Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ivaxx | 44192 |
|
|
28.4.2009 15:26:54
Máco, tak motorky bych tedy skousla velmi těžko. Mám z toho prostě strach. Vadí mi, i když s dětmi jezdíme po silnicích na kolech v provozu. Včera jsme se s manželem chytili na toto téma - H. jsme dali na atletiku na Slavii a on hned vymyslel, že ho bude vyzvedávat na kole. Tak jsem se jen zeptala, zda H. za ním poběží, či jak si to představuje - ne, prý bude jezdit také. Kdyby to byly 2 km po cyklostezce, tak neřeknu, ale je to 10 km z části po normálních silnicích po Praze, zbytek po poli. A to bude H. utahaný po tréninku a bude večer. Vůbec nepochopil, že se prostě bojím, že ho něco srazí - oba jsou roztržití až hrůza a tou dobou je největší provoz.
Prý si to užijí. Můžu se utěšit leda tím, že nenutí s ním jezdit aspoň Nelču. Ta je na ně pomalá.Skramuško - kojení je nádhera. Užij si to. Mě naprosto vyhovovalo, když jsem se nemusela starat o rozdělávání mlíka a mytí lahviček... Krom toho jsem si vždy vychutnala tu "tulící" chvilku. Obě odstavení ve 2 letech jsem ořvala. |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
28.4.2009 14:59:20
MartinoM - mrkni Lili nad ikonku a pochopíš proč ty nevolnosti ...
![]() |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
28.4.2009 14:29:55
ještě než mrknu na fotky na Dubňátka, tak aspoň rychle.....
Lili, nevolnosti v Londýně?????? Jako že nevolnosti z čeho??? Něco mi uniklo? A propos, když jsem byla naposledy v Londýně, taky mi bylo nevolno - byla jsem ve druhém měsíci. ![]() Skramuško, vsadím boty, že nakonec se u vás bude kojit hooodně dlouho . Pro rady si klidně přijď sem , aspoň si nostalgicky zavzpomínáme. Alespoň já jsem teď při pouhé zmínce o kojení nečekaně zjihla. ![]() Máco, hele, tak z motorkářského nadšení bych byla celkově asi taky přešlá. Už proto, co člověk vidí na silnicích. U sebe si třeba takové věci nepřipouští, ale u dětí si hned napíše ty nejhorší scénáře. Jinak díky všem za útěchu v tom mém splínu , už je to zase fajn. Zrovna dnes jsme se bavily s kamarádkou, co má podobně staré kluky, jak to teď začíná být fajn, kluci díky malému věkovému rozdílu ještě stíhají protnout se ve společných zájmech. A na co se opravdu těším - že budeme společně chodit do divadla. Přece jen asi ještě chvíli potrvá doba, kdy je budou oba zajímat pohádky.A jak psala Skramuška o tom, že pro maximální "užití si" jednoho dítěte by to chtělo rozdíl 20 let, tak je to tak. Kamarádka má mezi dvěma dětma rozdíl 15 let, tak koukám, jaká je to vcelku pohoda. Jen teda musí hodně vařit, neb starší syn je v intenzívním vývoji.Pokud jde o kolo, tak jste mě nalomily, že asi Ondrovi už taky sebereme kolečka... Zrovna teď jsme ve fázi výběru nového kola 16-ky, asi ho pořídíme už brzy. Jo a podařilo se nám i v této době prodat auto, Kii Sorrento, což nám hodně pohojí účet a já zase opět přesednu do mé oblíbené Škody Octavie. ![]() ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
28.4.2009 11:20:42
leni, já jsem holt adrenalinovej člověk... tak jsem se těšila, až nebudu těhotná a kojící a nevím co, že se zase svezu, jenže honza jí mezitím stihnul prodat a koupil si tu terénní a tam jsem prostě úplně mimo... on to udělal v podstatě kvůli mně, je to podstatně levnější i bezpečnější a nemusel se tak vzdát svýho koníčka úplně, ale je to bohužel na "úkor" toho, že může děti zapojit téměř okamžitě taky, což by na silniční prostě nemohl
no jo no, už toho nechám, jsou to chlapi, rychle rostou, asi je to život, co nadělám třeba budu nakonec ještě opravdu ráda, že mám prostor pro svoje koníčky a o kluky je postaráno ![]() |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
