| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 17166  [Dalších 16406 >>]
Pole levandulové 23006
6.5.2009 22:43:33
Luciano, tak dobry kozi syr uz jsem nejedla dlouho, bohuzel u nas jsou jen ty zavanejici :-(

Marti - ano, stale jsem hrda kojici matka ~;) Isabelka se s tim nijak nepare a mne uz to ani neprijde, diky tomu, ze spi dlouho, tak mi ani nic neboli, prsa si stihnou v mezicase odpocinout. Dalsi level bude poridit si do mrazaku zasoby odstrikaneho mlika. Koupila jsem si "inteligentni" odsavacku, ktera by mela myslet i za mne, ale porad se nemuzu odhodlat ji pouzit /preci jen mi ta podobnost s dojnou kravou prijde az prilis realisticka:-)/. Budu ale muset, za tyden chceme jit do kina, tak aby tady babicka nemusela resit pripadne rvouci mimi a jeji hlad.

Lili - to ma Martina pravdu, tezko by se skryvalo, co cekas, kdyby nastal hromadny nakup ruzovych saticek. A ze bys urcite nakupovala, to je mi jasny - soude podle sebe.
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383
6.5.2009 22:28:40
já jsem opět slaměná vdova, manžel čím dál častěji pracuje mimo domov a většinou několik dnů za sebou, tak je mi teď už celkem smutno. A fakt se těším na prodloužený víkend.

Lili, no tak samozřejmě si manžel může počkat na porod, že jo, ale kdybys začala po návštěvě gynekologa jednoho dne rozprodávat oblečení po klukách a začala pořizovat barevně odlišné, tak těžko říct, jaké překvapení by se na porodním sále konalo. :-)

Skramuško a propos, jak jde kojení? Je Isabelka stále jen na MM?
Ten rodný list je vtipný - rozhodně kuriozitka jako hrom. :-)
Harry Potter mě taky pobavil. To ho Áda i někdy viděl? Ptám se hlavně proto, že Ondra si hraje na Spidermana, ač jsem mu ho nikdy nepustila na dvd a nikdy ho tudíž neviděl v akci.

A jinak Ondra po nedávné návštěvě Leteckého muzea v Kunovicích a následně i letiště, kde zrovna skákali parašutisti, zcela propadlu letadlům. Před pár dny jsem je nechala doma s mým tátou a po návratu studovali na netu jakési technické vymoženosti a Ondra hlásil, že jsou to "spitfajry". Čeká nás za pár dnů dodatečná oslava narozenin s jeho kamarády, na kterou dle zvyklostí pořizují dárek rodiče ze "sesbíraných" peněz, tak zkouším něco vymyslet, aby to bylo trochu milé jako Lego a zároveň to uspokojilo jeho vášeň pro vojenská letadla...

A za pár dnů bude mít Matýsek dva roky. Čím dál intenzivněji myslím na to, že v tom stejném věku už jsem měla před porodem Matýska. :-)

luciana123 20587
6.5.2009 12:56:35
Ahoj holky,
Lili,ja si fakt "posmakla" na tom kozim syru.Dela to tam pan,co ma salas tak asi dobre,kdyz nesmrdel:))))))).
Nalozila jsme si do toho bazalku a i pazitko,to bylo mnam mnam.
Lili,manza to urco nevydrzi:))) a bude chtit vedet:).

Skramusko,Isabelka krasne roste:).
Aga taky ze zacatku dost pribirala,ale jen v prvnich tydnech,to se me doktorka dobirala,ze mam asi misto mlika smetanu:))).

Holky,teda pokud budete delat srazik,pisnete prosim pak i na dubnatka vzkazik.
Ja s ebudu v cervnu i o prazdninach "pohybovat" na Kolinsku,tak kdybych byla zrovna v Cechach tak moc rada s Agusakem do ZOO prijdeme a rady vas vsechny uvidime!

U nas v OV prsi a je pekna zima i jeste topime!!

