Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
26.4.2009 7:50:10
loni jsme na Tvou radu jeli na pěkný Pohádkový les mimo Prahu a já si nemůžu vzpomenout kde to bylo...
Poradíš? A kdy zase bude? Díky moc. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
26.4.2009 7:46:39
Ahoj holky,
Skramuško: koukám, že Isabelku už máš u sebe, paráda. At je princeznička zdravá a dělá vám radost !!!! MartinoM: k smutnění: hele, věř, že bude líp, ... já mám pocit, že Žofku jsem taky trochu šidila, že proto byla "maminkovskááá" a uknouranááá - u Amči knourání téměř neznám. Holky jsou ted v supr období, jsou to partačky, i když se samozřejmě i "poštěkaj" - ale "užívám si to" . Obě holky ve školce od pondeli-ctvrtka ve skolce spí od Amči 4.narozek. Amča to bere jako samozřejmost /zatím co Žofka tam spát nechtěla, a spí tam vlastně až ted/. Včera jsme měli prima výlet - parním vlakem z Braníka do Ctiněvse, pak 2km na Říp pěšky, pak tou lepší cestou na Pout, co tam byla /a ta fakt byla - uf uf - průůůtah v peněžence :)))) ale stálo to za to, byli jsme tam jeste s jednou rodinou a obě rodiny komplet jsme šli s detma na horskou dráhu, já se trošku bála, co na to Amča, ale vylezli jsme z atrakce a Amča "mamííí - ještěěěě pojeddéééém" Holky se svezli na poníkovi, .... byly nadšenééé a my dospělí teda taky :) Pak jsme šli asi 2-3km kolem Řípu zas na vlak, vracel se náš "parní" (měli jsme místenky na tam/zpet) , tak jsme si užili ještě jízdu rozevlátých vlasů a čumáčků dětí z okna a v Kralupech jsme přesedli na vlak na Kladno a na Večerníčka byli doma. Holky usnuly jen daly hlavu na polštář . Jsem i ráda, že s tou mou prací je to OK, že v pátek jsem odevzdala DPH :) a mám ted týden pauzičku, než budou další doklady. 14dní v měsici mám opravdu "šrumec" - jinak to mám volnější a mohu si "popacifikovat" byt nebo az bude otevřený koupaliště, tak vzít holky na koupák nebo můžem jet po obede k našim nebo kamkoli. Už se to dá, sbalíme jeden batůžek a vystačí to. Ve čtvrtek jsme objednali holkám spacáky, v pátek koupili samonafukovací karimatky a chceme s nima vyrazit zas na nějaký vandr (po posledním vandru pred 2lety mela Žofka boreliozu, tak třeba se to nebude opakovat ).Preji všem oslavencům k 4.narozkám jen to nej, zdravíčko, veselý úsměv a at jsou spokojený ![]() ![]() |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
26.4.2009 7:40:55
MartiM, chápu o čem píšeš. Prostě vždy je něco za něco, asi není varianta, že by bylo vše úplně skvělé, nebo možná je... Já se rozhodla pro malý rozdíl a jsem moc ráda, i když některé věci prostě nejdou, ale mít fyzické síly tak jsem to zase zopakovala, jenže teď už jsme potřebovala dobít baterky tak bude rozdíl 2,5 roku.
