Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
Ivo30.5.2006 23:17:27
Ivo,
jo, taky jsem mivala na Zofku z druhy ruky golfky Herlag ... zelena bouda se zviratkama ala "vesnice statek" ... byly uzasny, perovaly a nemely chybku. Ale docela fest jsme je zrušili ... jezdili jsme s nima i v lese a po kořenech ... za tu tisicovku, co staly, vydrzely nemozne. Amalka hodne spi pres den doma v postylce, takze mi nevadi, ze kdyz nahodou mimoradne usne v CHICCO PONEE, ktere nejdou polohovat uplne do lehu, ale rekneme jen do 165st. Ty nase jsem koupila vloni v MAKRU v akci a stali nas 2300 Kc, jinak stoji neco malo pod 4tis, jestli se nemylim. Preju dobrou volbu ... |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Ahojte,30.5.2006 23:13:56
tak já taky jen krátce hlásím, že žiju :-), ale mám fakt fofry, tenhle výjimečně pracovní týden mi dává zabrat. Ondru hlídá přes den můj taťka, já s ním jen ráno vstanu, kolem 8.30 odjíždím a vracím se kolem 18. A musím vám teda říct, že kromě příjemného přivýdělku :-) je pro mě tento týden velice poučný, protože si s každým dalším dnem uvědomuji, že bych opravdu nerada tohle měla napořád - abych s Ondrou skoro nebyla. Děsně mi nevyhovuje, že ho přes den nevidím. Takže návrat do práce ROZHODNĚ NE. Leda že bychom neměli na chleba. :-)
Jen stručně jsem chtěla povzbudit Mácu, ať nemá z té zprávy od gynekologa strach, a taky Bell, ať už dotelefonuje. :-) Jdu chrnět. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Golfky a sporťáky...30.5.2006 22:57:11
Díky holky za rady ohledně kočárků. Vše kamarádce vyřídím. Chtěla původně bazarový Inglesina Espresso, ale asi to není dobrá volba, jestliže nejde dát do lehu. Ty vaše kočárky Peg Perego a Chicco jdou položit?
Já s tím moc zkušeností nemám. Jezdíme se starým sporťákem Herlagem (mám ve stejném designu i golfky Herlag a přehazuju jen boudičku - jsou oba nemoderní, lehoučký, odolný vůči všemu a veselý (tmavozelený se zvířátky)) a jsem s nimi moc spokojená a občas vytáhnu ABC Focus Alu, který jsme na Hynka koupili nový a už mu padají kolečka a nejradši bych ho hodila ze stráně. Tak prosím raďte dále, zítra budou vybírat... |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
Arulko30.5.2006 22:53:00
pokud si na něj chytala, tak bohužel nepřežije..../ zajíc/
|
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
ahooj30.5.2006 22:51:09
tak jsme dnes ochutnali letošní třešně!!! Rostou nám tu u cesty.
Brácha dnes už odletěl domů. Příhoda z dnešního čistění zubů - Erik viděl jak si Denis drhne zuby, tak to po něm opakoval, poulil oči a všemožně se ho snažil napodobit,bylo to legrační. Dnes ke kartáčku dostal poprvé kelímek, vždycky ho bráchům závidí a vylívá, tak byl poprvé klid. Už spáváme jen jednou denně Golfky budu taky nejspíš pořizovat nové - mám Chicco, ale už po těch dvou starších, jsou tak maximálně někam do přírody, potah je zničený, nejde ani vyprat. Přemýšlím o Graco - jsou lehoučké a do terenu. |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
Re:30.5.2006 22:08:25
Ahojky,
my mame taky(na doporuceni Luciany)PP Plilo 3 a take bych nemenila,Jsem spokojena ja i mala. Kasi davame vecer porad,i kdyz mala se normalne vecer naji,tak kase je u nas uz proste znamka toho,ze se jde spat a vyzaduje ji. Gabro uz ma zabaleno,Kao ji nechce usnout. Ve 2,20h odjizdeji z hotelu a rano v 8 jsou v Praze. Myslim,ze byla spokojena. Ja zehlim a u toho koukam na fotbal,jak se nemci poti s japoncema. prohravaji 2:0. hlavne ze tady vsude uz delaji reklamu,ze nemci jsou mistri sveta :-))) |
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Ahojky,30.5.2006 21:42:42
Andy já mám PP Plika P3 a jsem moooc spokojená,neměnila bych!!!
Dneska bylo fakt hnusně,ani jsme nebyly venku. Musím vám povykládat,jako má naše Aga novou zábavu.Zase se ji derou zuby,tak chce porad kojit no ale pije na střídačku z obou prsou:),cucne si z jednoho a už se dere k druhemu:),no kojeni na veřejnosti uz teda nehrozi:)). Mám tady zase koš s pradlem:((,tak musím.Mějte se moc hezky. A zitra nakouknu jsem zvědavá na vyprávení Djerbaček:)). L.. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: hezký večer,30.5.2006 20:56:14
andy, tak teď jsi mně úplně vyděsila tou otázkou "kolik ty moje váží":-))) ještě že jsi se pak zmínila o těch golfkách, protože kolik váží "ty moje" bych sem fakt psát nechtěla, to víš, nejsem žádnej drobek:-)))))))))
carrery uvádějí, že váží 8 kg, stejně jako třeba inglesiny zippy, ale zkoušela jsem si je zvednout hned vzáípětí po sobě v jednom obchodě a zodpovědně říkám, že zippky jsou těžší, myslím, že i katy to jednou zkoušela a dá mi za pravdu a i ta prodavačka to říkala a tý to mohlo být jedno, který si případně koupím, páč stojí stejně:-)) dokonce ty zippy byly dražší, myslím.... |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: hezký večer,30.5.2006 20:55:45
máco, fotka vojty v golfkách je na dubňatech. a to má za zády ještě ten polštářek.
a co se týče okurky, tak ta by zase neprošla u nás. jo a ještě k váze. espresso má 6,5kg a jané energy 5,6kg kromě toho že vezmu golfky do teplých a pohodlně je vynesu do patra, tak dokonce kočár uzvednu a vynesu kratší schody i s vojtou. jdu na ordinaci |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: hezký večer,30.5.2006 20:39:39
Hezky vecer,
to je priserny pocasi, coz :o((. Nakonec jsme Kajiny narozeniny slavili doma (obvykle delame grilovani), nechtela jsem riskovat dest a i tak se oslavicka moc povedla. Kaja mela z darku velikou radost - krome Lega a hracek doslu uz i na sminky pro male slecny :o)). Az bude chvilka hodim na Dubnatka taky konecne nejake fotky. ANDY - my mame Peg Perega A3 - maji spojenou rukojet a vazi je 8 kg a jsou opravdu prostorne a jednoduse se skladaji, takze spokojenost :o). Tynka basti jak kdy, prednost da samozrejme tomu, co jime my, ale Hippkama k obidku vetsinou nepohrdne. Jinak spis porad potrebuje neco zmoulat v rucicce. Tynka se ted zamilovala do knizek, porad dokola a dokola je musime prohlizet a cist. Nejlepsi jsou ty s ruznymi "hyblatky" a nejvic je chce prohlizet, kdyz potrebujeme nekam vyrazit :o) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.