| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 17166  [Dalších 16376 >>]
Gabro 23787
30.4.2009 11:17:45
Lili, mě bylo špatně až do 16tt :-(. A to fest. Ale už jsem zapomněla :-).

Luci, trampolínu máme u tchýně na zahradě a je hodně používaná :-).

Dnes jdeme na místní Čarodějnice, už se těším. Je to vždy velká akce. Tak budu fotit...

Musím vám dát na duben ještě nějaké aktuální fotky holek :-).
Máca 22402
30.4.2009 10:05:19

tak to je na ukázku, jak to u nás vypadá ~n~
Máca 22402
30.4.2009 9:22:16
jojo, lili, mně bylo tuhle blbě půl dne jako v těhu a fakt jsem řvala, že alší dítě ani omylem, že jsem už zapomněla, jak je to strašný :-) mně bývalo blbě tak do 16. tt, nic moc, ale pak už to bylo fakt dobrý..

a co orlando, pozdravuje mně?? ~y~

luci, ahoj, že se taky ukážeš... no, s vařením máš pravdu, jestli matoušovi ta záliba v hrncích zůstane, tak to budu mít bez práce.. momentáně je vyhrabávání všechn hrnců a hrníčků favorit č.1, ale něco mi říká, že to bohužel vůbec nic neznamená ~t~

Lili + 5 :-)) 28559
30.4.2009 7:42:23
ať se vám víkend vydaří~R^:-)
Lili + 5 :-)) 28559
30.4.2009 7:41:34
Skramuško-tak to je skvělé, že Isabelka pribírá:-)

Máco - genetika je potvora a motorky velké lákadlo:-)
Já motorky můžu-jezdila jsem s bývalým~t~
Ono to nemá od sebe daleko třeba Choppeři a koňáci-u spousty přátel je manžel motorkář a manželka koňařka-příp. oba na oboje, takže mají doma prostě koní víc~t~

Ty nevolnosti -to je fakt mazec~n~ Už mi jede 10tt, tak odpočítávám dny do konce 12tt.Skramuško, tobě bylo špatně do kdy??Mě u kluků obecně do 12-14tt

luciana123 20587
29.4.2009 18:11:43
zdravim z Ostravy pri krasne odpoledni.

Teda predem velke gratulace Belincea Skramusce,ze vam holky jde tak hezky kojeni:).Je fajn ze vam to jde a uzivejte si to pekne.
Ja Lucku taky kojila jen tydne,proste nechtela prso ani za nic a Aga ta s e zase nechtela pustit a byly z toho 2roky:))).
A Belinka je cely Ada:),to musim taky potvrdit:)

Lili drzim palecky,at brzo nevolnosti prejdou...!

Teda koukam,ze dubnatka jsou sikulky a vsem to na kolech krasne jde!!!
Agu ted jezdeni nezajima,momentalne je cislo jedna trampolina!!:)
Kdo ma zahradku,vsem vrele doporucuju!:).

Maci,no budes mit asi doma dalsiho motorkare:).Ale ono s eto jeste vsecko vytribi.Znam taky par holcicek co co maji vyhradne klucici zajmy a nektere kluky,co jsou zase jako holcicky:),tak uvidis:).Treba Matousek bude maly kuchar :) a bude s tebou doma varit.
U nas je to taky,ze Lucka ta je vylozene technicky typ,bavi se s Martinem o vecech a ja "nevim o cem mluvi":)))).Aga ta je tak napul,panenky ji nezajimaji,radsi ma auta a ted momentalne Dinosaury a Spidermana:)),ale saticky ty nosi rada:)))).
No uvidime,co se z tech nasich deticek se vyklube:).

Vsichni jsou jeste venku,jdu pomalu zabalit,zitra jedeme na prodlouzeny vikend na hory,tak se tesim,ma byt pry krasne pocasicko:).
Mejte se moc krasne a jdu pridat par fotecek z oslavy!!

Lucka
Máca 22402
29.4.2009 9:29:11
skramuško, tak to ti belinka přibývá krásně :-)

marti m., bezva s tím autem .. já taky jezdím oktávce a nedám na ní dopustit...

jo, skramuško, s tím břichem, tos mi připomněla, jak za mnou přišla moje ségra do porodnice s matoušem a povídá: "ježíš, kdy ti to zmizí, to je strašný, fuj, já myslela, že to splaskne, jak porodíš" ~q~ a to je o dva roky starší než já a má dva vysokoškolský tituly :-) občas člověk fakt nevěří ~t~
Máca 22402
29.4.2009 9:19:26
holky,
ad ta motorka... ono je to právě tak, že ta terénní je bezpečná, pokud se to teda o nějaký motorce dá říct.. jezdí se jen na vyznačených trasách, jsou tam sice hupíky a tak, ale o to jde, na silnici se s tím nesmí a nejezdí to ani rychle, díky tomu, v jakým terénu se jezdí.. proto jsem i psala, že to honza udělal částečně kvůli mně.. měli jsme silniční, když se narodil šíma, ještě jsme trošku jezdili, ale pak se honza začal na silnici bát, a jezdil už jen na okruhu, kde to sice je podstatně bezpečnější, ale zas to vyjde finančně úplně strašně, takže mu nezbylo, než si koupit tu terénní.. takže v podstatě jsem v klidu, tam fakt smrťáky nebývají..

a je to jak píše skramuška, my mu to teď můžem zakázat, on si v 18 postaví hlavu a nezmůžem nic a kdo ví, kdo by ho pak učil a jak by to dopadlo.. takhle vím, že když se něco stane, bude tam mít tátu jako oporu, kterej si snad bude vědět rady ~;)

Pole levandulové 23006
28.4.2009 22:18:03
Ahoj, diky za podporu v kojeni:-) Dneska jsme byli v poradne, a Bela od patku pribrala 140g, tak jsme chvalene a mame i nadale kojit - Bela si to teda vzala k srdci. A pokud budou nejake potize, rada prijdu prosit o rady zkusene matky kojici ci byvale kojici:-)

Maco - chapu, ze se citis vystrcena z tech jejich zajmu, ale urcite si na tom casem najdes to lepsi, tj volne vikendy:-) Jen je holt budes muset naucit varit, kdyz budou mit ty chlapske jizdy. Ja osobne mam z motorek vseho druhu hruzu, taky bohuzel znam vic pripadu, kdy to nedopadlo dobre, takze se priznam, ze v Adovi cilene budujeme averzi vuci motorkam. Coz ovsem muze skoncit dvema zpusoby - bud se ji opravdu bude bat, jako je to ted, nebo si ji proste poridi, az mu bude osmnact a mne z toho klepne. A s tim uz nenadelam vubec nic.

MartiM - to je dobry, ze se nasel kupec a budes mit sve oblibene auticko. My dneska jeli prvne po porodu nasim autem a docela mi prekvapilo, jak moc jsem musela predelavat sedacku, protoze mi pripada, ze bricho mam teda porad stejny, i kdyz je Isabela uz mimo nej...

Lili - drzim palce, at te nevolnosti brzy prejdou, mam je v zive pameti a faaakt neni o co stat.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
28.4.2009 18:43:33
Gabro, díky. Ale obávám se, že o většinu pohádkových lesů přijdeme, na den dětí jsme u moře.

A taky se přidávám k tomu, že odrážecí kolo je skvělý vynález. ~;) Teď ho po Kryštofovi dostala Leontinka.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 17166  [Dalších 16376 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.