| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 46155  [Dalších 45355 >>]
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: AHoj

31.5.2006 19:07:41
ahojky tak jsem slupla pomeranč a trochu jsem se osvěžila už si pomalu na to zvykám :-) Na večerníčka už nedávájí rákosníčka tak tu vojta řádí:-)

POčasí pěkně hnusné¨, přišla tady nějaká smršť:-(

NO pošlu Vojtu koupat cítím že má v pleně překvapení:-)
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

AHoj

31.5.2006 17:44:02
AHoj holky,

Lenny, jak bysme mohly zapomenout :o) ja si teda pamatuju skoro vsechny Dubnatkove maminy ... co se kdy ukazaly na diskuzi :o) holt spravce Dubnatek je spravce DUbnatek :o))))

Byla jsem dopoledne u MUDr s Amalkou, furt ji "tečou" ty oči k ty zeleny ryme ... oči cely zalepny žluto-zelenejma blivajzama ... tak ma zanet a zitra si jde do lekarny pro mastičku.

Rada tu zas vidim Majenku a i Lenny ... a proste je fajn, kdyz se tu ukaží tváře, co tu nepíšou denne :o)
Vínečko 13944

Re: Re: Re: Re: ahoj holky,

31.5.2006 11:56:21
Ahoj,
vzpomínáte si ještě na mě:-)
Dlouho jsem tu nebyla. Je toho jaksi moc a na Vás nemám čas:-(
Co je zde nového?
Andy s klukama 22326

Re: Re: ahoj holky,

31.5.2006 11:43:06
tak dráček chrupčí,tak mám siestu u kafíčka....
Máco-tak ty carerra jsou i cenově tak stejně jak Peg perego pliko3.
Co se týče toho terénu,tak na to asi golfáče nejsou to pravé ořechové...
Já mám Sprint s nafuk.koly,(výborný po terénu na Pustevny!!!loni to s ním bylo super)tak to asi bude změna,ale je moc těžkej a ještě ta rukojet se nějak uvolnila i vrže-tak ted bych si raději koupila lehký a kvalitní golfáč.
Tady do města bude dobrej a do terénu se bude více chodit po svých.o)))
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Re: ahoj holky,

31.5.2006 11:25:07
Tak jsme dnes byli po mesici na plavani. Mela jsem trochu obavy, protoze Krystof vypadal, ze se mu do vody nechce. Pak tam radil ze vsech nejvic a ja jeste nikdy nebyla takhle zlita..O))

Lili, ja bych toho zajicka do ruky nebrala, protoze vim, ze ho mama pak odmitne, ale ona ho uz tahala moje cuba a navic se tam uz blizili dalsi psi. Ja mam takove vycitky, ze jsem ho mela vzit domu? Proste je mi z toho smutno. Ja jsem na zvirata dost zatizena a vubec jsem v tu chvili nevedela co delat... Kdyby to bylo kote, tak ho popadnu a vypiplam, ale divokeho zajice? Nevedla bych co s nim, kdyz bych se poradila na veterine a zachranilo ho, co potom doma? Mam psa s loveckyma zkouskama a mam prai ochranit nase morcata..
Máca 22402

Re: Re: Re: ahoj holky,

31.5.2006 10:24:55
hm, takže španělská vesnice:-)))))) ale je fajn, že se to hned i někde využije, to musí být hned lepší pocit, než to psát tak nějak pro nic za nic, co? každopádně držím palce, ať to dobře dopadne....
Majenka s Luckou 03/05 19808

Re: Re: ahoj holky,

31.5.2006 10:14:01
Teď jsem Máco chvíli přemýšlela jaký téma myslíš:-) Vybrala jsem si Strategie a řízení malé a střední firmy. Psala jsem na to i bakalářku. Teď to rozšiřuju a jelikož během roku si můj konzultant dodělal docenturu a stal se proděkanem pro vědu a výzkum tak mě nutí pořád k nějakýmu výzkumu a rozboru....na to mu kašlu,protože to neumím a udělám optimalizaci podnikových procesů. Ta firma, pro kterou to dělám to potřebuje jako sůl. Takže to bude mít alespoň nějakej výstup v praxi a nezaloží se to jenom do archivu.
Máca 22402

Re: ahoj holky,

31.5.2006 9:58:13
andy, carrery stojí okolo 8000,-, ale musím otevřeně říct, že terén moc nezvládají:-(( já byla z toho deltimu zvyklá, že projede i pole bez problémů a to teda u těch carrer říct úplně nemůžu, takže jestli někdo plánujete velké terénní výlety, tak asi to chce jinej kočárek...a to maj na golfky skoro největší kolečka, co na golfkách bývají....

majenko- a jaký máš téma??

Re: Re: Re: Re: Ahojte

31.5.2006 9:55:38
Sem to zmenšovala fakt....:-)

Re: Re: Re: Ahojte

31.5.2006 9:51:26
AHojte všechny,
hlásím, že taky žijeme. Lucka měla teď období velkých hysteráků, takže k počítači šlo zasednout až večer a to jsem dělala diplomku....
Asi jí lezly zuby nebo co, ale cokoliv jsem jí zakázala nebo vzala (třeba kartáček na zuby po půl hodině) tak ječela. Já to u ní vůbec neznám.
Včera už byla ale dobrá a zub už je dostatečně vylezlý, tak snad už to bude v pohodě.

Bell - tak tě taky potěším, že já jsem v těhotenství nemohla vůbec chodit do kuchyně, natož abych vařila.....a to mě s oblibou Pavel nechal trápit, třeba ať vařím ryby :-( Přežívala jsem na sladkých rohlíkách a kuřecích vývarech. Taky jsem na začátku hodně zhubla. Pamatuju si, že v pátém měsíci jsem měla 2 kila nahořel, ale pak to šlo rychle. Jo a nevolnosti mi zmizely kolem třetího měsíce.

Golfky - tak my jsme nakonec koupili úplně obyčejné golfky zn. Zooty (nikde na internetu jsem je neviděla) stály 2500,-- a jsou parádní. Mají polohování do lehu (Lucka v nich spí) nánožník dělaný jako pytel (spojený s podložkou), velký koš, spojenou rukojeť, odepínací madlo.....sice je modro - červený, ale to přežiju. Chtěla jsem si původně koupit PP Pliko, ale koupili jsme ještě trojkolku na zimu, takže nás oba kočárky stály 6000,--.

A vypadá takhle:

[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 46155  [Dalších 45355 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.