| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 46155  [Dalších 45405 >>]
vojtami 21287

Re: Re: Re: Re: Ahoj holky

1.6.2006 11:36:38
vojta si teď hraje v obýváku, hází balonkem co patří k chodítko odrážeslu FP a strašně se u toho chcechtá.
mezitím si jde zahrát na kytaru a je spokojený :-)

mrkvička teda u nás vůbec nefrčí, ale když si jí oloupeme my tak pak loudí a párkrát si i kousne. ale není to jído pro něj.
je to ale jak jsi říkala. nic červeného do pusy!
vojtami 21287

Re: Mitchi,

1.6.2006 11:33:21
majenko, do mariánek.
nevím jestli sjem ti psala že bych chtěla ještě naplánovat výlet do kynžvartu a na kladskou.
možná i do chebu pokud vyjde čas ( nevím jak to bude s jídlem, jestli se bude dát domluvit třeba místo oběda velkou svačinu...
Gabro 23787

Re: Re: Re: Re: Ahoj holky

1.6.2006 11:30:03
Fasolo, tak jsem nacpala ještě pár fotek z pláže. Bohužel pláž jako takovou mám ošklivou fotku, neboť bylo pod mrakem... Tak ji tam ani dávat nebudu...

Helíku, tobě dám na Dubňátka fotku toho "kruhu". Není problém si ho půjčit...
Máca 22402

Re: Re: Re: Ahoj holky

1.6.2006 11:27:23
mitchi, tak to znám, šíma taky nabízí, nejradši tátovi:-))) včera když jsme byli na té večeři, tak jsme šímovi objednali salát, aby se zabavil, jenže na něm byl trošku dresink, což šíma brzo zjistil, takže pak vždycky vzal kousek mrkvičky, olízal dresink a mrkvičku dostal táta:-) a takhle to bylo se vším, i když nutno říct, že si s každým kouskem dost slouho hrál, honza se smál, že jsme mu nemuseli objednávat celý salát, když stačily dva kousky mrkve:-))
Majenka s Luckou 03/05 19808

Mitchi,

1.6.2006 11:18:55
Já bych ti ráda pomohla, ale úplně mi vypadlo, kam jedete. Do Varů nebo Mariánek?
vojtami 21287

Re: Re: Ahoj holky

1.6.2006 11:17:13
fasolo tak to je dobrá příhoda s kočičkou.
u nás zase letí pejsci a všechno je HA HA ( jako haf nebo jako haryk ). když vojtík nechce papat tak máme takového malé dřevěného pejska, taknejdřív papá pejsek a pak teprve vojta.
u nás se zase vojta pořád s někým dělí o jídlo. nabízí ho každému. i když jsem byli na stříhání jedl placičku a nabízel jí kadeřnici.
a je s tím nabízením fakt vytrvalý.
včera dostal ještě od velikonoc perníček - tvrdý jako šutr. to bylo kuřárko se žlutou glazurou. a zrovna přijel táta, takže vojta mu pořád dával ochutnávat. jenže glazura pustila a byl ulepený táta i vojta.
ale vojta perníček nejedl, jen že ho prostě zrovna musel mít když ležel na stole ( dala jsem ho ke kafi na namáčení :-)))

helíku, moc ti to sluší. ale kdybys nenapsala že zuzanka je na fotce s tebou tak bych tě asi vůbec nepoznala. a krásně se ti moncl zahojil!
vojtami 21287

Re: Re: Re: Re: Maru

1.6.2006 11:08:05
majenko, to jsem ráda že jsem tě zastihla!

