Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
1.5.2009 19:00:01
Mně je bohužel blbě pořád ještě. Nezvracím, to jsem nezvracela nikdy, ale je mi soustavně mizerně a moc toho jíst nemůžu.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
1.5.2009 9:46:05
Skramuško - moc přeju, ať to miminko nechytí. Po nasazení ATB do 24 až 48 hodin končí nakažlivost. Ale bohužel neplatí, že pakliže člověk měl jednou spálu, tak už ji nechytí. Kmenů streptokoků, které ji vyvolávají je více. Ale neboj se, zas až tak strašně nakažlivé to není, protože u nás když s tím válčil 4x Hynek (je to stejný bacil ´jako u spálové angíny), tak jsem to jen jednou chytila já, jinak nikdo a to je nás doma 6.
Lili - teda jsi skvělá . Mít 4 rošťáky a být takhle člověku špatně, tak to by mě odrovnalo. S těmi nevolnostmi - mě u obou bylo dost blbě do 16 tt a pak ještě zhruba 2 týdny trochu. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
1.5.2009 8:26:39
jasně, každé těhu je uplně jiné, jen si dávám naděje,doufám, že né plané
že po 12tt bude líp.Protože představa, že by to mělo trvat ještě o další měsíc víc se mi vůůůůbec nelíbí![]() No, hlavní je, že se má mimouš dobře.Teda aspoň doufám-s tím jídelníčkem, kde vede takový ten několikazrnný tmavý suchý chleba a sýr to není zrovna ideální...Jenže ostatní do sebe moc nedostanu. Trampolínu máme pár let a už kluky trochu omrzela, tak ji venku používáme jako lehátko ![]() Skramuško-pokud si spálu měla ty, tak je to jasné-protilátky budou a jestli bylo ATB včas nasazeno, tak je myslím den infekční-už si to nepamatuju přesně.Držím palce, ať to nechytne. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
30.4.2009 22:52:20
tak to je pech, těžko říct, nakolik je velká šance, že kojené miminko to nechytne. :-(
Lili, tak to je mazec teda já padnu - no samozřejmě gratuluju, ty jsi fakt supermatka. ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
30.4.2009 21:03:26
holky dík, no mám asi ještě 4 další fotky a na všech je podobně extatickej, takže náhoda to nebude... jojo, skramuško, máš pravdu.. ještě že už teď mám svoje koníčky, abych se z toho nezbláznila, až to jednou přijde ze dne na den a já bych nevěděla, co se sebou.. právě jsem zjistila, že náš místní masér pracuje i o víkendech, tak první plus je na světě
![]() ![]() ![]() skramuško, vám držím palce, ty jo spála, no to by bylo nepříjemný.. ale snad i tím kojením je belinka hodně chráněná, čímž netvrdím, že nebude nemocná co budeš kojit, ale třeba zrovna v tomhle případě by to pomohlo.. tak hodně štěstí... |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
30.4.2009 20:06:26
Lili - nechci strasit, ty sama nejlip vis, ze kazdy tehu je jiny, ale mne bylo bylbe pravidelne do 18.tt a obcas do 20.tt:-(
Maco - mas to marny, Sima vypada moc spokojene na ty motorce, budes muset sama v sobe objevit klady osamocenych vikendu ![]() Jinak u nas je to ted tak, ze Ada dneska prijel od babicky s teplotou a mel nejake pupinky na brisku, tak jsem ho jeste rychle vzala k doktorce a vyslo mu hodne vysoke CRP, takze ma antibiotika a musim doufat, ze to neprenese na Belu. Ve skolce meli spalu, ale nechce se mi verit, ze by ji chytil jen z toho, jak byl v pondeli par minut v satne. Pak nam jeho pani ucitelka prave o te spale rekla a doporucila, abychom si ho radeji nechali doma, vzhledem k mimcu. Ada jinak dalsi priznaky spaly nema, ale preci jen by to byl zakon schvalnosti, kdyby to prinesl domu zrovna on, ktery je jinak zdravy temer porad. Tak nam drzte palce...a to se tolik tesil, jak si dneska opece burtiky na carodejnicich:-( |
| Máca | 22402 |
|
|
30.4.2009 12:29:11
jojo, holky, dneska jsem se dozvěděla, že se ale o něj mám bát jen když pojede hodně hodně rychle a spadne, jinak že se bát nemám
![]() musím kouknout taky na dubňátka pořádně, jen jsem koukala nedávno na isabelku a na kačenku od martiny a zarazilo mně, kde má madlenka ty svoje blond vlásky.. a kačku bych teda taky nepoznala .. hrozně nám ty dubňátka vyrostly, mně to vždycky na těch jiných dětech tak překvapí, jako bych neměla doma šímu ![]() |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
30.4.2009 12:12:59
Máco - Šimonovi to opravdu sluší a vypadá nadšeně ...
. Ad trampolína - rozhodně doporučiji koupit takovou s těma sítěma okolo a pak opravdu není se čeho bát. A je to úžasná zábava třeba i pro dospělé ... ![]() Ad nevolnosti - tak mě s Kikčou bylo zle až do 20tt, fakt hrůza. Ovšem nechci Lili nijak děsit, ostatně má těch těhotenských zkušeností podstatně více ... ![]() Nakoukla jsem na Dubňátka a opravdu Agátku už bych opravdu nepoznala stějně jako Kačenku od Martiny ... A Fasolin výkon obdivuju, já bych to nezvládla, strašně se bojím výšek ... A Gabro - krásný fotky, hlavně Kristýnka s koťátkem ... ![]() |
| Gabro | 23787 |
|
|
30.4.2009 12:02:44
Máco, Šíma na tý motorce září! No jo no, budeš to mít těžký
. Kluci jsou super oba. Luci, Agušce to také moc sluší. Už bych ji nepoznala! ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
30.4.2009 11:19:49
holky s tou trampolínou jste mně pobavily, já jí chtěla koupit šímovi k narozeninám a honza mi řekl, že se bojí o bezpečnost... tak on se nebojí koupit šímovi motorku, ale bojí se mu koupit trampolínu
no nic, to jsou paradoxy .-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.