Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maruska+Zdeněček 8.2.2005 | 19313 |
|
|
Re: Re: Re: ...1.6.2006 9:57:03
Arulko,také se připojuji ke gratulantům,vše nej nej nej
|
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Maru1.6.2006 9:54:56
Máco:)) tak já když jsem ráno viděla z okna zase to počasí, tak jsem měla úplně po náladě. jenom doufám, že odpoledne nebude pršet, protože máme vyrazit s kámoškou na kterou se těším a už není tolik možností se s nima vidět, páč oni už přesídlili do Prahy, tak máme vyrazit do města na jednu zahrádku, kde je pískoviště.
Arulko:)) připojuji se ke gratulantům!!!! Lenny:)) tak držím palce ať to dopadne jak si přeješ. Fasolo:)) ta tvoje doktorka je úplně mimo. Spousta mamin kojí svoje první dítě, pak otěhotní a kojí nepřetržitě celou dobu a pak kojí obě děti. Já na tohle téma zrovna nedávno pročítala tady na rodině diskusi. A dřív maminy kojily mnoho let nepřetržitě. Já taky pořád kojím a ještě nechci skončit, akorát prostě už kojíme většinou jenom doma a nejvíc ráno ještě v posteli. I když po pravdě já osobně si nějak neumím představit, že bych kojila dvě děti. Ale maminy si to chválí. Nicméně mě už někdy zmáhá i kojení jednoho dítěte, takže před nima smekám. Jo a včera odpoledne, byla šílenááá zima, ale nepršelo, tak jsme byly na náměstí, kde byl předvolební míting ODS a kde hrála rocková kapela a hlavně kde se pokoušeli o rekord v počtu nafouknutých balonků. takže ty balonky byly všude a to bylo něco pro naše dítě. měla celý kočár ověšený balonky, nejdříve teda jenom těma modrýma ODS, jenže pak si umínila, že chce i ty zelené Zelených, tak jsem jí ho musela dát. No a jak třeba zafoukal vítr, tak se vždycky ty balonky vznesly a Esterka byla úplně unešená. Já jí tam odsud vůbec nemohla dostat. A já byla zmrzlá jak v zimě. No a pak večer přišla kamarádka a řešili jsme koho volit. No aspoň, že máme jasno. |
| Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
|
|
Re: Ahoj holky1.6.2006 9:45:09
gabro mela si pro Kao nejake to plovaci kolo s tim krizem na nozicky,aby ditko nevypadlo?Ja nevim,kde ho mam koupit,zatim sem narazila jen na same od 3 let.Nevis,kde primo tohle maji?A jestli se ti to vubec osvedcilo v mori nebo v bazenu?
|
| Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
|
|
Ahoj holky1.6.2006 9:40:39
Tak to pocasi je fakt des zima zima zima.
Ja antiko zatim neberu,ale zacinam o ni uvazovat,jelikoz mam dost nepravidelny menzes,tak ona by mi to mohla zase urovnat. Gabro strasne si me dovolenkovsky naladila,ze uz se nemuzu dockat nasi dovci.Mas nadherne fotky a Karolince to moooc slusi.My jedeme do chorvatska (autem)25.6,uz aby to bylo,ta zima me znici. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
Maru1.6.2006 9:26:45
v pohode ... ja jsem tu naplast ted taky videla prvne ... po tech dvou letech nebrani zadne antiko ... naplast stoji na mesic 360Kc a na tri mesice je velke baleni za 999Kc ... asi taky zalezi lekarna od lekarny ... ja to poridila za tu tisicovku.
Muzes si takhle i posouvat menses ... vynechava se obvykle jeden tyden na MS, ale nemusíš, nehodí-li se ti to. Meni se to po tydnu. Jediny, co citim, ze me to v miste nalepeni jakoby svědí ... zkrátka sem-tam obcas si pres den vzpomenu, ze se tam nesmím drbat a nestrhnot si naplast - ale ona drží fest - i koupání a plavání je s ní možný. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: ...1.6.2006 9:25:25
dobré ránko holky,
tak jsem se včera jakš takš vyhrabala z depky a dneska ráno vstanu a je to tu zas, už má toho počasí taky plný zuby, to se fakt nedá....ach jo a nejhorší je, že za chvilku je zas podzim, hrůza..... ¨jen doufám, že si to pak to léto nebude chtít vynahradit a neobšťastní nás nějakejma příšernejma vedrama, vzpomínáte, jak bylo loni těch pár dnů to šílený vedro, to bylo strašný, pamatuju si, že to šíma moc nezvládal psychicky.... jinak fasolo, to je přesně typ doktorky, ke který bych už víckrát nešla...a já teda musím říct, že svého práva vybrat so doktora využívám plně, jen nevím, jestli mi to pokaždý bylo k něčemu, ale když už to právo sakra mám, tak proč se trápit s někým, kdo se mnou jedná tímhle způsobem??? lenny, vítej po dlouhé době, to jsem zvědavá, jestli bude mít adámek a hedvička sourozence, určitě nám dej pak vědět.... Gabro, to je mi aleše líto, že se mu takhle zkomplikovalo, ta dovča, ale myslím, že i tak jste si to užili báječně, co?? to je dobře, že i kao se to líbilo:-))) Arulko, taky přeju všechno nej nej nej:-) A fasolo, ještě k tý mojí dietě, tak jsem se dneska fakt na..., páč 14 dní už žeru jen to blbý ovoce a zeleninu, sem tam nějakej jogurt nebo třeba kousek sýra a včera mně vzal honza na véču a já dostala hroznou chuť na lasagne, neměla jsem teplý jídlo fakt dlouho, tak jsem si je dala, ani jsem je nedojedla, páč se prostě nevešly, takže jsem snědla něco málo přes půlku a ty dvě kila mám nahoře!!!! mně prostě asi není dáno zhubnout, fakt...já jsme počítala s tím, že něco naberu, ale ani jsem je nejedla nijak večer, bylo dost před šestou a vůbec, tak si myslím, že teda 2 kila nahoře jsem si fakt nezasloužila:-((( takže jestli se do toho pustíš, tak good luck a pevný nervy:-)) |
|
|
Re: Re: Marusko1.6.2006 9:07:13
Tak ta náplast vypadá opravdu dobře,.po prvním prášku se mi vždycky dělalo špatně,...
|
|
|
Re: Marusko1.6.2006 9:01:33
Děkuji moc, moc se omlouvám,že takhle otravuji a vypadám jak neschopná a nezkušená,...
|
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
Marusko1.6.2006 8:56:02
http://www.mojeantikoncepce.cz/index2.php
|
|
|
Re: ...1.6.2006 8:43:51
Tak jsem asi sto let za opiceme antiko náplast ? O tom jsem neslyšela,..,ůžete mi o tom někdo něco říct prosím,..stydím se,že to nevím,ale opravdu jsem o tom neslyšela,...děkuji
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.