Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
...1.6.2006 8:38:28
Lenny ... jo, tak drzim palce .... at se brzo dozvis, jak na tom jste ... zda se mas psychicky znovu pripravovat na mimiska :)
My snad tohle jen tak řešit nebudem, od soboty jsem si nalepila antiko náplast ... takze snad neselže :o) |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
ahoj1.6.2006 8:35:24
Ahoj holky,
Gabro, vitej zpet doma ... no, jeslti jste tam spis nemeli zustat ... tady to pocasi stoji za prd :( Fazolo - to se mi nezda - s tou mudr ... Marti, co budes psat ? ohledne toho malovani na chodniky kridou ? :)))) křídy nosím stále pod kočárem v košíku ... a než nám zrušili hřiště před domem, tak jsme tam kreslili docela často na chodník :) ted čmáráme mín ... ale taky |
| Maruska+Zdeněček 8.2.2005 | 19313 |
|
|
Re:1.6.2006 8:33:20
Ahojky holky, tak přeji těm našim dětičkám krásný den dětí, ať jsou pořád tak šikovné a dělají nám jen samou radost, hlavně to zdravíčko!!!
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Arulko,1.6.2006 8:27:06
všechno nejlepší. :-)))))
|
|
|
JO a Fasolo,1.6.2006 8:12:50
to má paní doktorka nějaké zastaralé názory, ne? A taky zastaralé metody, kárat takhle pacienty.
Tak to bych chtěla vidět, jak sejme nějakou maminku, která otěhotní třeba tři měsíce po porodu. |
|
|
Ahojte,1.6.2006 8:11:11
Ondra opět vstává čím dál dřív, dnes v 6.15 - vzhledem k tomu, že jsem včera kvůli práci šla spát v půl 12, tak fakt hrůza.
Do toho tu máme šílený slejvák a to mám jít dělat reportáž o tom,jak děti kreslí křídama na chodníku. Tak to opravdu nevím, co budu psát. :-(( Mám fakt náladu pod psa. FAsolo, s tou kaší jsem to slyšela, opravdu se to prý tak dá dělat, zvlášť u dětí, které si nemůžou zvyknout na lžičku a preferují lahvičku. Ale já osobně jsem kaši nikdy do lahvičky nedělala. Gabro, to jste se teda poměli!!! Chudák Aleš, ale každopádně si určitě aspoň odpočinul od práce a byli jste všichni pohromadě. Jen teda to vstávání na cestu zpět je šílené. Jak to Kao zvládala? My to máme opačně - budeme odlétat v nekřesťanskou hodinu (v 5) na Kos a zpátky prý někdy odpoledne. Lenny, já jsem po dokojení neměla MS ještě tři měsíce, pak teda přišla a zrovna teď mi přišlo špinění uprostřed cyklu. Tělo asi blbne. :-) Ale asi stejně radši vyrazím k doktorovi. |
| Fasola | 24539 |
|
|
Re: Jak mi gynekoložka vynadala...31.5.2006 23:00:48
Díky za podporu, Tak vidím že praštěnou mám doktorku - jednu chvíli jsem si myslela že já jsem ta nenormální :-(
Druhého prcka bych moc chtěla, ale když si vzpomenu na tu moji hvězdu jak se ke mě žene a křičí "miko, miko" (mlíko) tak se mi přestávat kojit opravdu nechce. Máco, V rámci psychického odregování jsem si naordinovala 2xtýdně lymfatické masáže. A v jídle sice pochybuji že budu dobrá jako Ty a dodržím dietu (já ti závidím silnou vůli) ale budu se snažit necpat se večer. Ten gymplácký sraz se blíží a já pořád nevlezu do půlky svého oblečení - no když to vemu tak doslova - tak já tam vlezu - jen bych to už asi bez poškození nesundala :-))))))))) Ještě jsem se chtěla zeptat - probíraly jste tady kašičky. A někdo psal že "malý vypije" to děláte řídké do flašky? Já dělám jen husté do mističky na lžičku - řídkou mě ani nenapadlo. |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Průhonice,31.5.2006 22:18:41
Průhonický park taky vřele doporučuji, moje kamarádka tam dělala ve výzkumáku tak jsme tam chodili na procházky.
Navíc je tam úžasná Palačinkárna s krásnou zahrádkou a super Pizzerka ... ;o)) |
| Vínečko | 13944 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Průhonice,31.5.2006 22:11:53
Dělala - negativní
|
| Gabro | 23787 |
|
|
Re: Re: Re: Průhonice,31.5.2006 22:11:06
Ahoj holky!!! Zdravím vás po návratu z dovoloné. Dnešek byl náročný. Vstávali jsme totiž v 1:45 ráno (letělo se v 5:15 a v 8:05 jsme byli v Praze).
Karolínka si dovolenou moc užila. Zvládala to lépe než my :-). Moc jí balilo chodit do moře a cachtat se v bazénu... Průjem jsme neměli, jen Aleš se opět osypal tou vyrážkou (reakce na sluníčko) a nepomohlo nic jiného, než být ve stínu (takže byl hodně na pokoji a spal - po práškách na alergii). Jídla bylo hodně, pěkně jsme si roztáhli žaludky! :-))) Počasí se nám vystřídalo - první dva dny fičel vítr (alespoň jsme si postupně zvykli na teplo), pak bylo krásně a před odjezdem bylo pod mrakem a v noci dokonce pršelo. Ale to bylo prd proti tomu, co jsme viděli ve zprávách - sníh v Německu a na horách!!! :-))) Až budu mít chvilku dám nějaké fotky na Dubňata. PS: Koukala jsem na poslední příspěvky - já také stále kojím a MS stále nemám :-))) A k doktorovi jdu 15.6., tak uvidím, co mi řekne. Ale snad proti kojení mít nic nebude :-))) Musím se přiznat, že jsem byla šťastná, že kojím, neboť v letadle to byla výhoda při přistání i vzletu, kdykoliv měla na pláži nebo u bazénu žízeň, tak si řekla a plíny měla hodně pročůrané, takže tekutin měla dost a dost... Čůrala i dost často do bazénu :-) i pár bobečků jsme vychytali v plavkách... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.