Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: hezký večer,30.5.2006 20:17:24
ahoj holky tak jsem byla dneska u švagrové je po té operaci jizvu má moc škaredou od krku až ke konci hrudní kosti ale jelikož stále mi je zle bylo to oničem no ještě že jdu v pátek k dr protože se to moc nelepší je to jako na houpačce už toho mám fakt plné zuby hodím fotku na dunatka jak vypadám děsne
Vojtík už spí zrovna se chechtám ordinaci |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
hezký večer,30.5.2006 20:03:43
tak v Brně nepršelo,ale je zima a velký vítr,a byli jsme venku do 19.00.
Tak já jsem před chvílí psala příspěvek a malej mi odešel do kuchyně a byl tam nějak potichu,tak běžím do obyváku a on si otevřel troubu a baštil sám ručičkama z plechu zapečené těstoviny. Tak jsem mu udělala zbytek kaše Hipp +navíc s UM a zbaštil to všechno-s vodou to bylo takové hodně moučné a bez chuti. díky za info na golfáče,rozhodnu se asi i po vyzkoušení Artíkem. Jen je mi divné,že některé nemají rovné opření zádíček. Máco-kolik asi ty tvoje váží?Chicca jsou taky asi dobrý,ale bohužel váží 10 kg a plus nějakých 13kg i s oblečením A.-tak 23kg mi přijde do schodů do 1.patra fakt dost. |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
hezký večer,30.5.2006 20:03:33
tak v Brně nepršelo,ale je zima a velký vítr,a byli jsme venku do 19.00.
Tak já jsem před chvílí psala příspěvek a malej mi odešel do kuchyně a byl tam nějak potichu,tak běžím do obyváku a on si otevřel troubu a baštil sám ručičkama z plechu zapečené těstoviny. Tak jsem mu udělala zbytek kaše Hipp +navíc s UM a zbaštil to všechno-s vodou to bylo takové hodně moučné a bez chuti. díky za info na golfáče,rozhodnu se asi i po vyzkoušení Artíkem. Jen je mi divné,že některé nemají rovné opření zádíček. Máco-kolik asi ty tvoje váží?Chicca jsou taky asi dobrý,ale bohužel váží 10 kg a plus nějakých 13kg i s oblečením A.-tak 23kg mi přijde do schodů do 1.patra fakt dost. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re:30.5.2006 19:59:05
Tak jsme odpoledne vyrazili ven jakmile prestalo prset a vratili jsme se uplne mokri, ale spokojeni, vcetne psu. Ale meli jsme cestou takovou prihodu, ze ktere jsem jeste ted vedle. Byli jsme na louce u lesoparku a najednou koukam, ze Eliska (cuba kokra) neco nese. Zjistila jsem, ze male zajeci mlade. Okamzite jsem hnala pryc Arnosta (bigl), ten by ho zadavil a zjistila jsem, ze Elina mu nic neudelala. Tahala ho jako mlade. Nejak se tam muselo zatoulat, bylo velke jako moje dlan. Uvazovala jsem co s nim, zda ho vzit domu a zkusit vypiplat nebo ho tam nechat na pospas dalsim psum. Venci jich tam hodne. Nakonec jsem ho odnesla k houstine, aby bylo schovane, ale nevim, nevim. Mam porad starost, ze to neprezije.
A nasli jsme dnes po tydnu manzelovy klice od prace. Byly v mycce na nadobi... Kdopak je tam asi uklidil, ze? :o))) |
| Máca | 22402 |
|
|
Re:30.5.2006 19:07:26
mitchi, teda to jsi šikovná, mně teda nezbývá, než všechno draze koupit, páč jsem levá jak šavle:-))
a překvapuje mně, že se ti vojtík do těch espress vejde, já jsem je viděla naživo s karolínkou od gabro a zdálo se mi, že by se do nich šíma ani nevešel, takže jsem o nich vůbec neuvažovala:-)) a co se červenýho ovoce jako jsou jahody, třešně, meloun a podobně, tak šíma se to nevím proč bojí vzít do pusy..včera snědl sterilovanou okurku, který mi přijde teda na pohled o dost míň sympatická, než taková třešínka nebo jahůdka, ale prostě jak je to červený, tak to ani neochutná a rovnou před tím uhýbá, což u něj jinak u jídla fakt není normální..tak doufám, že to časem pochopí, že to, že je to červený, neznamená, že je to nebezpečný:-)))) |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ahoj30.5.2006 18:59:56
ahoj holky
