| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 46155  [Dalších 45345 >>]
Andy s klukama 22326

ahoj holky,

31.5.2006 9:45:38
Tak u nás asi zlobí zoubky,protože včera malej usnul v 20.45 a v 21,30 plakal a nemohl do 23.00 usnout a pořád plakal a byl neklidnej.
Ani manžela nechtěl,a to už je co říct!
Pak už v noci naštěstí spal vkuse až do 5.00 a pak do 7.00.

Lili-jakej to byl typ Graco?Je zajímavej,že má ty gumové kola-což by asi bylo nejvhodnější do terénu.
Ten odkaz na www.... od Mácy se mi ten kočárek moc líbí a je zajímavý,že je od kamarádky tak špatná zkušenost.
Asi ty nejvíce kvalitní jsou Peg Perego,Inglesina,Jané a Chicco-ale asi taky záleží na určitém typu-i ty jsou levnější a dražší.
Máco-prosím Tě můžu se Tě zeptat kolik tak stojí ty Carery??
Já jsem se dívala na Pliko3 a Zippy-byl tam rozdíl skoro 2.000kč,ale vypadají skoro úplně stejně!!!!-jen u Zippy se mi zdál lepší připevnění nánožníku-byly taky dražší.Nezkoušela jsem tam dát A.-spěchala jsem.
Espresso se mi zdá fakt úzký,navíc v zimě by tam A.byl asi jako sardinka.

Máco- s tou váhou jsem se dobře zasmála....:o)))

Walerie 20776

Re: Re: Ahojte

31.5.2006 9:15:44
Bell:)) vydž, mě bylo blbě asi do 13 tt a zvracela jsem několikrát. Večer jsem kolikrát myslela, že se z toho zblázním a pak to po 13 tt krááásně přestalo. Ale já byla šíleně unavená, dorazila jsem z práce domů a skoro každý den jsem si musela lehnout.

A pokud jde o práci, tak já mám pocit, že pracovat od rána do večera už nepůjde nikdy do doby než děti budou v pubertě....no a to potom vlastně asi taky ne. Takže pokud to jde, tak určitě nějaký kompromis.

tady svítí sluníčko, takže doufám, že to vydrží do doby než půjdeme ven. Ale je fakt, že z toho má člověk hned lepší náladu.
Máca 22402

Re: Ahojte

31.5.2006 8:55:14
lili, ona měla myslím tenhle....ale rozhodni se podle sebe, mně od toho deltimu taky všichni zrazovali a já jsme s ním nakonec byla maximálně spokojená a tím spíš, za ty prachy...

http://www.duhovysvet.cz/inshop/detske-zbozi/kocarky/kombinovane/%5Bid-7528%5D-kocarek-quattro-tour-de-luxe-tsb.html

a mně bylo u šimona taky nejvíc špatně večer, zvracela jsem asi dvakrát a vždycky to bylo večer...jednou mně to obzvlášť mrzelo, protože nás strýček vzal s honzou na výbornou večeři, aby poznal honzu ještě před svatbou a já si fakt moc pochutnala, ale pak jsem málem ani nedojela domů, to bylo strašný...a hlavně mi to bylo líto, tu smaženou zmrzlinku s jahodama si pamatuju do dneška, mňam mňam...:-))myslím, že to taky bylo únavou z práce, teď to ale vidím, že chodit do práce je oproti tomu, co mně čeká při druhém těhu, asi pohoda:-))
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Ahojte

31.5.2006 8:47:43
holkám se asi moc to počasí tady líbit nebude

lili z nervů a únavy asi ne ráno si ještě zdřímnu s Vojtou a odpol je celkem klid Vojta takový prudič není takže se to dá.
Lili + 5 :-)) 28559

Ahojte

31.5.2006 8:36:32
dnes jsme vstávali v 8 :-))

Máco - třeba měla na mysli jiný typ Graca - ty golfky jsem měla v ruce a 5 Kg je moc jak byly lehoučky. Ale dík za varování.

Doufám, že budeš vpořádku. Kamošce doporučil doktor druhé těhu za 3 roky po císaři a ona už byla těhotná v 10měsíci po porodu:-). Dělali jí zase plánovaný císař.

belll - mě bylo do 14tt. Nevolnosti přestávají nejčastěji okolo 12tt - hormony se ustalují, funkci vaječníků přebírá placenta a hladina hormonů se snižuje - někdo jí má tou dobou vyšší, tak je mu blbě dýl. Ale , jestli ti taky není zle z únavy a nervů.??

Mě u Erika nevolnosti zvyšovali intenzitu od rána a večer to byly teprv grady, to jsem se stěhovala na WC. Nervozní jsem byla taky dost, musela jsem celý den lítat a nejraději bych spala.

