Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabro | 23787 |
|
|
30.4.2009 11:17:45
Lili, mě bylo špatně až do 16tt :-(. A to fest. Ale už jsem zapomněla
.Luci, trampolínu máme u tchýně na zahradě a je hodně používaná .Dnes jdeme na místní Čarodějnice, už se těším. Je to vždy velká akce. Tak budu fotit... Musím vám dát na duben ještě nějaké aktuální fotky holek . |
| Máca | 22402 |
|
|
30.4.2009 10:05:19
![]() ![]() tak to je na ukázku, jak to u nás vypadá ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
30.4.2009 9:22:16
jojo, lili, mně bylo tuhle blbě půl dne jako v těhu a fakt jsem řvala, že alší dítě ani omylem, že jsem už zapomněla, jak je to strašný
mně bývalo blbě tak do 16. tt, nic moc, ale pak už to bylo fakt dobrý..a co orlando, pozdravuje mně?? ![]() luci, ahoj, že se taky ukážeš... no, s vařením máš pravdu, jestli matoušovi ta záliba v hrncích zůstane, tak to budu mít bez práce.. momentáně je vyhrabávání všechn hrnců a hrníčků favorit č.1, ale něco mi říká, že to bohužel vůbec nic neznamená ![]() |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
30.4.2009 7:42:23
ať se vám víkend vydaří
![]() ![]() |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
30.4.2009 7:41:34
Skramuško-tak to je skvělé, že Isabelka pribírá
![]() Máco - genetika je potvora a motorky velké lákadlo ![]() Já motorky můžu-jezdila jsem s bývalým ![]() Ono to nemá od sebe daleko třeba Choppeři a koňáci-u spousty přátel je manžel motorkář a manželka koňařka-příp. oba na oboje, takže mají doma prostě koní víc Ty nevolnosti -to je fakt mazec Už mi jede 10tt, tak odpočítávám dny do konce 12tt.Skramuško, tobě bylo špatně do kdy??Mě u kluků obecně do 12-14tt |
| luciana123 | 20587 |
|
|
29.4.2009 18:11:43
zdravim z Ostravy pri krasne odpoledni.
Teda predem velke gratulace Belincea Skramusce,ze vam holky jde tak hezky kojeni:).Je fajn ze vam to jde a uzivejte si to pekne. Ja Lucku taky kojila jen tydne,proste nechtela prso ani za nic a Aga ta s e zase nechtela pustit a byly z toho 2roky:))). A Belinka je cely Ada:),to musim taky potvrdit:) Lili drzim palecky,at brzo nevolnosti prejdou...! Teda koukam,ze dubnatka jsou sikulky a vsem to na kolech krasne jde!!! Agu ted jezdeni nezajima,momentalne je cislo jedna trampolina!!:) Kdo ma zahradku,vsem vrele doporucuju!:). Maci,no budes mit asi doma dalsiho motorkare:).Ale ono s eto jeste vsecko vytribi.Znam taky par holcicek co co maji vyhradne klucici zajmy a nektere kluky,co jsou zase jako holcicky:),tak uvidis:).Treba Matousek bude maly kuchar :) a bude s tebou doma varit. U nas je to taky,ze Lucka ta je vylozene technicky typ,bavi se s Martinem o vecech a ja "nevim o cem mluvi":)))).Aga ta je tak napul,panenky ji nezajimaji,radsi ma auta a ted momentalne Dinosaury a Spidermana:)),ale saticky ty nosi rada:)))). No uvidime,co se z tech nasich deticek se vyklube:). Vsichni jsou jeste venku,jdu pomalu zabalit,zitra jedeme na prodlouzeny vikend na hory,tak se tesim,ma byt pry krasne pocasicko:). Mejte se moc krasne a jdu pridat par fotecek z oslavy!! Lucka |
| Máca | 22402 |
|
|
29.4.2009 9:29:11
skramuško, tak to ti belinka přibývá krásně
![]() marti m., bezva s tím autem .. já taky jezdím oktávce a nedám na ní dopustit... jo, skramuško, s tím břichem, tos mi připomněla, jak za mnou přišla moje ségra do porodnice s matoušem a povídá: "ježíš, kdy ti to zmizí, to je strašný, fuj, já myslela, že to splaskne, jak porodíš" a to je o dva roky starší než já a má dva vysokoškolský tituly občas člověk fakt nevěří ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
29.4.2009 9:19:26
holky,
ad ta motorka... ono je to právě tak, že ta terénní je bezpečná, pokud se to teda o nějaký motorce dá říct.. jezdí se jen na vyznačených trasách, jsou tam sice hupíky a tak, ale o to jde, na silnici se s tím nesmí a nejezdí to ani rychle, díky tomu, v jakým terénu se jezdí.. proto jsem i psala, že to honza udělal částečně kvůli mně.. měli jsme silniční, když se narodil šíma, ještě jsme trošku jezdili, ale pak se honza začal na silnici bát, a jezdil už jen na okruhu, kde to sice je podstatně bezpečnější, ale zas to vyjde finančně úplně strašně, takže mu nezbylo, než si koupit tu terénní.. takže v podstatě jsem v klidu, tam fakt smrťáky nebývají.. a je to jak píše skramuška, my mu to teď můžem zakázat, on si v 18 postaví hlavu a nezmůžem nic a kdo ví, kdo by ho pak učil a jak by to dopadlo.. takhle vím, že když se něco stane, bude tam mít tátu jako oporu, kterej si snad bude vědět rady |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
28.4.2009 22:18:03
Ahoj, diky za podporu v kojeni
Dneska jsme byli v poradne, a Bela od patku pribrala 140g, tak jsme chvalene a mame i nadale kojit - Bela si to teda vzala k srdci. A pokud budou nejake potize, rada prijdu prosit o rady zkusene matky kojici ci byvale kojici![]() Maco - chapu, ze se citis vystrcena z tech jejich zajmu, ale urcite si na tom casem najdes to lepsi, tj volne vikendy Jen je holt budes muset naucit varit, kdyz budou mit ty chlapske jizdy. Ja osobne mam z motorek vseho druhu hruzu, taky bohuzel znam vic pripadu, kdy to nedopadlo dobre, takze se priznam, ze v Adovi cilene budujeme averzi vuci motorkam. Coz ovsem muze skoncit dvema zpusoby - bud se ji opravdu bude bat, jako je to ted, nebo si ji proste poridi, az mu bude osmnact a mne z toho klepne. A s tim uz nenadelam vubec nic.MartiM - to je dobry, ze se nasel kupec a budes mit sve oblibene auticko. My dneska jeli prvne po porodu nasim autem a docela mi prekvapilo, jak moc jsem musela predelavat sedacku, protoze mi pripada, ze bricho mam teda porad stejny, i kdyz je Isabela uz mimo nej... Lili - drzim palce, at te nevolnosti brzy prejdou, mam je v zive pameti a faaakt neni o co stat. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
28.4.2009 18:43:33
Gabro, díky. Ale obávám se, že o většinu pohádkových lesů přijdeme, na den dětí jsme u moře.
A taky se přidávám k tomu, že odrážecí kolo je skvělý vynález. Teď ho po Kryštofovi dostala Leontinka. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.