28.4.2009 10:16:39
ad třetí motorkář -
, tak to naprosto chápu. Já osobně bych teda třetí holku taky neriskovala ... ![]() A k motorkám - tak to obdivuju, já bych se strašně bála. Osobně motorky fakt nemám ráda, bohužel v mém okolí bylo víc případů, kdy se na motorkách lidi zabili, takže mám k nim vysloveně odpor ... Jinak já nejsem taky úplně "klasická" ženská, takže jsem ráda, že i holky nejsou takové ty načančané princezničky ... ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
28.4.2009 10:10:24
ale popravdě, sakra, moc mi to nejde do hlavy, ještě v zimě nesedl ani na boby a teď rovnou bude řídit motorku??? na to jsem nějak nebyla připravená
![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
28.4.2009 10:08:43
jako já jsem taky takovej trošku "chlap", mně panenky nikdy nebraly ani jako dítě, ale paradoxně bych spíš zkousla tu silniční než terénní, na tom bych se mohla aspoň nějak podílet, navíc by to nešlo tak brzo, tu terénní mu prostě honza koupí hned jak to půjde, to vím.. takže do roka jí má a já se můžu jít klouzat
no, pojala jsem to tak, že holt oni budou jezdit a já budu mít víkendy pro sebe, otázka je, jak dlouho mně to bude bavit .. ale prostě budu se muset nějak přizpůsobit... nic jinýho mi koneckonců nezbývá, rodit potřetí (a riskovat dalšího motorkáře ) se mi fakt už nechce... ![]() |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
28.4.2009 10:02:30
Máco - tak to chápu. Já bych z toho asi měla podobné pocity, s výlučně klučičíma zájmama bych asi měla problém. I když u nás to dopadlo "vyváženě" - máme sice dvě holky, ale ani jedna není taková ta typická holčička-princezna (naštěstí
) - Kája je poměrně technicky založená, baví jí počítače atd., Kikča má zase mimo jiné ráda od malinka vláčky a autíčka (i panenky a podobné ryze holčičí věci máme), takže manžel je "spokojený" a po klukovi netouží a mě ta "ženská dynamika" rodiny pochopitelně vyhovuje ... ![]() |
| Gabro | 23787 |
|
|
28.4.2009 9:28:34
Máco, tak pak jedině naučit Šímu vařit (jako kuchař by byl super
). Já teda nevím, co je lepší - zda dva kluci nebo dvě holky. U nás se zase tatínek nemusí tak moc zapojovat, neboť ty holčičí věci mu moc neříkají. Ale obrečel, že jsem naučila Káju jezdit na kole sama, když byl v práci. Tak alespoň z toho rozjezdu měl dobrej pocit . Do míče jí kopat asi nebude učit (to jí nikdy nebralo). Tak uvidíme, jaká bude Kristýnka. Ta je taková víc "klučičí" a tak moc se o sebe nebojí ani nekňourá . |
| Máca | 22402 |
|
|
28.4.2009 9:22:23
skramuško teda ta isabelka je fakt celej ada
arulko, to je kryštof šikulka, bezva, že máme tak šikovné děti.. přidávám se ke gabro, že to odrážecí kolo byl jeden z nejlepších nápadů na dárek, co jsme kdy měli.. gabro, i kája je šikulka, samozřejmě ![]() já chytla včera splín, šíma čím dál víc mluví o tom, že když už umí na tom šlapacím kole, tak chce jezdit na terénní motorce... ne že bych mu to nepřála, ale prostě nějak mně zaskočilo, jak rtychle rostou.. a taky to, že mi opět došlo, že mám dva kluky, matouš vypadá, že půjde v rodinných šlépějích a já budu tak maximálně vařit v karavanu ![]() o tom, že si šíma včera vybral místo pohádky na dobrou noc nějakej článek z časopisu o motorkách, kterej jsem mu sice přečetla, ale rouměla mu každý 3. slovo, ani nemluvím.. jakože nebudu mít se svýma dětma společný téma, prostě mně to úplně rozesmutnilo.. samozřejmě se můžu naučit všechny ty terminusy technikusy a jiný nesmysly, ale upřímně, moc mně to nezajímá ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.