Re: Re: Re: Re: Jo a kaše...

31.5.2006 8:14:28
Máco díky jestli to bude hodnější než Vojta tak to se budu pořád flákat hihi:-)
Dej pak vědět jak to vše dopadlo u ženského budem mačkat aby to bylo v pořádku
Máca 22402

Re: Re: Re: Jo a kaše...

31.5.2006 8:10:19
jo a marti m., díky za podporu:-)) a s tou prací to musí být záhul, takhle fak na "plný úvazek"m já bych třeba vůbec neměla se šímou co udělat....

a počasí vypadá, že se tady aspoň trošku umoudřuje, ráno dokonce vysvitlo sluníčko trošku, neuvěřitlená věc takhle na konci května, co?:-)) ale mám radost, páč šíma konečně spal zase celou noc a ačkoliv se probudil v půl šestý, tak nás nechal spát až do sedmi, než vstával honza a hezky si v potýlce hrál a vůbec nic neříkal, zlatíčko:-)) tak snad se nám opět blýská na lepší časy....:-))
Máca 22402

Re: Re: Jo a kaše...

31.5.2006 8:05:57
bell, to máš teda děsný, s tím zvracením, to je mi tě líto, musí to být děs, neumím si to vůbec představit:-(( nicméně neklesej na mysli, mně bylo špatně do 16. týdne, už jsem propadala beznaději, a v tom to přestalo..bála jsem se, že to budu mít celý těhu....

a mimi za to nemůže, u druhých to bývá prý vždycky horší, ty nevolnosti, kor když je máš poměrně takhle brzo po sobě,i hodně mých kamarádek si stěžovalo na větší nevolnosti u druhého mimi a pak bylo většinou ještě hodnější než to první... tak držím palce, ať je líp a samozřejmě ať je všechno v pořádku, což určitě bude...

lili, ty graco má jedna moje známá a straně si na ně stěžuje, říkala, že je pěknej, ten kočárek, ale jinak celkově úplně naprd, tak nevím..a říkala to i jedna paní v tramvaji, je dost těžkej, a prej kolečka mu dost často nějak haprujou a tak...jen abys věděla
a ty třešně ti teda fakt závidím, já si nedávno kupovala za dvacku 10 deka, což bylo asi 15 třešní:-)) nemluvě o tom, že většinu z tý váhy tvoří pecky a vůbec:-)))

Re: Jo a kaše...

31.5.2006 7:54:44
dobré ránko tak to nechutné počasí dorazilo tady k nám pěkná kosa doma ani nemluvě mám 19 stupnu tak jsem zapla ele. topení aby jsme nezmrzli. VOjta se už válí v postýlce a bude pokrčovat ve spaní.Já trochu pojím až se žaludek spamatuje. Pořáad si stěžuji že ale tohle jsem teda neměla ani u VOjty. V pátek bych měla být 12 tt a nevolnosti nějak nezmizely, tak to fak dost čumím. U Vojty v 8 tt jako by utlo a byl klid.Tenhle mimák asi moc hodný nebude.

No jinak mi papáme vlastně už skoro vše jako mamka a taťka jen ještě upravené a míň solené. ALe když se dostne k nějeké tyčince tak ho nic nezajimá:-) ALe dávám mu to fakt nerada takže radši vytahnu nějaké bebe.

Dneska jedu ke kámošce ze střední tak uvidíme jak bude Vojta hodný spoléhám na to že usne v autě.

Kočárky no já mám chico kombinaci trojkolky tu používám když jedem ven a vím že bude Vojta spát. JInak mám chico ponee do auta jsou pro mne teď usper lehké ale zase je blbé když v nich Vojta usne ale hodí si tam aspoň hodku a to na návštěvě stačí aby si odpočinul a nebyl protivný.

Zítra jdu na krev a dostanu průkazku a v pátek jdu na utz budu to mít natočené taky budou zkoumat zda je mimi v pořádku. Celkem se těším a samo taky trochu bojím.Už jsem si koupila taky listovku a papám vitamíny, rptože to zvracení mi asi moc nedává. Zkoušela jsem taky lízatka z lékarny na potlačení zvracení a bylo to horší:-)
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Jo a kaše...

30.5.2006 23:18:17
My jsme se k nim po delší době vrátili. Ondra si teď dává kolem 18. hodiny na večeři. On totiž strašně potřebuje jíst sám a tohle je asi jediná věc, kterou dokáže bezpečně nabrat lžičkou a strčit do pusy. Sice má pak kaše plný bryndák, židličku, obličej i vlasy, ale je strašně šťastný. :-) Pokud jde o značku, stále zůstáváme u Hami. Momentálně u banánové.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 46155  [Dalších 45345 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.