tak zítra se holky vrátí z dovči. jsem zvědavá co budou říkat. tak u mě rozhodovala kromě ceny i váha. nejdříve jsem chtěla jané energy - jak mi bylo na diskuzi o kočárcích doporučeno na vyzkoušení, jenže na černém mostě ani v letňanech prostě neměli a pro mě je dost důležité si to vyzkoušet. v chicco na čerňáku měli neonáto energy. podle mě to vypadalo skoro stejně jako od jané. stály 2000,- tuším, ale když jsem tam vojtu posadila, tak mu klouzalo tělíčko a visel tedy na popruhách. takže absolutně pro dítě nepohodlné. máme tedy to espresso i když jsem ho moc nejdřív nechtěla. to že nejde úplně do lehu nám nevadí, protože quinny taky nešel. když vojta sedí tak mu dávám za zádíčka malý polštářek aby mohl krásně sedět. to polohování nožiček je sice blbé, ale my stejně vymyslíme nějaký zlepšovák :-) mě vadilo že nemám tašku na přebalování, tak jsem u rákosníků koupila malý dětský batůžek, v galanterii popruh a klipsnu a zavěsila jsem to tak, že se dá batůžek bez problému odepnout. vyšlo mě to na pouhých 230 a asi 5minut práce. taky jsem si udělala porychtung abych nemusela pokaždé nandavat a sundavat slunečník, ale aby mi taky nepřekážel když ho nepotřebuji. taky pomocí suchého zipu jsem ho připevnila ke konrtukci ( horní část slunečníku ) a aby se mi nerozevíral ve větru, tak jsem ještě koupila gumu, sešila jí ( jako gumičku do vlasů ) a navlékla na horní část slunečníku. jinak vojtík měl včera první jahůdku ze zahrádky a taky první 3 třešinky které mu chutnaly víc. žádná kopřivka se neobjevila. |
| Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
|
|
Re: Re: Re: ahoj30.5.2006 18:42:34
Ahoj holky,tak my jsme dnes byly s malou skoro cely den v nakupnim centru v Letnanech,jelikoz venku je zima a stale poprchava.
Ad golfky ja mam Ingl.espreso a nejvic u neho ocenuji,ze je lehounky,ma velky nakupni kos,ma nanoznik a plastenku a je skladny do auta:-))) Nejde dat do uplneho lehu ani sedu a jeste nema polohovaci nozicky,to jsou tak zhruba minusi,co me u neho chybi.Jo a jeste jsem si vzpomela,ze ma sice okynko v boudicce,ale je k nicemu,jelikoz prez nej neni vubec na ditko videt:-(((Ale na me ucely staci a jsem s nim spokojena:-))) U nas byla rozhodujici cena(Espreso neni tak drahe),ale kdybych si mohla vybrat bez ohledu na cenu,tak by to byly Zippy od Ingle.lonsky model,jelikoz tam se da nanoznik zapnout az pred telicko mimca,kdezto u letosniho modelu,to jde zapnout jen prez nozicky:-( Ad kase nase Zuzka kase vubec nechce jist,tak je proste nedavame. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: ahoj30.5.2006 17:52:15
andy a tu kaši používáme rýžovou hruškovou, tak šímovi chutná moc a i jablková je moc dobrá...zkoušela jsem i jogurtovou ovocnou, ale ta je taková docela kyselá a moc se neujala...šíma jí samozřejmě snědl, ale vždycky nechával na dně lahvičky zbytek, což u těch zbylých dvou nedělá...
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: ahoj30.5.2006 17:52:06
andy a tu kaši používáme rýžovou hruškovou, tak šímovi chutná moc a i jablková je moc dobrá...zkoušela jsem i jogurtovou ovocnou, ale ta je taková docela kyselá a moc se neujala...šíma jí samozřejmě snědl, ale vždycky nechával na dně lahvičky zbytek, což u těch zbylých dvou nedělá...
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: ahoj30.5.2006 17:30:48
tak my jsme dneska vyrazili ven i přes to počasí, jela jsem ke kámošce na kafe a nutno říct, že pláštěnka se šímovi moc nelíbila, ovšem jen do chvíle, než zjistil, že z jde dělat "kuk" na lidi v busu, takže se za ní furt schovával a pak zas vykukoval ven a hledal, kdo se chytí:-)) naštěstí se v tom busu vždycky najde nějaká "babička", co je ochotná s ním hrát na jukanou, tak jsme to přežili...
ovšem nemůžu se ubránit dojmu, že šímovi se asi klube nějaký další zub, ráno se vzbudil s pláčem, dopoledne taky a teď mi usnul v tramvaji v kočárku dokonce bez dudlíka, vůbec jsem to nečekala, takže jsem si toho všimla, až když mu hlava přepadla dopředu:-)) ale probudil se za chvilku a zase s pláčem a te´d co jsme přišli domů, tak brečel asi 10 minut v kuse, nevím, ale to u něj vážně není normální, tak to odhaduju na nějakej další zoubek...no, taky už těch 7 máme pěknou dobu a žádnej novej se nám už asi měsíc neobjevil, tak bych se ani nedivila.... jinak já mám jané carrera a jsem s nima moc spokojená, jediný, co mi nevyhovuje je poměrně malej košík, ale koukala jsem, že u těch nových modelů už to docela vylepšili, jinak si teda nemůžu stěžovat, i je nacpu sama do mhd a snesu po schodech poměrně v pohodě, což jsem obzvlᚡdneska ocenila, protože běda tomu, kdo chce pomoct s kočárkem když prší:-))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.