tak ten hotel kam pojedeme se jmenuje kossuth. má to být 200m od kolonády.
ale musím ještě vojtovi zaplatit dětskou plnou penzi protože se službami u něj není počítáno. a taky nevím jestli mám brát postýlku nebo se vyspí u mě na posteli. pro mě to problém není. a táta říkal že ten zájezd je někdy koncem září - začátkem října.
prosím tě... nevíš jak je to s nějkýma léčebnýma procedurama? protože v tom hotelu nic není a babička by si jistě ráda zašla do léčebného bazenu, bahna nebo na masáže.....
jde to vůbec někde veřejně bez objednání. prostě veřejné lázně? které nepatří k pobytu v hotelu? nemohla bys mi prosím prosím něco zjistit?
Fasola 24539

Re: Ahoj holky

1.6.2006 11:01:02
Gabro - supr fotky!!! ještě prosím přidej nějakou z pláže - ať se můžem zasnít :-)

O Antiknáplasti slyším taky poprvé, to bude asi tím že jsem nic nebrala, po 20 jsme měla tak 3 antikoncepce tak 2 roky, ale bylo mi po nich zle. Tak jsem nebrala žádnou a chráníme se jinak.
Teď nevím jak s tou doktorkou, doteď byla fajn, a najednou takové blbé kecy. No než dostanu MS tak budu mít času na rozmyšlenou dost :-)

Podařila se mi skvělá věc. Adrianka má plyšovou kočku - s tou spí, ta zahání chmury když je zle, když spadne z radiátoru, teď jí začala i dávat jíst rohlík a pít z hrníčku. Jen kvůli kočce se naučila přes den spát sama v postýlce. I večerní kojení je už s kočkou v náručí. Včera jsem ji nachytala jsk s ní vytírá tabuli od křídy. No a podle toho - jak jí všude smýka - ta kočka vypadá, peru ji 2x měsíčně, ale nevím jak dlouho to ještě vydrží. Kočka měla lísteček s www stránkou výrobce - je z Polska - tak jsem tam napsala - že nutně potřebuji kočku - přestože dodává zvířata po krabicích - pošle mi 2 kočky !!!!!!!!!!!!!!! za dobrou cenu
jsem zachráněna :-)

Gabro 23787

Re: Re: Re: Re: Maru

1.6.2006 11:00:52
Děkuji za pochvalu fotek :-). Mám jich asi 130. Nechtěla jsem ale tak moc zahltit Dubňátka :-).

Jinak Karolínce dovolená moc prospěla. Trochu se tam vytáhla, prořízly se jí dva špičáky, takže má 12 zubů (horním stoličkám se nechce), naučila se pít z obyčejné skleničky a už pořádně chodí (už neleze). Je na ní vidět, že tam tak trošku "dospěla" :-). Bylo tam okolo hodně starších dětí, takže to měla od koho okoukat. Daniel zase naopak okoukal lezení od Michaela, takže přestal chodit sám :-).
Majenka s Luckou 03/05 19808

Re: Re: Re: Maru

1.6.2006 10:52:01
Čau lidi,
vítám Gabro Vydovolenkovanou:-) Koukala jsem na fotky. Jsou krásný, protože tam máš krásný model:-) Karolínce to moc slušelo a vypadá moc spokojeně.

Antikoncepce - já jí brát nemůžu kvůli těm játrům, ale s naší frekvencí sexuálních hrátek by to ani tak nemělo cenu....

Včera Lucka večer předvedla parádní výstup než usnula. Plakala i když si k ní lehl táta, i když jsem jí chovala já....myslím, že to bylo tím, že jsem jí dávala spát v půl osmé a ona ještě předtím dováděla, smála se a blbla, takže sem po ní zřejmě chtěla nemožné během chvíle usnout...

Dneska nám dělali žaluzie v obýváku a přišli v šílenou dobu 8.00 hod:-( to my se většinou ještě válíme v posteli.

Dneska jedu s mamčou na vernisáž. Ta paní fotila i naší Lucku, tak se jdeme podívat jak tam pěkně "visí" :-))

Včera jsem dělala kuřecí guláš, trošku zjemněný smetanou, tak to jdu ohřát a udělat kolínka....
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 46155  [Dalších 45405 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.