My s Kryštofem hrajeme hry večer, když jde Leontinka spát, případně po obědě, to Leontinka také spí. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
25.4.2009 22:02:56
člověk tady pár dnů není a Sramuška porodila
))Skramuško-moc moc gratuluji ![]() ![]() ![]() Bohužel se mi poslední příspěvky nezobrazuji, tak nemůžu dočíst.... Luciano - upřímnou soustrast. Majenko - Lucinka je moc šikovná Byla jsem pár dnů v Londýně-počasí skvělé, výlet se povedl, jen ty nevolnosti ![]() |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
25.4.2009 21:39:57
jasné, máš naprostou pravdu... Naštěstí Matýsek byl odpoledne celkem milý, s Ondrou ty nemoci bývaly tak nějak míň vydýchatelné
- Maty si chvíli hrál s Legem, pak koukal na pohádky a pak kolem šesté chtěl ven, teplotu neměl, tak jsme vyrazili s kočárkem a já jsem na procházce mj. přemýšlela, jak je mi vlastně hrozně smutno...Nevím, jestli se mi to podaří vyjádřit přesně - ale ještě když jsem byla těhotná, tak se tady probíralo, jestli je lepší malý věkový rozdíl, nebo si prvorozené dítko pořádně "užít" a třeba až po třech čtyřech letech jít do dalšího. Tehdy jsem byla jednoznačně přesvědčená, že malý věkový rozdíl bude fajn. Je fakt, že pro kluky naprosto bezpochyby je to super, začínají se výborně doplňovat, pohrají si, mají díky blízkému věku dost podobné zájmy, navíc Ondra před Matýskem není nějak extra "napřed", že by Matýsek nestíhal ho dotahovat a napodobovat..... (nejvíc se mi teď líbí etýdy před domem, když jde někdo kolem - Ondra: "Dobrý den", Kolemjdoucí: "Ahoj, ty jsi šikovný chlapec, tak hezky zdravíš." Matýsek: "Hoj, paní" ) Ale pro mě sobecky-osobně je to teď těžší, jsem hodně s Matýskem a málo s Ondrou SAMOTNÝM, takže je to hrozné, ale nezbývá prostor pro hry, vyrábění z papíru, povídání a čtení v klidu... Matýsek všechno rozmetá. Myslím, že on to bude mít mnohem lepší, než to měl Ondra. Matýska miluju a jsem z něj na větvi, není to tak, že by mě "obtěžoval", ale Ondra mi momentálně prokluzuje mezi prsty..Omlouvám se za dlouhý výlev, myslím, že tady nepíšu nic objevného, co by tady nezažil kdokoliv jiný, jen když se takhle vypíšu, tak se mi aspoň trochu uleví. Proto ještě jednou připomínám.... kdyby se měl kdykoliv kdekoliv konat sraz s Dubňátky, tak s Ondrou ráda kdykoliv a kamkoliv přijedu. ![]() |
| Walerie | 20776 |
|
|
25.4.2009 20:01:08
Také se připojuji s gratulací Skramušce k Isabelce!
Hlavně hodně zdraví do života a ať Vám dělá radost. ![]() ![]() Jo a co nějaká fotka? Už hooodně dlouho tu žádné miminko nebylo. MartinoM - tobě radím (i když se to teda nemá), musíš to manželovi říct sama, jinak ho to nenapadne, je to chlap, myslí prostě jinak. Navíc co si budeme povídat, je to pro něj jednodušší a určitě větší zábava. Soudím teda podle sebe, ale já i manžel, když teď trávíme každý s Esterkou čas samostatně s nějakým programem, tak si to užíváme a E. je už prostě parťák se kterým nás to baví. Tohle období mi přijde bezva a kdyby to šlo, tak ho zastavím.Jinak mám teď pracovně extrémně náročné období a ještě chvilku to asi potrvá. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
25.4.2009 17:45:35
předně všechno nej..... malé Isabelce a mamince
. Konec dobrý, všechno dobré. ![]() Krásné odpoledne a sedím doma :-(, Ondra měl od pondělí něco se žaludkem, sem tam (max 1x denně) se poblinkal, jinak nic, ani teplota, byl v pohodě, myslela jsem, že jen zkažený žaludek, ale včera, když už byl Ondra docela ok, začal klasicky Maty, takže asi zase nějaká viróza. I on je celkem dobrý, ale po spaní se poblinkal, takže místo plánovaného výletu na letiště odjeli manžel s Ondrou na táborák a já si tady s Matýskem hraju. Naštěstí je už v pohodě, akutní blinkání jsme rozehnali Coca-Colou, ale ven radši nepůjdeme, leda před dům na písek. Trošku mě i mrzí, že manžela nenapadne poslat ven s Ondrou mě, když si ho skoro neužiju. :-( Bell, letecky není špatné Řecko, byli jsme na Kosu, je to letecky nějak kolem hodiny a půl maximálně a prostředí moc hezké. |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
24.4.2009 22:58:04
Skramusko- teda to je rychlovka. Vitej zpet. Az budes mit chvilku, napismenkuj nam neco. A co Ada, jak se tvari na sestricku?
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
24.4.2009 22:51:52
Skramuško - vítáme doma
. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
24.4.2009 14:45:43
Ahoj vsem, moc dekujeme za gratulůace - dneska jsme se uz vratily domu, tak az zbyde chvilka casu, vlozim nejake fotky. Porod nic moc, ale prezily jsme a to je dulezite
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.