Mejte se krasne
L.
Pole levandulové 23006
6.5.2009 10:40:07
Isabelka vazi zatim 3070g a meri 49,5cm, vcera ji byly dva tydny. Po porodu zhubla az na 2630, tak si myslim, ze 9 kg asi jen tak nehrozi, i kdyz je teda fakt, ze apetit ma.
Vcera jsem si s Katy rikaly, ze bychom mohly spachat zase nejaky srazik, co vy na to? Treba s detma v zoo, nebo tak neco?
Katy (Michaela,Valentina) 20406
6.5.2009 10:21:51
Tak mě Skramuška předběhla, chtěla jsem napsat, že jsem viděla naživo Isabelku, musím říct, že je opravdu nádherná! Mrzelo mě, že jsem neměla sebou Val, protože tam byl i Adrian - náš bývalý "ženich" a to je tedy taky fešák ~f~ Bylo to moc príma překvapení :-)

Lili - to musí být těžké neprokecnout se, když znáš pohlaví a manžel ne..To si neumím představit, ale chápu. My to zkusili jednou s překvapením a jednou bez a obojí to má něco so sebe.

Lili + 5 :-)) 28559
6.5.2009 8:29:40
kolik váží Isabelka???Ty píšeš kolik přibrala, ale ne celkově-se pochlub~;)Aby ste nedopadli, jak my s Martym v půl roce- měl 9kg-buřtík jeden~t~ Jedl co dvě hoďky.
6.5.2009 8:27:23
Luciano-tak to je fajn, že se víkend povedl. Já dělám kozí sýry a jsem na ten smrad hooodně citlivá a musím říct, že když se vše správně udělá, tak nesmrdí a je super~R^ Mliko jsem pila jen čerstvě nadojené, páč potom tam ten čmuch cítím.

Skramuško-jo, on je takový blázen~t~u Erika jsem to věděla od 30tt-sem se chtěla nechat překvapit, ale nevydržela sem to a on si počkal až na porod~d~
Pole levandulové 23006
5.5.2009 23:33:32
Ahoj, tak nastesti Ada spalu nemel, byla to jen nejaka infekce, ATB mu zabrala skoro hned, ale diky tomu CRP vim, ze je nedostal zbytecne. Dneska jsme byli na kontrole, tak uz muze mezi deti. A Belinka za tyden pribrala 230 g, byla pochvalena, jak roste, tak jsem rada.
A potkali jsme na nakupech v AV Katy, moc ji to sluselo :-) Skoda, ze nemela sebou i Valentinku.

Lili - to mysli manzel vazne, ze by to vydrzel az do porodu, nevedet, co cekate? Ja bych to nedokazala, urcite bych patrala a pak se podrekla.
luciana123 20587
5.5.2009 12:46:27
Tak ted stiham pravidelne procitat:))),tak doufam,ze mi to cas porad dovoli.
My se vratili z Carodejnickeho vikendu z Male Upy,
bylo super,bydlime vzdy na chate Tapka a uz jsme tam jeli podruhe na Carodejnicky vikend a nemuzu si vynachvalit:).
Souteze,dokonce tvorba i pro rodice:).Taky tam maji ted nove male kozy a ovce .A taky k prodeji kozi syr:).Mile me prekvapopilo,byl fakt dobry.Nevim proc jsme si vzdy myslela,ze "smrdi":).
Vlozim i nejake fotecky vecer:).

Holky,tak Agu jste nepoznaly:).No trosku porostla a taky jsme ji nechali dlouhe vlasky,za rok ji docela porostly.Loni v tuto dobu byla jeste na kluka:).

Ja si ohlizela taky na dubnatkach fotky a deti fakt vyrostli:).
Kacence pekne porostly vlasky,Gabro holky ty jsou kouzelne a tve fotograficke umeni je fakt krasne,delas hezke fotky.Maci a kluci na motorce,parada:)).

Tehulky,drzim palce at tehu nevolnosti prejdou!!
Lili,teda uz jsme asi tady vsichni napjati,co se v brisku schovava:)).

Skramusko,jak Ada ??Doufam,ze spala se vyloucila!!!

jdu pustit dalsi pracku,zase kupa pradla:))).
Mejte s emoc hezky a pohodovy den,
Lucka~y~
5.5.2009 7:52:19
Skramuško-třeba by vám ten Harry Poter na matrice prošel~t~

Arulko-trefný dotaz~R^ MMch , tu knihu budu taky kupovat.

Fasolo-obecně nosím melír, ale občas mě to chytne a hodím si Tizian-Hennu, většinou tak jednou do roka, páč se dlouho smývá...Jinak, v albu mám víc starších fotek, kde jsem zrz~;)

Mimouš se má dobře, posunuli mi TP o den dřív:-).Z manžela včera vypadlo, že se chce nechat překvapit, co že to jako je~d~ A já to vědět chci, to bude ještě zajímavé~t~
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 17166  [Dalších 16406 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.