nevadilo když už by se to stalo. jen by to nesmělo být na škole.
teď druhé mimi ještě nechci. docela mě překvapuje kolik holčin už plánuje další mimi. já si ale opravdu myslím že to bude dobré. tedy přeji aby to dopadlo podle toho jak chceš ty. a co salon. stíháš? a co děti? co hlídání? dopadlo to dobře? |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:45:06
vojta je dneska nějaký rozjívený, tak to hned na spánek nevypadá. ale už je po O a je v postýlce.
majenko, moc bych tvou nabídku na prohlídku brala! pokud si to nepletu, tak v chebu je starobylé náměstí s domy z gotiky? moje babička kytky miluje a vše kolem zahrady. mě se taky kytky líbí a nepohrdneme výstavami a prohlídkou krajiny. ( babička hodně chodí třeba na výstavy bonsají ) víš, pro tebe je krásná příroda běžná. jenže u nás je pořádný les nejblíž 30km na kokoříně, pak asi 60km u benešova u prahy a nebo u berouna. my tady máme kaučuk - českou rafinérskou. je to tady samý komín. taky jsou tu krásná místa, ale abysme se sebrali a šli na procházku do lesa třeba stavět domečky - to tady nelze :-( na kladské jsme byli jednou a byl to opravdu zážitek. to víš, my tu máme samý beton a smrad z aut a na kynžvart má zase vzpomínky babička, protože odtud byla její nejlepší kamarádka a pak se tam přistěhovala zpět ( než umřela ). a já tam mám její vnučky - hodně jsme se spolu kamarádily, ale chtěla bych je alespoň pozdravit. no a s drahými restauracemije mi to jasné. ale my máme v ceně plnou penzi. právě že mě hooodně překvapila nízká cena za ubytování a jídlo. asi 3600 na osobu. jen vojtovi ještě dokoupím taky dětskou plnou penzi. a moc ti děkuji! |
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:32:17
Lenny:)) teda to by byl pech. Ale ty když si byla těhu, tak ti bylo zle, ne? Tak bys to mohla poznat podle toho.
|
| Vínečko | 13944 |
|
|
Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:20:52
mitchi, víš ono to má jeden háček - jednu tabletu sem vynechala a dle dr. to může být těhu.
|
| Gabro | 23787 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:20:23
Lauře (Arulce) vše nejlepší k dnešnímu svátku!!! :-)
|
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:19:40
Wal - pochopitelně zámek, ten je parádní. Já spíš myslela nějaký kulturní akce.
|
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:15:06
Do Kynžvartu na zámek my jezdíme každé leto alespoň 2x až 3x. Je tam nádherný park a dobrá veliká restaurace hned u zámku. Nás to tam baví a sledujeme, jak pokročili s opravama zámku.
musím jít uklidit tu spoušť co tu je než se Esterka vzbudí. |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: Re: Re: ...1.6.2006 12:08:39
Mitchi ,
pokud vím, tak všechny balneoprovozy jsou u nějakého sanatoria nebo u lázeňského domu. Koukni se na tyto stránky: www.marienbad.cz Tam je většina provozoven. A je tam i ceník. Připrav se na to, že všechny lázeňský města - K.Vary, Mariánky, Fr.lázně jsou děsně nadražený. A i co se týče jídla v restauracích. Kladská a Kynžvart - to je pěkná příroda, parádní vycházka a čistý vzduch. Ale nic jinýho tam není. Kdybyste jeli do Chebu, ráda ti budu dělat průvodkyni. Až do 24.9.2006 je u nás krásná přeshraniční krajinná výstava. Je to přímo pod hradem, který je taky opravený, jsou tam i nové prolejzky pro děti , výstavy kytek, různé typy zahrad. Jestli máš ráda kytičky, zahradničení, kulturní akce (které jsou tady každý den), příjemnou procházku okolo řeky, tak to je taky dobrý tip. Jinak se ptej na co chceš, pokud budu vědět a umět, odpovím a zařídím. |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: ...1.6.2006 11:58:10
ale lenny, pokud jsi antiko brala a poctivě, tak snad těhotná nejsi.
spíš bych to dala za příčinu třeba rozházení hormonů. přecejen jsi jela v kuse 3 rojky. od těhu s adámkem, pak jsi kojila a hned jsi otěhotněla a zase kojila... podle mě si tělo musí udělat taky pořádek. a jak dlouho nekojíš, bereš prášky? |
| Vínečko | 13944 |
|
|
Re: ...1.6.2006 11:48:12
ve středu jdu na UTZ tak budu vědět, co a jak. Dám Vám vědět. Jsem teď z toho taková všeljaká. Prostě si to neumím představit.
Antikonáplast nemůžu, protože ona zadržuje hodně vody v těle a přibírá se po ní:-( Což teda já potřebovat nemůžu:-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.