Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
21.4.2009 8:32:39
Skramuško, posílám moc velkou gratulaci a přeji vše krásné vaší rodince.
![]() |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
21.4.2009 6:43:55
Tak Isabelka si přece jenom trošku pospíšila na svět ... narodila se dnes v 0.40 hod, vypadá jako Áďa, měří 47cm a váží 2890g
![]() Obě jsou v pořádku, Silva Isabelku už chovala. Moc jim gratulujeme ... ![]() |
| luciana123 | 20587 |
|
|
21.4.2009 0:56:00
Holky,moc dekuji,stejne mi to nejak nedochazi,ikdyz jsme s nim byla v nemocnici do posledni chvile!!!!!!!
Teda koukam,ze dubnatka jezdi na kolech jak draci:). Aga sice rada jezdi na kole s pridavnyma,ale nejradsi drandi na kolobezce:))). Majenko,to je krasne ten obrazek od Lucinky. Sikulka:). Mejte se moc krasne,krasne oslavy dubnatek,ty co jeste nemeli a rada vas zase tady poctu:). L&A Dobrou |
| luciana123 | 20587 |
|
|
21.4.2009 0:49:41
Ahojky holky,
Skramusko,moc diky,ale konec byl opravdu hrozny,mel hrozne bolesti,te d uz je to vysvobozeni.Je to uz 3mesice,ale porad mi to nejak nedochazi!!! Opatruj se a uz s etesim na fotky princezny Isabelky,vybrali jste krasne jmeno:). Jeee Fasol,tak toje super,ze bydlite kousek od Monty:),to s enekdy stavim. Jestli muzes,pisni mi na email nejaky kontakt na tebe,radi se zastavime:)). K trampoline,musim rict,ze jsme mela v planu koupit o hodne vetsi,at si poskaceme i my,ale trosku s enma vs eskomplikovalo,tak jsem objednala mensi o prumeru 2,40m a kulatou,ma prijit do patku,tak pak dam vedet,ale pokud uz chces pro obe deti,asi bych volila obdelnikovou. Mejte se krasne. Je a Maci,vse nej k tvemu svatku,trosicku ze zpozdenim:))) L&A |
| ivaxx | 44192 |
|
|
20.4.2009 22:59:26
Luciano - upřímnou soustrast.
Majenko - Lucinka je skvělá. Takto maluje u nás leda H. a to kdo ví jestli. Nelča je "umělec" po mě. Docela slušně čte nápisy, ale když si chce písmenko napsat, nebo cokoli namalovat, tak je z toho akorát klubíčko nebo flek. |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
20.4.2009 22:10:51
Máce vše nejlepší k svátku.
![]() Skramušce - poslední krásné dny s bříškem. Tak já nestíhám téměř vůbec....ani psát, ani číst. Relax je pro mě Lucka. Má teď úžasný hlášky, vymýšlí srandičky, večer se musíme "ňuchat" v postýlce (náš každodenní rituál) Čerpá z ní energii na moje pracovní i osobní stresy...Dneska asi 2 hodiny na zahradě kreslila. Namalovala zoo. Kdybyste měli problém to rozklíčovat tak je tam: beruška, had, čáp, motýl, zajíc, ryba a myš ![]() ![]() |
|
|
20.4.2009 22:10:51
Máce vše nejlepší k svátku.
![]() Skramušce - poslední krásné dny s bříškem. Tak já nestíhám téměř vůbec....ani psát, ani číst. Relax je pro mě Lucka. Má teď úžasný hlášky, vymýšlí srandičky, večer se musíme "ňuchat" v postýlce (náš každodenní rituál) Čerpá z ní energii na moje pracovní i osobní stresy...Dneska asi 2 hodiny na zahradě kreslila. Namalovala zoo. Kdybyste měli problém to rozklíčovat tak je tam: beruška, had, čáp, motýl, zajíc, ryba a myš ![]() ![]() |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
20.4.2009 22:06:08
tak zase jsem chvíli absentovala
, ale z žádných vážných důvodů, "jen" teď trošku víc píšu pro redakci a využívám k tomu chvíle, kdy Maty v poledne spí, takže už pak nezbývá čas ani síla na další psaní.Za tu možnost pracovat jsem moc ráda, protože mě netíží žádné povinnosti a většinou ani uzávěrky, prostě si píšu, co si vyberu, takhle mě to opravdu baví a ani honorář není zanedbatelný. Kromě toho se snažím pracovat ještě na jedné věci - chtěla bych něco sama vydat, konečně jsem našla i ilustrátorku, tak třeba se vám časem pochlubím, až bude čím. ![]() Z toho, co jsem dočetla na posledních dvou stránkách: Luci, upřímnou soustrast, možná vám ty starosti s firmou paradoxně alespoň pomůžou se s odchodem tatínka vypořádat lépe, když nezbyde moc času na přemýšlení. Skramuško, ať všechno klapne!!! Ondráškovu oslavu už máme za sebou - Ondra teď hrdě chodí a naprosto každému, kdo s ním prohodí dvě slova (od pokladní až po náhodné kolemjdoucí) hrdě na prstech ukazuje, kolik už má roků. ![]() Posledních pár dnů trošku pokašlával a soplil a asi možná kvůli oslabené imunitě má nějaký problém, dnes se poblinkal ve školce a pak navečer i doma, jinak nic, žádná teplota ani průjem, jen si občas postěžuje, že je mu špatně, za pár minut už zase řádí jak černá ruka... Tak nevím, jestli nemohl někde chytit nějaký bacil poletující vzduchem... nebo je to jen zkažený žaludek. Zítra si ho nechám doma a uvidíme, co se z toho vyklube. Zatím ahoj a až příště nakouknu, tak už nás možná bude o jednoho víc, že? ![]() |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
20.4.2009 20:57:59
Ahojky holky,...jdu se zase podivat, nejak vubec nestiham posledni dobou.
Nejprve chci vsem dubnatkum poprat vse nej ke 4. narozeninam ![]() ![]() ![]() Luci- s tatinkem je mi to lito, preji uprimnou soustrast Skramusko- tobe preji pohodovy porod, uz to mas opravdu za par a bude finale. Hlavne, at je Isabelka zdrava a dela vam jenom radosti a Ada at si uziva sestricky a ochranuje ji, jako velky bracha. Sundali jsme Neny pridavne kolecka z kola, protoze litala takovou rychlosti, ze se i parkrat prevratila , a zacala hned prvni den jezdit sama. Koukala jsem jako blazen.Anglictina- Nenynka chodi take na anglictinu (Helen Doron), takze ma 3 jazyky a musim rict, ze to vubec neni problem. Kazdy den posloucha CDcka a pisnicky zpiva jako kdyby byly v nemcine. Jenom s cestinou me trosku stve, protoze mi ted zacala odpovidat skoro porad v nemcine. Takze ji ted rikam, ze ji nerozumim a ona se musi snazit . Casky rozumi kazde slovo, ale je ted pro ni nejjednodussi proste nemcina.A Mace prejeme vse NEJ k svatku ![]() A ted se jdu podivat na fotecky na dubnatka |
|
|
20.4.2009 19:36:30
Ahoj Luci - upřímnou soustrast. Je mi to moc líto
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.