| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 46155  [Dalších 45365 >>]
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 27520

Katy,

31.5.2006 22:10:43
a s tou náladou co se týče počasí mám taky,potřebuju slunííííčkooo!!!

Re: Re: Re: Průhonice,

31.5.2006 22:09:00
Ivaxx,díky,určitě se tam pojedem podívat!!!

Fasolo,tak to je nějaká příšerná Dr. néé!!!Já taky kojím a zkusila by mi nějaká Dr.říct,že to dělám špatně,to by si něco vyslechla!!!!Doufám,že v Ostravě na takovou Dr. nenarazím:((.

Lenny ahojky,tak že by další mimi a co test,nedělala jsi si???
Lili + 5 :-)) 28559

Lenny

31.5.2006 22:07:36
ahoooj!!!!! :-))

Máco - ten typ kočárku to není, mám okouklé obyč. golfky-chtějí za ně 1400,-

Katy - s tou náladou jsem na tom podobně - vytáčí mě každá blbost a chmury jsou s odchodem slunce zase tady :-(

Fasolo - :-)) tak to by mě tvoje doktorka seřvala už v čekárně a nechala odvézt do blázince :-). A jak to bylo v dřívějších dobách??
Vínečko 13944

Re: Re: Průhonice,

31.5.2006 21:56:53
Katy, díky za optání. Ťuk,ťuk, jde dobře.
Máme se dobře:-)
Teď jsme v takové situaci, kdy řešíme jeslti nás nebude ještě o jednoho víc. Beru AK, ale MS nikde. Za týden jdu na UTZ a tam se uvidí, co je toho příčinou. Volala jsem dr. a ta mi řekla, že je malá pravděpodobnost, ale vyloučit to nelze.
ivaxx 44192

Re: Re: Průhonice,

31.5.2006 21:54:05
Kde je zahrada: Před Průhonicemi směrem od Pitkovic, Uhříněvse atd. Je kruhový objezd (hned u dálnice, vedle nákupních center). Než se vjede na objezd směrem od Uhříněvse, tak se odbočí doprava, t.j. těsně před objezdem. Moc označené to není, ale je to úzká asfaltka a asi po 30 m je vchod. Parkuje se přímo u vchodu. Ještě mě napadl jeden orientační bod. Je to přes silnici od rozestavěného aquaparku. Ať se vám tam líbí.

Počasí je příšerné, ale zítra je dětský den v Praze Braníku na nádraží - vláčky, mašinky... Prostě skvělé. Musím tedy ráno rychle absolvovat s dětmi rehabilitaci, neurologii a pak hurá na mašinky a kašlem na počasí!
Fasola 24539

Jak mi gynekoložka vynadala...

31.5.2006 21:53:52
Tak mám "skvělou" náladu.
Byla jsem na gyndě - 13měs po porodu, zeptat se doktorky - jak to se mnou vypadá, že pořád kojím a nedostala jsem ještě měsíčky. Že bych pomýšlela i na druhé dítě. Tak mi VYNADALA, že ještě VUBEC kojím (kdo to kdy viděl tak dlouho, že?) a že otěhotnět až po půl roce od odstavení, ať prý načerpám hodně vitamínů na další těhu a pro dítě. No byla hodně nepříjemná. Že vyšetřovat mě je zbytečné, před 5měs. jsem na kontrole neměla ještě utvořenou sliznici a teď to jistě kvůli kojení nebude jinak.
Kruci vždyď nejsem žádné nezodpovědné individuum!!! Znám v okolí plno ženských které kojily, otěhotněly a porodily zdravé dítě, některé kojily i tandem. Jsem přece zdravá a ještě před 20lety by nikdo neřešil jestli má mamka na další těhu vitamíny!!!
Baba jedna ta mě ale nasr..
Katy (Michaela,Valentina) 20406

Re: Průhonice,

31.5.2006 21:28:40
Tak to jsem byla já :-)
O dendrologické zahradě vím, už se těším, že se tam podíváme. Bylo to v pátek takové rychlé rozhodnutí a nechtěli jsme to na poslední chvíli hledat...Ale byll tam opravdu úžasně! Bohužel poslední den se sluníčkem:-(

Holky, taky vás tak deptá to počasí? Já jsem teď jak saň, pořád natlakovaná a bez nálady, ikdyž nemám důvod. Nějak té zimy bylo letos už moc. Skoro červen a my spíme pořád venku ve fusaku :-(

Ahoj, Leny, zrovna jsem na tebe myslela, když jsem psala, že se tu některé tváře už dlouho neobjevily...Co je u vás nového? Jak jde salón?

Taky tu už dlouho nebyl/a Hrabáček, doufám, že jsou všichni zdraví

Re: Průhonice,

31.5.2006 21:27:52
Jee Ivaxx,prosím kde to v Průhonicích je??No spíš se zeptám na nějaký orientační bod:),nebot já jsem z Kolína,tak se budu muset poptat.Je to super tip na výlet!!

Holky,dneska byla teda děsná zima!!!!

Bell,tobě přeju at už brzo dotelefonuješ. A jen jsem chtěla říct,že já to měla naopak u Lucky jsem "telefonovala"snad 5x denně,byla to hrůza.U Agátky to byla pohoda,to mi sice trošku špatně,ale fakt jen malinko.No a hodné jsou myslím obě,teda zatím:)).

Tak holky jak bylo na Djerbě???Povídáním nám aspon přidáte trochu too sluníčka:))...
ivaxx 44192

Průhonice,

31.5.2006 21:16:14
někde jsem tu dnes četla (omlouvám se, že nevím od které z vás),že jste byli v Průhonicích. Byli jste se už také podívat v dendrologické zahradě u Průhonic? Je to tam podle nás ještě hezčí než v parku (i když ten je také pěkný, měli jsme tam svatbu). Nebydlíme daleko, tak tam párkrát za rok zajedeme. Děti si tam mohou vzít i kolo, smí se vstupovat na trávníky (vždy skvěle posekané, ideální na piknik), u stromů a keřů jsou cedulky s názvy, délka trasy je asi 4 km, prostě super. Jo, a jsou tam 3 rybníky a zlaté rybičky... Zkusím najít nějaké fotky z podzima a dát je na Dubňátka (teď na jaře jsem zapomněla foťák :o().
ivaxx 44192

Gabciku,

31.5.2006 20:52:05
pridala jsem pro Tebe do Dubnatek fotku Nelci v kocarku. At zije stary HERLAG. Je fakt, ze tyto kocarky vydrzi vsechno, ale nove jsou pekelne drahe. Ja ho take mam samozrejme bazarovy.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 46155  [Dalších 45365 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.